159

hQGOPItzpz

преди 2 години

buy essay australia <a href=essayhome.org/pay-essay/pay-it-forward-summary-essay.html>pay it forward summary essay</a> essay help owl can someone please do my homework

158

До Фалчи

преди 3 години

Той предпазливо казва че "данните които са му известни".Те и Бразилците преговарят, но чакат "одобрение". Противно на заглавието което навежда на мисълта че въпроса е решен . . .Човек трябва да внимава като чете да не се увлече и да се подхлъзне.

157

Анонимен

преди 3 години

Щели да ваксинират Путин, но той попитал: "А има ли ваксини за децата?""Е, щом няма, няма да се ваксинирам и аз . . ." - продължил Путин

156

1

преди 3 години

Тавариш Путин защо не се ваксинира с Спутник като имат ваксина от 4 месеца?

155

Фалчи

преди 3 години

Не може да има ваксина по-добра от тази на америка, нещо е объркал докладите фаучи

154

Анонимен

преди 3 години

Вижте му само честният почтен поглед на тоз специалист!

153

Анонимен

преди 3 години

Astra Zeneca купиха с месеци преди да бъде одобрена от европейската агенция за лекарствата. Урсула фон дер ляйен още през октомври заяви че декември започва ваксинация и с кои ваксини ще се прави. Месеци преди Ваксината да е одобрена. Спутник V а озобриха вад 50 страни по света, THE LANCET, престижни вирусолози, епидемиолози от цял свят обаче предтъпната организация на Европеската АГЕНЦИЯ за лекарства не я допуска защото е руска и защото са американски пoдлoжки

152

Койчо

преди 3 години

Русофил съм, но в случая ще съм с предубеденост И КЪМ руските ваксини. След разрухата от 90-те и грантовите ВЪНШНИ вливания в остатъчните центрове-като "Гамалей" - просто нямам сигурност КОЙ??? - дърпа конците ТАМ. Носят се скухове, че израелски центрове са забъркали вакс бульон, който после само е бил бутилиран под вещото ръководство наГерман Греф/ Сбер/ и Чубайс /РосНано/. Всичко-с мълчаливото съгласие на Вовата... Аз лично казвам на задълж ваксиниране... БАСТА! Зелен паспорти си ги заврете в.

151

Анонимен

преди 3 години

Ех, гадните "***" видяха данни, и обективно си дадоха мнението, а много читавите руснаци продължават да сеят пропаганд срещу западните ваксини.Ценности.

150

NB

преди 3 години

Руската и китайската ваксина са по-добри от западните ваксини...................след време ще го разберете!!Ако сте живи и оцелеете от отровните ваксини като Астра Зенека на Оксфорд!!!!!

149

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че Русия няма толкова голям производствен капацитет за ваксината. Ваксината на АстраЗенека се произвежда на няколко места в Европа: Великобритания,Белгия, Германия, Италия, и въпреки това не могат да произведат договорените количества. Затова и всички тези проблеми с доставките.

148

До

преди 3 години

плюещите по Русия: Вкъщи всичката ми техника и електроника, включително двете ми коли са западно производство - германско, френско, италианско... Сега обаче искам руската ваксина. Това говори ли ви нещо?

147

do 145

преди 3 години

"Лабораторийте" вЕрно ли ??

146

Асен

преди 3 години

"руската ваксина не става тя е правена за животни и има много ниска ефективност и причинява смърт у хората" е написал някой по-долу в каментарите.Ето заради такива *** Нинова печели избиратели.

145

До 151 Само питам

преди 3 години

Как при произвеждани до края на януари 2021 по 1до2 милиона дози на месец (от август 2020) Русия ще може да осигури доставки за други страни при положение че има Райони в Русия където още няма доставено нищо.Една Москва която е 15 милиона има 500 хиляди ваксинирани кажи речи колкото България.България до края на март ще има 1 милион поставени дози и ще е задминала Москва а Русия с 4мил. ваксинирани е 22пъти по голяма от България.До януари 2021Спутник струваше 24$ а аналогичната АстраЗенека 3 Евро

144

Само питам

преди 3 години

След като руската ваксина струва само 10$ защо не я пуснат у нас по аптеките за свободна продажба и не разрешат на личните лекари и медицински лаборатории да я поставят? Може да се съхранява в обикновен фризер при -18 градуса за дълго съхранение. Ако започнат да я продават, си купувам две бройки и отивам при личният лекар да ми направи първа ваксинация а другата слагам във фризера.Няма да чакам безплатната (Мутафчийска) ваксина, като не знам кога ще ми дойде реда.

143

Ангел

преди 3 години

Ама вие сте много про.стички ве. Пускат ви западна пропаганда-плюете по изтока,пускат ви източна пропаганда плюете по запада. Ама толкова сте про.стички че минамалната работна заплата за която работите ви е много!!!!Трябва да се научите да живеете с по малко,за да има повече блага за умните и кадърните. На Бай *** Американеца и на Бай *** Руснака мястото им е там сред кофите за смет !!!

142

Totenkopf

преди 3 години

Тоя рептил Фаучи още ли е жив?

141

Лоли

преди 3 години

До Анонимен141....Ке падне Америка, когато сменим календара с 33 дни. Т.е. на 33 март, другарю болшевик

140

Анонимен

преди 3 години

УжасТ!