305

Анонимен

преди 6 месеца

Значи да затворим децата, че да пуснем чалготеките и баровете!Ясна ни е логиката ви!Предпочитам спокойни деца и изтрещяли чалга к*рви, отколкото обратното!

304

Анонимен

преди 6 месеца

В грешка си,не съм избирател на ГЕРБ и умственият ми капацитет е достатъчен,че да не разчитам ,на който и да било управляващ да ми дава по 24 лв. на ден, както и да преценя дали да си пия виното у дома или да ходя по заведения,които точно в момента не са причината за повишения брой заразени. Иначе е факт,че не са най-безопасното място.

303

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 309Никой не е казал милиони, а милион. Хайде сметни: 200 К в детски градини и ясли, около 550 К в у-щата (при ротация), поне 150 К учители + персонал. Нека да са 900К. По-добре ли звучи? Има ли друг такъв "бизнес" в страната?

302

Анонимен

преди 6 месеца

Ако тествате цялото население пак ще е 18 %, но тогава цифрата ще е 1 170 000!Да обявим второ пришествие може би!

301

Ричард Иванов

преди 6 месеца

Кога си пускал смс да излезеш за 1 час? Кога си пазарувал с предварителна заявка като холандците?-------Ало, аз съм много по-свободолюбив от холандците и германците, бе! Те са свикнали да бъдат мачкани от феодалите, а ние винаги сме били свободни!

300

Анонимен

преди 6 месеца

Сюлейман паша и асфалт паша.. тия двата б0йколука така и не се качиха на Шипка ;) :D______Явно не искат да честват годишнината от възкачването на престола на Александър II, и от освобождаването от крепостничество на руското селячество.И двете на 03.03.Санстефанският предварителен договор (основа за бъдещо договаряне!) за край на войната между Русия и Турция е дар за царя!Друго на тази дата нямаме ние българите.Почит на героите ни от Шипка отдавам през август - най-ожесточените боеве!

299

Munchen_DE

преди 6 месеца

Вчера бяха 18% положителните, днес също. Повече тестове - повече заразени. При 100 000 теста ще намерите 18 000 "болни"!

298

Анонимен

преди 6 месеца

Я иди да се оплакваш във Франция да ти набият канчето. Германките са в екстаз че им отвориха вчера фризьорските салони! У нас малкия бизнес не затвори. Само кафетата и ресторантите ги удари, но по-хитрите не са затваряли. Кога си пускал смс да излезеш за 1 час? Кога си пазарувал с предварителна заявка като холандците?Много добре се справяме!На фона на света сме свободни, учещи, сравнително малко заразени!Че даже и кафето си пиеш свободно! А ако те е страх, не излизай, затвори детето!

297

Totenkopf

преди 6 месеца

Това е българския модел, който целия свят нас гледа и се учат как се управлява пандемията. Благодарим ти Боко!

296

Анонимен

преди 6 месеца

Всички, които са се ваксинирали, ще се разболеят. Особено тези с наднормено тегло, като Венци Мицов и Главния прокурор, Нещо не е наред в цялата работа.

295

Анонимен

преди 6 месеца

Училището е "регламентирано събиране" на много хора на едно място на закрито! Следователно е "регламентирано" разпространение на вируса! Не само регламентирано, но и преднамерено, защото трябва задължително да заведеш детето си на училище! 20% от заразените са под 19 години., а те го прехвърлят в семействата си. Който още не му е светнало под капака, значи мозъкът му не само е изпран, ами и изгладен.

294

до 311 Ричард

преди 6 месеца

даже и не четеш това, което се написал пий си хапчетата, а не ракия

293

анонимен

преди 6 месеца

Ричард Иванов, тиквата е от женски род. Коя червена тиква визираш.

292

БГ

преди 6 месеца

До 296...А ти ум имаш ли. Работата ми е пряко свързана с уточняване на възрастови те групи които боледуват. Учениците са тези които разпространяват вируса и децата в градинска възраст. В малките села възрастните хора почти нямат контакти, но посрещат внуци. Учителите са голям процент от болните. Просто сега тиквата чака избори и не смее да затваря.

291

Ричард Иванов

преди 6 месеца

Според мене пикът идва след големите опашки за ваксиниране. Тогава платените статисти на Тиквата се бутаха като го веда, уж нямат търпение да ги набодат...

290

до ОФ-то

преди 6 месеца

бяхте протестъри, сега искате Бабикян в парламента, пак ще хвърляте яйца

289

Анонимен

преди 6 месеца

Няма милиони в учебните заведения!Явно нямаш деца и говориш на изуст!От 1 до 4 клас са винаги в отделно крило, с 1 учител по всички предмети. Децата общуват само със съучениците си!По-големите имат повече учители, но са по 3 випуска , а не всички. Тук има проблем, но не може да държиш тинейджъри 1 год под домашен арест! Имат нужда от 2 седмици общуване със себеподобни очи в очи! Освен физическо има и психическо здраве!Въртенето за сега е единственото балансирано решение!

288

Анонимен

преди 6 месеца

Като гледах вчера ,ресторанти и кафенета пълни с хора на маси по 6...7 човека един до друг без маски как си плюят в лицето ,какво да очакваме

287

Май

преди 6 месеца

Трябва да изследват няма ли зависимост между броя на ваксинираните и растежа на новозаразените? В Израел броят на новозаразените не е намалял, въпреки че там най- много ваксинирани има.

286

Сата НАТО

преди 6 месеца

Хора, скокът съвпада със "зелените коридори" на Винету! Не се ваксинирайте, Венци Мицов се ваксинирал и сега е с племония! И Главния прокурор е болен, но се крие.