19

Анонимен

преди 3 години

Тия дето имат вземане -даване с Путин сичките са полковници.Той с по ниски чинове не общува.Първо го прави я полковник, я генерал - после си общува.Показва се от бункера и вика - Спутник, Спутник предлагам!

18

Анонимен

преди 3 години

Той и Тръмп не беше полковник от КГБ /АМА КОЙ ГО ЗНАЕ ВСЪЩНОСТ?/За Гундяев вече знаем, че е полковник.Тоз още може да не е станал. Споко - ще стане.Ама са го набелязали да го правят милионер.

17

Анониме

преди 3 години

Френският сериал ослепително сльнцеВечер без сьботите и неделите от21 до 21 и 30 и сутрин по бТВ лейди

16

Анониме

преди 3 години

Втори шанс сьботите и неделитеСутринта от 11 до 14 часа по бтв лейди

15

Анонимен

преди 3 години

Да се ваксинират сега БСП с руската ваксина, Орбан се ваксинира със китайската Синофарм аз нея ще чакам, Орбан не чака нито американци нито руснаци да го командорят. Жалка държава все на колене отнякъде да и кажат какво да прави.

14

Анонимен

преди 3 години

Турският хит втори шанс изльчен бТВСериала има 2 сезона

13

Анонимен

преди 3 години

Купува, ***, купува.Герхард Шрьодер си купипреди два дена австрийката Карин Кнайсел бабата танцувачка.Много се е отворил Путин напоследък да си пазарува политици.

12

пецата

преди 3 години

Всички ги е страх от фактите че в крайна сметка половината европейци ще изберат Спутник В , защото имат повече доверие на държава която не е управлявана от брюкселски мафиоти , хващам бас че само това е причината да не искат да пускат на пазара руската ваксина , защото пак Русия ще спечели от това ,въпреки санкциите и т.н., един път продава газ, друг път ваксини, колкото и да въртят д.ъ.п.е.тата европейците все на руски х.. ще дойдат, сега започват и батерии за ел.авто да произвеждат,имат литий

11

Факт

преди 3 години

Българския ганяя съди по себе си, че всичко у тоя свят се купува с пари , хахахах жалка история!

10

Анонимен

преди 3 години

Щом краварите казват, че руските ваксини са добри значи не се знае дали са добри и никой не знае нищо за тях. На принципа сме Фаучи тъй каза. Българските рекари нищо не могат да кажат и чакат опорки Ваксинациятта ви е пълен шит като всчко друго. БАН са едни бандити.

9

Анонимен

преди 3 години

А тоя пък Фучи страшно популярен.Путин цял Президент си купи преди 4 години, та Фучи ли няма да купи.

8

йck U

преди 3 години

Русия и сащ едно са явно и след оранжевия клоун....

7

До 5

преди 3 години

Да ние ще повярваме на теб, анонимен от бг форум, а не на учени и доктори ! Добре, че си ти бате !

6

Анонимен

преди 3 години

Що, бе? Един похвалил Спутника /срещу заплащане/ и вече реши, че САЩ го хвали.Айде по-сериозно.Путин вече само с пари пробива.С кандърми разбра, че не става.

5

Ангел

преди 3 години

САЩ повече хвалят Спутник 5 от Българина . Миналата седмица излезе статия в Блумбърг че Спутник е с най-голям пазарен дял от всички ваксини в момента със сключени договори за над 1 милярд ваксини !

4

Анонимен

преди 3 години

Фаучи маучи някакъв ляв комунист от дем партията се изказва и лъже. руската ваксина не става тя е правена за животни и има много ниска ефективност и причинява смърт у хората

3

Анонимен

преди 3 години

Някой ще млъкне ли най-после?Същото като с комунизма - колкото повече ни го хвалеха, толкова повече се отвращавахме от него.Те просто по друг начин не могат освен да дотягат с непрекъснато реване.

2

Българин

преди 3 години

"Изглеждат добре" не означава, че СА добре.

1

учен

преди 3 години

Руските учени са велики ,а руският народ е железен !!