316

Реалист

преди 3 години

До 324 Потърсете винатаНай-лесният начин да манипулираш някого е да го накараш да се чувства виновен. После можеш да го манипулираш както си искаш. Това го преживяхме след 1989 година, но повечето хора не го схванаха. Това, което изроявал не са причините, а следствие от некадърното управление на епидемията от държавата. Един човек колкото и предпазни мерки да спазва, не може да замени държавата в това отношение.

315

Анонимен

преди 3 години

Скокът е резултат от ваксините - Венци Мицов е развил пневмония 7 дни след като се е ваксинирал. Верно, че при него работи и факторът "наднормено тегло", но все пак! Ваксината единствено помага да не си загубите обонянието, но пък удря в белия дроб.

314

Две Седмици

преди 3 години

за Изглаждане на Кривата, година по-късно, още я гладите!

313

Анонимен

преди 3 години

Вирусът е в главите ви, затова няма отърваване скоро.

312

Още Много Очаквам

преди 3 години

вчера се возих в метрото, разбира се, в P100 респиратор, но около мене всички изглеждаха болни и яко кашляха, дори си сваляха парцалните маски за да си духат носа! Беше като филм на ужасите!!

311

Анонимен

преди 3 години

Няма такова нещо като балансиран вариант. Има два варианта. Първият е спиране на епидемията с подходящи мерки и след кратък период от време живота си продължава почти нормално.Вторият вариант е неподходящи мерки и евентуално частично ограничаване на епидемията, което продължава с години.

310

Сбогом

преди 3 години

Барба Ганиос, скоро и Изборите ще бъдат отложени, какъвто беше и плана!

309

Анонимен

преди 3 години

Намирисва на ново модерно "затваряне" от западен тип "Локдаун"

308

Потърсете вината

преди 3 години

Потърсете вината в себе си в поведението на човек!Насила ли ми карат да се ръгате в заведенията, без да спазвате мерки? Не!Насила ли ви карат да се гъчкате на Витошка и да не носите маски, приразстояние между хората по-малко от 30 см? Не! Даже ви препоръчват да гиносите!До всички плюещи - жестоко ви с цел да дойдат истинските мутрина власт! Ние, хората на възраст вече го преживяхме, как ни лъгаха иманипулираха хора, представящи се за демократи, но бяха далеч от това.Стига!

307

Анонимен

преди 3 години

Засега прогнозите ми от Нова година се сбъднаха. Пикът ще бъде на 4 април.

306

Бойха Хрес Спасител

преди 3 години

Спасих ви да не умрете, като ви затворих, след тва пак ви спасих да не умрете (от скука и преяждане) като ви отворих, след това пак ви спасих от глупостта ви, като ви затворих и като почнахте да ходите по Занзибар, видех, че парите не идват в шкафчето, ви отворих и сега, за изборите, па ша ви затвора, защото трябва да ги спечела, тоя път - завинаги!;)))

305

Анонимен

преди 3 години

Въртенето на децата по 3 випуска е най-балансирания вариант! Колкото и да плюете предизборно, това е факт. Затвориш ли градини и малките ученици става тотално изтрещяване, а и родителите не могат да работят, налага се старците да гледат дребните, което е опасно!Сегашния вариант е най-балансиран и добър, както за хората, така и за бизнеса! Единственото решение е ваксини иначе децата няма да стъпят на училище до 2030!

304

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 324Едното няма връзка с другото. На чалготека ще отидеш ако желаеш, а на училище си ДЛЪЖЕН!

303

Анонимен

преди 3 години

Айде дядовците и бабите дето мразите внучетата да спрете да се плюнчите по форумите. Съберете смелост и кажете на щерката и сина, че не щете да се грижите за отрочетата им докато ходят на училище! Не ходете за минерална вода точно в час пик, спазвайте си коридорите в магазините и ни оставете на мира!Ако трябва да избирам между психическото здраве на децата и чалгарите, избирам децата!

302

баща

преди 3 години

обичам спокойни деца и мъртви тъщи.

301

Зоро за 309

преди 3 години

Ето заради такива като този отиваме в канала! Както е казал мъдрецът, акълът не е к+р да му го набиеш.факти:15 септември - УРААААА отваряме училищата!2 месеца по-късно: 4000-5000 заразени и по 200-250 в моргата само от ковид. Още толкова от отказ за лечение.1 януари - децата умряха не могат да учат. 5 март - 3000 заразени стабилно тенденция към 100 трупа.Други страни Англия, Германия, Франция също реваха колко е важно присъственото и не спряха училищата. Сега как са? ЛОКДАУН до дупка!

300

Анонимен

преди 3 години

Значи да затворим децата, че да пуснем чалготеките и баровете!Ясна ни е логиката ви!Предпочитам спокойни деца и изтрещяли чалга к*рви, отколкото обратното!

299

Анонимен

преди 3 години

В грешка си,не съм избирател на ГЕРБ и умственият ми капацитет е достатъчен,че да не разчитам ,на който и да било управляващ да ми дава по 24 лв. на ден, както и да преценя дали да си пия виното у дома или да ходя по заведения,които точно в момента не са причината за повишения брой заразени. Иначе е факт,че не са най-безопасното място.

298

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 309Никой не е казал милиони, а милион. Хайде сметни: 200 К в детски градини и ясли, около 550 К в у-щата (при ротация), поне 150 К учители + персонал. Нека да са 900К. По-добре ли звучи? Има ли друг такъв "бизнес" в страната?

297

Анонимен

преди 3 години

Ако тествате цялото население пак ще е 18 %, но тогава цифрата ще е 1 170 000!Да обявим второ пришествие може би!