12

аз-ът

преди 3 години

Истински политик би се борил за ОБЕДИНЕНИЕ между двете части на едно цяло---Тоя патриотизъм на маса го забравете, не искаме да се обединяваме с тия. Що ни е - да ги рантутим и да ги вкараме в ЕС, а после кога албанците пак се надигат да се бием за тях? Ай мерси - за македонец *** си нема да преместя даже. Единствено българите от македонския край искат обединение с тая р***я , ние нормалните не щем. Не ги щем и в ЕС.

11

Анонимен

преди 3 години

По-голям Чех лев от Радев няма ! Заради любовницата си заряза семейството си !

10

Анонимен

преди 3 години

Сашето показа, че е напред с материала. Неделя сутрин двете главни новини са със снимките на Бойко и Плевнелиев. Гаранция, че куманюгите ще вият до довечера и ще генерират хиляди коментари докато се пръскат от злоба и завист.

9

Анонимен

преди 3 години

Истински политик би се борил за ОБЕДИНЕНИЕ между двете части на едно цяло!

8

Путин Отровителя

преди 3 години

До 9Тоя от статията не го харесвам. Докара немските заводи за авточасти и много немски фирми. Хиляди българи работят там, а на мен това не ми изнася. Стадото трябва да мизерува за да мога да го управлявам. Все повече губя битката с Европа. Само сърбите ми останах подчинени. Трябва ми пуч в България, ама Фигуранта се провали и ще го махам

7

Анонимен

преди 3 години

Поклон пред един истински българин! Благодарим Ви г-н Плевнелиев! Вие сте като бог в сравнение с оня недоклатеняк Румен Пауър Пойнта.

6

Путин Отровителя

преди 3 години

Браво драги русофили. Добре си вършите работата да плюете по собствената си държава. Ще има бонус копейки

5

Анонимен

преди 3 години

"Когато служех в комунистическата армия, на мен ми се казваше, че Гърция е най-големият ни враг и аз трябва да стрелям срещу тях. Отношенията между България и Турция бяха драматично лоши. Спомняте си, че България изгони над 300 000 български граждани с турско етническо самосъзнание и мюсюлмани. Къде сме днес?"Супер сме си днес, ама можеше и по-добре ... ама можеше и по-зле, ако бяха управлявващите ТАКИВА КАТ ТЕБЕ! жеанааааааа!!!!

4

Анонимен

преди 3 години

"По думите му България не налага вето, а иска гаранции, защото веднъж вече е подписана декларация за добросъседски отношения през 1999 г."Ша го накъсаме тоа лист

3

НА ТРИ МОРЕТА

преди 3 години

Тоя не е президент!

2

Анонимен

преди 3 години

"върховенство на закона, истината за историята, добросъседски отношения, отказ от език на омразата"На кой закон уееее!На тоя писан от тебе ли уееее!Кви добросъседски отноше ия уеее!И как тйа ше ми кзазваш ко да мразя и кво да не казвам уеее!

1

Анонимен

преди 3 години

Защо всички неприятни са в ГЕРБ ?