272

Пази, Боже!

преди 3 години

Този индивид, Рос. Плев.е единственият ни президент, който кара всеки българин да се посмее на магариите му, представени за мисли. Б.Б. лично го представи и магаре да издигна, и него ще изберат... Тъжно е като му се дава поле да словоблу'дства, показва кой е бил на чело и какви са ни управниците. Бай *** е жив и здрав, вирее стабилно на българска сцена! Жалкото е, че Алеко го няма, а "пистолетът" е зареден за мислещите, знаещите и можещите кадърни българи

271

Анонимен

преди 3 години

Историята не трябва да се манипулира...Историята не бива да се премълчава... Историята е такава, каквато е!Защо тогава не се признава, че царската армия се е държала като фашистка, като окупаторска? Има още живи свидетели на онези времена, а историите от онова време се предават от деца на внуци. И в Македония, и в България. "Заслуга" на крадливите ни и некадърни политици е фактът, че един народ не можа да намери обединението си. Германци, виетнамци! Дори корейците намират и търсят общото.

270

Анонимен

преди 3 години

Има ли татари и фашаги?

269

Анонимен

преди 3 години

Плевнелиев е останал с погрешното впечетление, че народът е луд по него и попива всяко негово слово с любов, умиление и вяра в светлото бъдеще. Явно успешно го лъжем, че е точно така, защото той не спира да ни залива с умотворенията си.

268

Анонимен

преди 3 години

Този път съм съгласен с него.Човекът е от Гоце Делчев,който скопските мумуни искат да прилапат по примера на сърболята,които откъснаха бая български територии

267

Сата НАТО

преди 3 години

Плевнелиев е бил комсомолски секретар и следователно е поклонник на Сталин. И освен това лъже - в Сърбия и Македония сталинисти няма. Нито един. Тито ги е пратил дичките на Голи оток.

266

Спора

преди 3 години

Спора с Македония е излишен. Да се направи международна комисия от експерти и да се спре спора. Ако някой е разумен, трябва да се премахне българо-македонската историческа комисия и международните експерти да кажат кое в Македония не е редно и неправилно и кое е правилно. Защото по начина който става в момента излиза , че все едно ние се налагаме, понеже сме от страната на силните. Всеки може да излезне и да каже каквото си иска,като на пример този господин който изостави жената си....

265

Тервел

преди 3 години

До macedon!Ще гориш в Българският Ад!Дядо ми беше великият Пейо Яворов ,а той за такива като тебе би казал единствено ...Смърт!

264

Като

преди 3 години

Като говорите за история все едно сте били там през онези години:) Ако трябва да бъдем коректни,трябва да въведат генетичен и антропологичен анализ на населението и тогава да се приема спора на сериозно.Но ако се приеме научната истината,а не манипулативната историческа и политическа, тогава държавите трябва масово да си сменят имената,понеже от това което съм чел за тези проучвания,въобще не съответстват с настоящите имена на държавите,както и с историята на повечето държави.

263

Анонимен

преди 3 години

Говори ми през маска, иначе не те разбирам, вуйчо.

262

281

преди 3 години

До 281...останалата част от монархическото семейство получава сума от 2 милиона български лева преди да напусне страната?

261

281

преди 3 години

До Анонимен 281Останаха разни забили селца...=====Ами помисли за кое време говориш - 1878 година. Ще направя отклонение от темата: когато Арнолд Шварценйегер стана губернатор на Калифорния, викам си, а бе дай да видя на какво ниво е била Австрия по негово време. И гледам и сравнявам с България - няма разлика. А замисляли ли сте се как бедна България след като с референдум отхвърля монархията по време, когато България е била изтощена от войната, останалата част от монархическото семейство пол

260

Анонимен

преди 3 години

Според споменатия Богойески който е бил и гостенин в ПАНОРАМА на >либерала>Бойко Василев да ни обяснява какви големи приятели сме,та тоя твърди че българин означавало НЕгрък а Българска Еказархия означавало НЕгръцка Екзархия,а Василий Втори се нарекъл *** защото запалил Плиска/само дето не я запалил той/при което Георгиевски изгуби ума и дума!!Да знаете няма българи,има НЕгърци,а езикът на документите на ВМОРО бил старословенски!Титан на мисълта,млада генерация македонисти.

259

Анонимен

преди 3 години

Много дълго това,а ако искате да видите няколкото участия на тук кометнрирания Георгиевски и неговите предложения напишете Debata Georgiewski=Bogojeski и ще ви излезле линк с канал 24, или Любчо Георгиевски на Канал77,ще ви излезе и видео към ютюб.Две неща правят впечатление,покрай истини казани на 100% Георгиевски също манипулира и не казва цялата истина за други хора и събития.В тв канала 24 пък му е събеседник един лум..пен завършил в София,>историк>,на пълен ***..от е даден бг паспорт!

258

Словянин

преди 3 години

Като прегледах 6-7 страници постинги, стигнах до математически извод: 6-7 са герберските ***. Математиката е точна наука.

257

Анонимен

преди 3 години

До българинАх тиии ... родосотъпникоооо!

256

Анонимен

преди 3 години

До браво"Прав е .. За 500г турско иго останахме като нация и със своите традиции и религия."Ахахах ... не точно ОСтанаха разни забили селца с много малко досег помежду си, а религиятабе запазена, защото им бе удобна. Все пак е религия на слабостта ...

255

браво

преди 3 години

На г-н Плевнелиев. Най добрия Президент.Прав е .. За 500г турско иго останахме като нация и със своите традиции и религия.А за 50г руско иго заедно с комунистите и сърбите измислиха македонската нация и насила посръпчиха хиляди българи.. Тези същите сега мразят всичко българско и родно и ни наричат фашисти и татари. Така им промиха мозъците..

254

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 276Ми кво искаш брат. Гнусна продажна медия. Тоя де ги пише тея, сигурно не смее да каже на родата кви ги твори ...

253

Анонимен

преди 3 години

Кой фашисет уе ейй!