39

Бойко Борисов Бог

преди 3 години

Таз година сака,догодина крачоли!!!Ураааа..Славете Името ми Плебеи!!!Живият Бог ви Говори!!

38

Анонимен

преди 3 години

Най-добрата ваксина е поставената ваксина.Само ние се въртим и обясняваме как чакаме ЕС да разреши.Не смеем да мръднем, защото току-виж се вгледали в корупцията ни.Откраднатите пари са по-важни от ваксините.

37

Анонимен

преди 3 години

До БиволъНЕ НА ПОЗИТАНО! ТУК Е БЪЛГАРИЯ! ЦЯЛОТО БСП МАРШ В СИБИР! А НАЙ-ДОБРЕ В УЙГУРИЯ!

36

Анонимен

преди 3 години

Тия измислиха пандемията, какво да кажат, само нашите ваксини са добри, ако кажат такова нещо света ще им се смее. Туй е политически и търговски ход, а не медицински. На САЩ не може да се вярва.

35

Анонимен

преди 3 години

За комунистите по една германска ваксина, като едно време.

34

Биволъ

преди 3 години

Целият електорат на БСП марш на "Позитано" 20 да се ваксинират със "Спутник V". Корнелия е закупила от бюджета на "Техноимпекс" за всички.

33

Анонимен

преди 3 години

РУСИЯ - МИЗЕРИЯ, ПРОСТОТИЯ, КАНИБАЛИЗЪМ, ТЕРОРИЗЪМ.

32

Анонимен

преди 3 години

До тук преброих 5 руски трола.Ама може и да са повече.Путин пари има.Я къф дворец си построи та едни *** ли ще му се опрат.

31

Анонимен

преди 3 години

Бий, бий русофила пращай го при сатаната в Москва.

30

до 37

преди 3 години

Оххх дада даа.давааай че направо свършвам като чета словата ти...толкова страст.даааа..ощеее...

29

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Ходете да се ваксинирате в Русия и не се връщайте, русофилски терористи.

28

Анонимен

преди 3 години

До До плюещите РусияГНУСЕН РУСОФИЛСКИ ПРЕДАТЕЛ. РУСКИТЕ СТОКИ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПРОДАДАТ АКО НЯМА ПРЕДАТЕЛИ КАТО ТЕБ. СПУТНИК Е ПОМИЯ РАЗПРОСТРАНЯВАНА ОТ РУСИЯ.

27

до 31

преди 3 години

Как ще мислят като Орбан бе моът.Кво им пука за бг гражданина на бг политиците?!?Толкова пъти ви ги показаха брутално,ти пак фантасмагории.

26

Анонимен

преди 3 години

Само пет милиона у целио свет??Леле докат ги ваксинират сичките тоя рев ще продърлжава!Не случайно руснаците бягат от Русия и не се обръщат.

25

Анонимен

преди 3 години

До До плюещите РусияНикой не плюе Русия успокой се малко дръвник, скоро ще дойдат ваксините и ще имаш шанса да се ваксинираш.

24

Анонимен

преди 3 години

Е па като толкоз ги купуват що трошите пръсти с реклама?Или викаш друго си е 120 поста дневно за 400 евро.При тая безработица вилусна - поне за бира и цигари има.И некой и друг сандвич.

23

Бай Баяни

преди 3 години

"Спутник", "Путин" и т.н. а бе какво ви прихвана,бе хора, все за женски полови органи говорите.

22

Анонимен

преди 3 години

Простият човек пречупва всичко през политиката. А ваксините са нещо, което спасява човешки животи. Така че нямам предрасъдъци към никоя от ваксините - американски, руски или китайски - със Спутник са ваксинирани вече към пет милиона души в целия свят и няма информация за тежки вредни последици от нея. Така че закъсняваме - нашите политиквеничета отдавна трябваше да мислят ето като Орбан, който осигурява ваксини на унгарците отвсякъде

21

До плюещите Русия

преди 3 години

Това са фактите. Над 1милиард (девет нули) поръчани и закупени дози на Спутник в цял свят ! Най много от всички останали ваксини. При положение че в Европа и САЩ умишлено и пречат да се продава. Ако не ви харесва руската ваксина никой не ви кара насила.Набийте си по една ваксина на Астра отзад и се успокойте !

20

Росен Плевналиев

преди 3 години

Моето дълбоко и искренно уважение към ЮЕСЕЙ,и особенно към черничките морячета от непобедимата им армада,но русия нищо хубаво не може да направи.Тези ваксини са правени от руски хакери по личното ръководство на долният нечовек путин,(за това и името е такова ,сПУТНИК.т.е.всички с путин)с цел унищожение на всички евроатлантически ценности и американския начин на живот.С тези ваксини скоро руския ботуш отново ще гази майчица ЕВРОПА,и любимия ми град Брюксел където има забележителни улуци!