100

Анонимен 123

преди 3 години

г-н Началник на отбраната. Вие на ясно ли сте, дори и една част от тези Македоннци ако имат Български произход, и други който са с Българска регистрация, целта ми е по лесно да отидат на запад при свои близки, роднини, приятели и да работят. И понеже Македония не е още в ЕС, го правят чрез България. ;) Вие лично попитахте ли някой от тези каква им целта да искат Българско гражданство.????

99

Шкимбе уиуода

преди 3 години

Има ли има ли кибапчита кифтета имаш ли имаш ли по триш на веднъж с червено вино народа е добре само за срм мислим..

98

Аз

преди 3 години

И защо "разкри"? Те досега да не са били в нелегалност?!

97

Осман Гаази

преди 3 години

Тука беше само ....провинция..

96

Анонимен

преди 3 години

Тоя Сюлейман Давуд, който е писал по- долу да бяга с РАЗПРАН гъъз обратно към Турция, както бягаше Осман Ага през 1865 г.

95

Анонимен

преди 3 години

Кога ли ще приключи тази банално - без мозъчна сага??!Две гюбре-държави заспорили коя е по оккендзаната. :)))))))))))))))))))))

94

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЛоялен на който плаща повече от момента в който му дадат повече отнякъде и ще ти забие ножа в гърба алчния за пари няма лоялност.

93

В. Божков

преди 3 години

Я елате пиленца при батко да ви ми пейте сладко сладко.

92

1 и 2

преди 3 години

Българите в областта от Османската империя- Македония, бяха 500 години под Ислямско АЛбанско РОБСТВО. А след това от 1913 г, - 80 години под Сръбско Владичество.. Ислямистите Албанци и сръбските Комунисти на Тито, ТОРМОЗЕХА и ИЗМЪЧАХА българите в Македония, общо 600 години и затова те сега НЕ могат да познаят своите приятели от България.... Все едно някой да е отвлечен в гората от Бандити, за дълги години..

91

Сюлейман Давуд

преди 3 години

Не на реваншизма не на национализма във властта

90

Анонимен

преди 3 години

Как няма да ги разкрият, нали те са им продали паспортите. 5 бона парчето.

89

3

преди 3 години

И НЕ знам защо са сложили статуя на Александър Македонски в Скопие ?? Тия явно НЕ знаят Историята... А всъщност, точно 50 години, след като гръка Александър завзема Персия, неговия наследник цар Пир напада РИМ ( преди Рим да стане империя) и ГУБИ войната.. След това Гърците в Македония са поробени или изб.ити от РИмляните. А накрая са довършени от Хуните..

88

4

преди 3 години

Затова и сега в областта Македония има- Българи, Сърби и Ислямски змии- албанци- османци..Българите Георги Бенковски и Георги Сава Раковски участваха в Априлското Въстание за Освобождения на БЪлгария от Ислямско Османско РОбство през 1876 г, когато всички българи и в днешна България и в Северна Македония сме били под РОбство..А през 1934 г. , българинът Владо Черноземски уб.ива Краля на Сърбия и Югославия за да може отново да се обединим всички българи.

87

Анонимен

преди 3 години

До Анонименстиска властта,защото службите му позволяват...лоялен към комунистическата дс е все пак.имотите на вмро,които той притежава тънат в дългове и отдавна са под запор от разни банки...стопанската дейност,която се извършваше в тези сгради отдавна не носи никакви приходи за красимир каракачанов.златарският магазин,книжарницата,нощният бар преди време хлопнаха кепенците заради липса на клиенти...а самата сграда тъне в дългове.

86

къде беше досега бе

преди 3 години

намери си тема този предиизборите

85

рпг7

преди 3 години

до АнонименПърво се запознайте с позициите и изказванията на хората от списъка и вредата, която нанасят на България, после драскайте небивалици.-----------Единствено тайните служби на Бг могат да потвърдят или отрекът твърденията за "небивалиците".Вие да не би да очаквате от човек, който симпатизира на Бг открито да изрази своята симпатия към Бг в Македония????Не бъдете наивен!В международната дипломация не винаги " бялото е бяло, а черното е черно", тъкмо обратното!

84

Анонимен

преди 3 години

До 75-82Бях забравил за Западните покрайнини, останаха ли още българи там или сърбите ги карат да се чувстват като *** ? :))

83

Анонимен

преди 3 години

Сега Заев и Пендаровски са притиснати и ще подадат оставка и ще се извинят за престъпленията си и ние ще ги присъединим към ЕС. Света е в мозъчна смърт от този гениален ход, световен прецедент.

82

Анонимен

преди 3 години

Как няма да ги знае на нали има тефтер кой колко е давал за паспорт. Този тефтер е важен при деленето на рушвета. Отчетността е строга няма лабаво.

81

Анонимен

преди 3 години

В същност кара кача на е обект на подигравки заради торбичката с Билла и в РСМ ,която е добре позната марка и там!