332

Анонимен

преди 3 години

Българите нямат история.

331

Този е безнадежден

преди 3 години

Плевнелиев? Безнадежден случай, хората го разбраха...

330

Икономист

преди 3 години

Журналистите от Днес.бг само объркват хората. Президент е Румен Радев, а помака е бивш президент. Докато на банкнотите от български левове не започнат да им поставят снимките на бившите президенти, до тогава ще я има България. Честито на финансистете от БНБ, които работят доста близо до Президентството !

329

Недоразбрал

преди 3 години

Всички рубло и динаро фили,дето са увесили м,ди да плюят по България,по българите и по най свестния и достоен президент Плевналиев,да си бият пръта немедленно към руските анклави по черноморието и на всеки срещнат руснак да целуват ръка,да му целуват краката и задните части ако трябва,да му се извинят от името на всички русоблизи и ***,че все още се наричат българи и че в най скоро време по собствена инициатива ще си сменят имената с руски такива и ще приемат руско поданство!

328

Калеко Алеко

преди 3 години

До Чичо ЛюбоКъв президент е тоя джедър бе , този беше посмешище .

327

Чичо Любо

преди 3 години

Съвършенно прав е Президента Плевнелиев. Когато си се запътил към Европейския съюз, следва да приемеш и всички европейски ценности. За съжаление бетонните македонски глави не разбират това, слушайки руските манипулатори. А Руският интерес е именно в това, да държи в подчинено положение и под негово влияние РСМакедоние и Сърбия, единствените държави в Европа, останали под тяхно/Руско/ влияние. Докато не се отхвърли този руски хомот, ние , българите, ще бъдем такива.Фашисти, татари и т.н.

326

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовАбсолютно си прав !!!Този мазник го изпратиха с освирквания от Дондуков 2 абсолютно заслужено.Въобще не трябваше да става Президент.

325

Истината

преди 3 години

Каза фашиста.само мустаче му липсва на личецето.

324

Гамен Грипенов Ветов

преди 3 години

Бравас на Не българите от Не Българската Съветска Пасмина!!Пускайте македонците в ЕС,пускайте рушагите да завземат черноморието,радвайте се на Путин,плюйте по Плевналиев!!Така се рути Курица не птица,на която аз съм главния съботьор!Аз обаче съм лесен.Като ми свърши мандата,ще си бия пръта към офшорните ми сметки,както сториха братята Галеви,а вие ще се борите с рушаги и македонци за голиот живот ище си скубите вълната,че сте били толкоз евтина плячка!!

323

полковник Колев

преди 3 години

"човека" нищо-Плевнелиев

322

Чебурашка

преди 3 години

По-голям родоотсъпник от този на снимката България не познава , за това беше изритан дори и от собствената си партия

321

Анонимен

преди 3 години

Присъствали ли сме като окупатори в Македониа?------Не сме.Присъствали сме като окупатори в Кралство Югославия.

320

Сата НАТО

преди 3 години

По-късно големият му бизнес е бил посредничество при набиране на бачкатори за Германия. Спал е по паркингите, за да посреща и изпраща бусовете с хора и да си прибира парсата. Това във времена, когато още се редяхме по цяла нощ за визи пред посолствата, а борците пребиваха всеки конкурент на червените - тоест, ползвал е старите връзки на баща си и никой не е смеел да го закача. Тоест - *** от първа линия.

319

Bul gur

преди 3 години

Били ли сме съюзници с нацистка Германия и фашистка Италия? Били сме. Присъствали ли сме като окупатори в Македониа? Присъствали сме като администратори според нас,но окупатори според Македониа.Това,че ни наричат татари си е наша заслуга. То не бяха десетки теории какви сме и от къде сме. Бих се радвал да сме били татари,но мисля,че сме нещо друго,нетолкова добро като татарите.

318

Сата НАТО

преди 3 години

плевнелиев, заедно с каролев, велчев и още няколко бивши министири и депутати, спадат към 1% работили на запад и истински успели хора ПРЕДИ да се върнат в Бг--------Плевнелиев е един жалък к.***, син на окръжния секретар на БКП, самият той комсомолски секретар. Първият му "бизнес" е бил да печата хороскопи на служебния компютър (тогава Бл. град е имало 2-3 компа) и да ги продава за стотинки - сам се похвали в едно интервю.Тоест, ебаввал се е с невежеството на хората.

317

цървул

преди 3 години

Тоя никога не съм го харесвал, но за това изказване - чест и почитания!!!

316

Сата НАТО

преди 3 години

Не си спомням нито едно посещение на Плевнелиев - къде, кога, с кого? Толкова добре е бил приет, че впечатленията са нула.

315

Анонимен

преди 3 години

Браво на най добрия Български президенттози след Росен хич не става

314

Анонимен

преди 3 години

В срм живеят една пъстра сбирщина от хора

313

Мирослав

преди 3 години

Най-добрия,успешен и добре приеман в нормалния свят президент ,който България е имала някога. Всички останали никой никъде не ги искаше и не ги иска и сега,мандатите им са изкарани в пълна изолация от света,просто получаваха заплати и нищо не свършиха за по-добрия имидж на родината.