80

Анонимен

преди 3 години

До 75,първо българската държава да се погрижи за собствените си граждани и тогава да мисли за външните...

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонименами така е...защото красимир каракачанов въобще не усеща,че е в дълбока заблуда.хората в българия ясно заявяват подкрепата си за него-3,7 %.

78

Анонимен

преди 3 години

Вярвате ли, че тоя действа на своя глава, кой знае отде го съветват какви да ги върши, скоро да не го видите на някой пост в НАТО или посраненик в САЩ.

77

75,

преди 3 години

извинявай, че не мисля точно като теб!Добър щеше да ходът, ако беше помислил и предложил как в тия трудни времена могат да се ваксинират нашите сънародници от Македония, Западните покрайнини, Украйна, Молдова... Защото тия хора, също са българи, но от години са зарязани на произвола на съдбата от българската ни държава, и най-вече от нейните управници през последните 30 г. Идеята не е моя, заимствана е, но ми се струва повече от разумна и най-вече на полза роду. Вместо това сравняваме списъци..

76

Анонимен

преди 3 години

шкембе войвода си е диктатор по призвание - вече колко години стиска властта във ВМРО...

75

Анонимен

преди 3 години

До рпг7Първо се запознайте с позициите и изказванията на хората от списъка и вредата, която нанасят на България, после драскайте небивалици.

74

Анонимен

преди 3 години

Това е лична информация. Не е работата на един плондер продавач на паспорти да разгласява това.

73

Причина и следствие

преди 3 години

Методиандреевщина под шапката на ВМРО. Ако след многократното огласяване на имената на сътрудници на военното разузнаване или на бившата ДС в България, в РС Македония все още са останали хора, имащи добро отношение към България, сега на тях ще им се наложи да се крият едва ли не в миша дупка.

72

Анонимен

преди 3 години

това едва ли е вярно,защото тези македонци просто не се нуждаят от бг паспорт...едва ли ще ходят да берат аспержи в германия.

71

рпг7

преди 3 години

Разбирам ако "марсианци" слагат минусчета, но ако са българи...Помислете с главите си.Да предположим, че от този списък поне 2 или 3 са тайно лоялни към Бг и в определен момент тйно по скрити/тайни канали предават секретна информация на Бг служби.Е, той току-що ги дискредитира!

70

Комсомолеца

преди 3 години

Комунизъма ми липсва!

69

Анонимен

преди 3 години

това е добър ход на красимир каракачанов,но той няма да му донесе нито един глас в повече...защото българските граждани се интересуват за физическото си оцеляване отколкото за историко-лингвистичния спор с македония.в този смисъл това е списък с известни личности в македония и нека да ги попитат всъщност дали е вярно или не.

68

Анонимен

преди 3 години

Покрай избори съвсем изкрейзват политиците Каква е била целта на тази акция на Каракачанов Като не искат да имат общо с нас македонците , тяхна си работа

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 71Щом сме признали ДЪРЖАВА, значи си е държава, ние не сме настроени негативно против вас и сърбите, точно обратното е :))) Ако зависеше от мен, ще затворим границата и ще ви гледаме сеира, слава богу, все още има българи които си мислят, че сте ни братя :)))

66

Анонимен

преди 3 години

Каракачанката си познава клиентите, знае всички продадени паспорти къде са...

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонименбългария е признала отцепването и от югославия,а не незвисимостта...това са две различни неща.с това българия индиректно им каза;вие сте вече незвисми от югославяи,но сега ставате зависими от нас.македония и македонците имат право на държава и суверенитет гарантиран от оон.

64

рпг7

преди 3 години

Каракачанов разкри имена на македонски политици с БГ гражданство--------------Защо, бе, ДБЛ???????????Половината от тях да бяха скрито лоялни към Бг беше огромен Плюс!!!!Този ДБЛ, все едно разсекрети списъка на разузнавачите си в чужбина!

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 57Ние ги признахме първи, съответно те си мислят че могат да ни се качват на главата :)) Иначе съм съгласен с мнението на македонеца, общо взето българо-сръбска работа е там, едно приказват, друго вършат :)) Македония е била българска преди обявяваването ни за държава, тоест преди 681г., сега бият на антички хората сърбомани :)) За всички макета : не сме цвете за мирисане, но трябва да престанете с глупостите си, дори вашите приятели сърби го знаят :)))

62

Анонимен

преди 3 години

все пак не мислите ли,че красимир каракачанов дължи обяснение на хората в българия как така преди 4 години населението на българия намаляваше с 50 000 на година,днес то намалява с двойно по-бързи темпове 100 000 на година въпреки програмата за демографско спасение на страната.

61

На бис

преди 3 години

ИС-КА-МЕ-О-ЩЕ, ИС-КА-МЕ-О-ЩЕ! Ама по така, Заев, Пендераски, разни такива, по-мазни парчета. На десетина наистина с БГ гражданство не е лоше да се подава и някой от по-изтъкнатите антибългарски изедници. На общия фон кой ще им повярва, поне да имат неприятности и да се обясняват.