292

Странджата

преди 3 години

Сърбоманите в СМакедония се надяват и стискат палци другарите да спечелят изборите ама нямат шанс ! Спете спокойно деца !

291

Martin Bormann

преди 3 години

Фашист Татар е висшата форма на живот която тъпче бедните и проссти славяни в дупките им както Турците преди това са правили за развлечение 800 години или нещо такова беше бухахахаха

290

до правило

преди 3 години

Не си прав. Шом някой пищи, значи има причива. Няма дим без огън. Чувал ли си мъдрата хоговорка?

289

Правило

преди 3 години

Щом фиромистанци,комунисти и *** пищят срещу някой,значи той е свестен човек!

288

Сашо от Варна

преди 3 години

Тоя индивид дрънкало какво направи докато беше на "власт"? Невероятно повърхностен ***...

287

XYZ

преди 3 години

Българските граждани са 7 000 000, а Българите са под 3 000 000.

286

читател

преди 3 години

Президента го каза кратко и ясно. Сталин е тачен само в Русия, Сърбия и СМакедония.Какво повече. В Северна Македония хората са безгласни. Там глас има Москва чрез своята кукла на конци - Сърбия.

285

Анонимен

преди 3 години

Югославия направи от югославяните ***, които не знаеха какви са. Живееха в квазидържава под диктата на Белград, която накрая се срути, като кула от карти. Тито е най-обикновен сноб, грандоман и убиец. Избивал всичките си противници и всички, които дразнеща, да се нарекат българи. Историята отдавна го е осъдила. Днес, зловещите му сянка стои на пътя и не позволява на една измислена нация, северомакедонсщата, да се развива.

284

Анонимен

преди 3 години

311 Няма нужда, някой да плюе по безродпика и кръволока на Балканите, преди да се появи другия кръволок Милошевич Тито, защото историята вече го е заплюла. Пази Боже сляпо да прегледа е вашия Тито, от *** и партизанин скокна в кожени, моркови обувки, захапа пура, купи си луксозни коли, но си остана най-обикновен *** и убиец. Дебелината Йованка и негова съпруга по партийна принадлежност, умря окаяна, бедна, каквато е била преди да го срещне, в къща с пробит покрив, без ток, отопление.

283

Анонимен

преди 3 години

310 Много по-добре изглежда Плевнелиев, от плешивкото със щтръкналите уши и провиснал клюн, с вдигнати юмрук, който се настани случайно, в президентството.

282

Анонимен

преди 3 години

Някой ви е излъгал, че може да плюете по Тито. Плюенето по Тито показва сериозен дефицит на знания по история и усет как да се държите в обществото.

281

Ха

преди 3 години

Държави които възхваляват тито и сталин все едно възхваляват хитлер и мусолини нямат място в цивилизования свят

280

?????

преди 3 години

ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ РОСИНЕ ,АТ ТЕЗИ КЪДЕТО ТЕ ПЛЮЯТ ,ДА ВРЪТНАТ ПО ЕДНА БИБИТКА НА ШОФИОРА ,,НЕ СА БЛЪСКАЙТЕ БЕ КОСОМОЛЦИИИИ!!!

279

Анонимен

преди 3 години

Европейските ценности не са добри за бг, а в 1878, 1919 г. и 1944 г. ЕС прецаква бг и реже от територията на България.

278

Да втасват

преди 3 години

В С.Македония трябва да втасват. Това може и да отнеме години. Така те самите ще разберат наистина ли искат да влезат в ЕС ? Ще преосмислят и цялата ни обща история до 1918 г. И ще намерим общи точки. Не направят ли всичко това, те не са дорасли за ЕС.

277

Анонимен

преди 3 години

Скрии се бе Плевняк. Гледай да не ти избяга синята птичка - синоптичка.

276

cCc

преди 3 години

"В учебниците в Северна Македония пише, че българите са фашисти, окупатори и татари." Вярно е. Българите са такива.

275

Анонимен

преди 3 години

Защо тогава не се признава, че царската армия се е държала като фашистка, като окупаторска------- Нормално е да се държи като окупаторска, ти как искаш да се държи? Да ги остави да го обърнат на анархия ли?

274

Истината

преди 3 години

Тоз май не е с нас.Ние се разбираме с макетата ама те май не искат .

273

До 248

преди 3 години

...и половината са етиопски и египетски cigани