356

Анонимен

преди 3 години

Тлъстия крадлив *** защо отвори ресторантите?

355

Е, България, очакван

преди 3 години

Страната ни е с най-леките мерки в цяла Европа от месеци. Безотговорно леки, като се има предвид обстановката, и факта че сме уникално недисциплинирани .За съжаление резултата е логичен.

354

Tonita-7

преди 3 години

Как ли не,повярвах!:)) Нов призив за масова ваксинация И за затягане на мерките! Сигурно отново ще има затваряне,след което пак отваряне И носене на маски! До кога?

353

Анонимен

преди 3 години

Разиграват плебса ,който е вързан наремичка.А всъщност искат да унищожатРадев.От март до септември е подготвенсценария.Няма и не е имало ковид.

352

Анонимен

преди 3 години

До 360 БГНаучи български имунизацийте се пише граматично правилно имунизациите!Аман от неуки раздаващи съвети!

351

БГ

преди 3 години

Има и друго притеснително, такава заболеваемост до сега не е имало... Мерките падат, никога.... ама никога не се имунизира в пик на вирусно заболяване.. Това е като да изхвърляме ваксината, пък и не е ясно ако съвпадне имунизацията със заболяването какво ще се случи. При грипна епидемия се спират имунизацийте, сега не.. А боледуват и деца. Нещо не се връзва и заведенията работят и молове... Предизборна простотия. Тръгнал с екип в едно село да имунизира.. Хахахаха

350

шмatka

преди 3 години

Така, ами трябва да се вдигат болните все пак идат избори!

349

ddd

преди 3 години

До стоянКои сте тия вие дето ще ритате и за какви номера говориш. Сигурно Бойко е виновен за целия ковид и ще ритате. Не го подкрепям (макар че така звуча) но ми писна от сополанковци и мръкалници като теб. Един ще изриташ по лош ще дойде така е в нашата държава.

348

Nikolay

преди 3 години

Те могат да напишат и 10000 да плашат хората,и да крадът пари.

347

стоян

преди 3 години

Пак гербаджийските номера в ход.Пита се защо все още Боко Тиквата е на свобода.На 4 април трябва да му забием мощен шут.И след това задължително при бай Ставри.

346

Козяк

преди 3 години

А сега накъде? Един от най-важните боци протв пандемията, Коцето Ангелов, е в предизборна отпуска! Накраят ще излезат и другите а нашата съдба ще е в ръцете на Марияна. Бедната, тя се справи леко с туризма ще успее да овладее и настъпващата трета вълна. Коце. спи спокойно а през деня яхвай коня и ...на барикадата. Напред! Победата е близко!

345

Д-Р ИСНЯ

преди 3 години

ОТ БАНКЯ;А СЕГА ЗА ЕКОТАКСИТЕ; ЩЕ ВИ НАБИЕМ ОТ 12 ЮЛИ:1 стикер с чип за екологична група И ще оскъпиМ прегледа с не повече от 5 лева.;2 кмeтoвeтe нa oбщинитe ЩЕ нaлaгaт oгрaничeния зa движeниeтo нa пo-зaмърcявaщитe.3 зoнитe зa oгрaничeния ЩЕ бъдaт oпрeдeлeни oт кмeтoвeтe4 В зoнитe зa oгрaничeния щe бъдaт пocтaвeни кaмeри.5 Oбщинитe щe oпрeдeлят рaзмeрa нa глoбитe зa нaрушитeлитe.6 ОТ 2022 "Автомобилна администрация" ще дават разрешение колата да преминЕ ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕДГЛАСУВАЙТЕ ЗА МЕ

344

АнонимеН

преди 3 години

ТО БЕШЕ ЯСНО, ЧЕ ЩЕ СМЕ 5-10 ХИЛЯДИ ЗА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ!!!БОРИСОВ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ НА СПАСИТЕЛ А НАСЕЛЕНИЕТО ДА Е ПОД СТРАХ ЗА ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ!

343

Че как иначе

преди 3 години

Пуснахте ваксинираните да сеят вируса и сега се вайкате. Сложете ги под карантина за няколко дни и може би няма да се разминем с вируса, но няма да е толкова масово за кратко време. Пък може и точно това да искате.

342

Мда

преди 3 години

Тия вълни повече ми приличат на умишлено разпръскаване на зараза и нови щамове,отколкото на естествен процес...

341

aefan

преди 3 години

До FallschirmspringerКакви заведения те гонят - бройките се качват от две седмици. Айде по-добре направи връзката кога пуснаха детските градини и училищата - месец и половина преди започване на покачването на бройките. Хайде сега да видим кога тръгнаха случаите нагоре през есента - хм - края на октомври - месец и половина след начало на учебната година. Жалко, че много малко хора все още могат да правят причинно-следствена връзка между събития

340

Анонимен

преди 3 години

Айде дядовците и бабите дето мразите внучетата да спрете да се плюнчите по форумите. Съберете смелост и кажете на щерката и сина, че не щете да се грижите за отрочетата им докато ходят на училище! Не ходете за минерална вода в час пик, спазвайте коридорите в магазините и ни оставете на мира!Ако трябва да избирам между психическото здраве на децата и чалгарите, избирам децата!___________Съгласен с почти всичко! Но не всички имаме баби и дядовци да помагат!Някои сме сами си гледаме децата!!!

339

Fallschirmspringer

преди 3 години

Можеше да се очаква.Нарича се разхлабване на мерките и отваряне на разни видове заведения.За всичко това може да се благодари на Борисов,а останалите клакьори са без значение ,те само повтарят това ,което той казва и гледат да не вмъкнат и една своя думичка ,защото и без това нямат такава

338

Анонимен

преди 3 години

До ЯзеНищо не разбираш от ваксини Язе! По добре спри да ръсиш тъпни. Това са ваксини в които няма вирус!!!

337

Анонимен

преди 3 години

Видими резултати от политиката на Боко.