276

Емо

преди 3 години

С ТОЗИ ТАРИКАТЛЪК ДА НЕ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ,ГЛОБИ И СЪДИИТЕ ДА ПУСКАТ ВИНОВНИТЕ И ТОЗИ СТАНДАРТ НА ЖИВОТ НИ Е МНОГО.

275

Анонимен

преди 3 години

Заведенията да работят, да сядат на масата само семейство! КОЙТО ИСКА ДА СЕ ПАЗИ! КОЙТО ИСКА ДА СЕ ЗАРАЗЯВА!ИМА ЗАКОН ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА, ПАК ТАКА ГО СПАЗВАМЕ!

274

Анонимен

преди 3 години

До #294 Абсолютно правилно казано за световния заговор. Жалко, че има наивници, които си мислят, че като играят сега по свирката на онези, и ще бъдат облагодетелствани за в бъдеще. Не смятат, че нас- българите , ни имат единствено и само за бели роби.

273

88

преди 3 години

Тези който нападат Мангъра, айде малко да помислим и да видим всъщност той ли е виновен или тези,които му дават поле за изява почти всеки ден.Ако не са предаванията ,които го канят едно след друго има ли значение какво казва?

272

Емо

преди 3 години

СЪЩАТА РАБОТА С ПЕВЦИ КАТО ГЕОРГИ ХРИСТОВ.... КОЙТО СЛЕД 1990 23-24г а осигуровки НЕ ПЛАЩА.... ПОСЛЕ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА НЕ ГО УВАЖАВАЛА... ЩЯЛ ДА ИЗБЯГА В ГРЪЦКАТА СИ КЪЩА..... МАРШ *** ТАКЪВ

271

Анонимен

преди 3 години

Какви кръчми, какви училища са виновни? Имате ли ум да говорите това? Вижте как са се набутали хората в Кауфланд и Лидл , някой да обвинява тези монополисти? До когато има *** да вярват, че кръчми и училища са виновни за разпространението на вируса, до тогава и ще ядем дедовия ! То са казали отдавна хората:-*** народ, слаба държава.

270

Анонимен

преди 3 години

Мутри вън от властта

269

Случаен минувач

преди 3 години

Циркът ще продължава до установяване на нов световен ред.Това е по волята на тези, които имат претенции да управляват целия свят - Рокфелер, Ротшилд, Морган и др. Те, юдео масоните, талмудистите, искат да предизвикат страшна световна икономическа криза, и най-богатите държави да обеднеят, тогава те ще управляват целия свят без проблеми! Тя, кризата започна - навсякъде фалират фирми, безработицата расте, спестяванията заминават! Това искат самопровъзгласилите се за световни господари!

268

анонимен

преди 3 години

Мутрата не е пожарникар. Мутрата резидент размахва юмрук срещу народа.

267

Емо

преди 3 години

АМИ ТЕЗИ СЪЩИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ КАТО УКРИВАТ ОБОРОТ И НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ ..... ХАК ИМ Е СЕГА.

266

Анонимен

преди 3 години

Като не ви харесва си сменете управляващите . Само мрънкате а на изборите сте за гъби или за едни и същи партии.

265

Сата НАТО

преди 3 години

Няма никакво повишение и никакъв вирус. Ако мислите, че някой ви съобщава достоверни данни, сте много наивни.

264

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте пак за мутрата пожарникар.И вярвайте, че ще пребъдете.Че се грижи за народа.

263

Ами

преди 3 години

Колкото и да им се искаше на ГЕРБ да си направят предизборен ПиАр, но много избързаха, трябваше да ги отворят на 1 април и да затворят на 5.До 4 април ДЪРЖАВАТА НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ С ОТВОРЕНИ ЗАВЕДЕНИЯ, все едно ще се наложи затваряне и КОЛКОТО ПО-РАНО, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ.

262

До Ами

преди 3 години

Оплачи се на Баце - той ги отвори, лично разпореди.

261

Анонимен

преди 3 години

Мутрата е стиснат.Вместо заведенията да останат затворени..а той да им дава помощи, за да не фалират...той ги остави без 1 лев...хората притиснати до стената излязоха на протести.Мутрата настрои останалите срещу тях...и пак не помогна на хората.Вместо това...отвори заведенията...едва ли не той не искал..но е принуден.И сега...резултатите са на лице Този долллен лъжец трябва да го изринем от властта.

260

Ами

преди 3 години

Наистина ли някои вярват ,че заради отворените преди 4 дни кръчми, рязко се повишиха заразените ?Заради какво друго може да е този скок ТОЧНО след отварянето на кръчмите???Училищата, детските градини, градския транспорт работят от месеци.ЕДИНСТВЕНИЯТ нов и променлив фактор са заведенията - хората стоят там най-малко половин час, някои по час и повече, БЕЗ МАСКИ, заради консумацията.Така и така ще ги затварят отново, по-добре рано, отколкото късно.

259

до 282 Анонимен

преди 3 години

вие нали горихте маски, СЕГА КАКВО ЦИВРИТЕ

258

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Живота и ковид мутации ще приключат някога,българската простотия - никога !

257

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен275Хората затварят, ние отваряме. Всички са за затвора, целия парламент и всички от партиите. В момента са се впуснали в предизборна битка и не им пука за народа. Безочливо и то преди избори. Увещава всеки да гласуваш за него, но не му дреме какво става с хората. Дреме му да отидат и да гласуват за него.Управляващите са виновни, според това което си писал, но... каскета те го сложиха. Именно да спи. :)