200

ГБ

преди 3 години

Агент Иван, къде си тръгнал да ни злепоставяш пред съседите.

199

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов е последното ко'пеле наследило две поколения русенски активни комунисти, а българинът е последното котило вярващо на този тип измамници от БКП ! Пише ви русенец познаващ много добре този род комунисти !

198

Анонимен

преди 3 години

как само се е залензило агентчето.

197

Анонимен

преди 3 години

МУТРИ ВЪН ОТ ВЛАСТТА.

196

Акъл навреме

преди 3 години

Един ден Каракачанов ще има паметник в центъра на Скопие, като човека направил македонците граждани на EU, свободни от комунистически лъжи и заблуди!Другия вариант е "гръцкия" - Македония 28 год. преговаря с България за вдигане на ветото, докато се окаже, че и последния македонец е взел българско гражданство и са се мотали безсмислено, от инат!

195

Iordan Ivanov Geolog

преди 3 години

Когато се полzва Думата МАкедония или ОХридска МАкедония природата в България МЕчи от уважение!!!ТАм е Важен охранителен регион охраняван от БЪлгари...Когато диверсанти наложиха употребата на "СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ" се появи ОСТРА РЕАКЦИЯ>>>НАпомняме че Светия дух след исключително жестока чумна пандемия 532- е наложил охрана със СЛАВЯНСКИ ПЛЕМЕНА ДО ЛАРИСА и ВЕНЕЦИЯ ДО АЛЯСКА и Северна Земя.Диалектите са приспособяване на нашите братя към особеностите на Геологията вкл към Вардара в МАкедония

194

Iordan Ivanov Geolog

преди 3 години

Warnings about !!Преди години проучвах конфронтация между Пхенян и Вашингтон ДЦ..Оказа се че се дължи на НЕПРАВИЛЕН ПРЕВОД>>ПОдадох писмено предупреждение до САЩ относно това че става въпрос за важна държава наричана КНДР!!Веднага Доналд Тръмп под въздействие на Северна Америка стабилизира отношенията!!!

193

Братовчед ви

преди 3 години

Бас държа, че в Македония няма нито един македоцец, който да няма брат, сестра или поне братовчед, който се е декларирал за българин и взел българско гражданство.На какви ми се правят останалите???? Нероднини на роднините си??? Плод на непорочно зачатие??? Хайде и останалите да подават документи за BG-гражданство и да се свършва тази простотия! Или поне да не тормозят тези, които не правят разлика между българин и македонец и съответно няма значение какъв паспорт носи в джоба си! Формалност!

192

sd

преди 3 години

Каракачан, ти си ченге от ДС, доносник и не-годник русоид.

191

Anonimen

преди 3 години

Какво се правят на ударени? Откакто България е в ЕС, македонците взимат българско гражданство за да обикалят и работят в Европа без ограничение. В момента, в който и тях ги приемат, желаещите за това ще секнат. Това, че ние раздаваме гражданство на всеки, който си поиска, не означава, че се чувства българин.Bravo,bravo,bravoImalo v Blgaria i umni horaGlas na razuma i realnostaBravo

190

Анонимен

преди 3 години

ВЕЛИК БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИККАРАКАЧАНОВ ще се изучава в учебниците

189

Ако не

преди 3 години

Ако не беше спора с Македонците ,този нямаше да го има. Извода е ,че той е създателя на спора с Македонците и този който го поддържа. Крайната цел е ясна,чужд интерес и поддържане на партийката си ,за да има яко крадене по всякакъв възможен начин и после алкохол и наркотици.Какракчанов да обясни какво стана с имотите на военните и за какви пари ги продаде?Ако Бойко и той не са на власт,може след изборите да го видим в затвора.

188

emigrant

преди 3 години

Много добре казано,кратко и точно!!А на дежурните по за ср ански *** ще кажа,че тоалетните на Позитано са безплатни и да си бият пръта да тропат където им е мястото !!Благодаря ви за простотията,продажността и плюенето и в този момент,с което доказвате,че винаги сте били продажници,*** и русоблизи,готови да предадат родовете си,майките си и бащите си в името на охолното живуркане за сметка на немотията и нещастието на останалите свестни нормални българи,тук и в Македония!!

187

Анонимен

преди 3 години

тоя, с големия шкембак, е голем ***.

186

Истукан

преди 3 години

Какъв патриот беше този? Патриот на македонците, но не и на българите.

185

Анонимен

преди 3 години

не масли тов не ти се отдава

184

Kuncho

преди 3 години

Е,кога успя да прерови всички избирателни списъци в България. Това е да си ченге доносник.Службите ти дават информация.Продължавайте да държите крадците във власта.Манипулацията продължава с пълна сила.Измисления Македонски въпрос е мотива им да ги има и да заграбят всичко от Македонските дружества в България.

183

МАКЕТО

преди 3 години

БОКО КЕ ПАДНЕ

182

Анонимен

преди 3 години

Браво на Каракачано той е велик Българинтези които пишат против него не са BGте са от *** малцинства с арабски имена

181

Анонимен

преди 3 години

Макета земя пълна с албанци и мегаретаобъркана нация