365

Анонимен

преди 6 месеца

Тлъстия крадлив *** защо отвори ресторантите?

364

Е, България, очакван

преди 6 месеца

Страната ни е с най-леките мерки в цяла Европа от месеци. Безотговорно леки, като се има предвид обстановката, и факта че сме уникално недисциплинирани .За съжаление резултата е логичен.

363

Tonita-7

преди 6 месеца

Как ли не,повярвах!:)) Нов призив за масова ваксинация И за затягане на мерките! Сигурно отново ще има затваряне,след което пак отваряне И носене на маски! До кога?

362

361 плебса ще покаже

преди 6 месеца

средния напРезидентЪ!!!.......на теб тоже!

361

Анонимен

преди 6 месеца

Разиграват плебса ,който е вързан наремичка.А всъщност искат да унищожатРадев.От март до септември е подготвенсценария.Няма и не е имало ковид.

360

Анонимен

преди 6 месеца

До 360 БГНаучи български имунизацийте се пише граматично правилно имунизациите!Аман от неуки раздаващи съвети!

359

БГ

преди 6 месеца

Има и друго притеснително, такава заболеваемост до сега не е имало... Мерките падат, никога.... ама никога не се имунизира в пик на вирусно заболяване.. Това е като да изхвърляме ваксината, пък и не е ясно ако съвпадне имунизацията със заболяването какво ще се случи. При грипна епидемия се спират имунизацийте, сега не.. А боледуват и деца. Нещо не се връзва и заведенията работят и молове... Предизборна простотия. Тръгнал с екип в едно село да имунизира.. Хахахаха

358

Анонимен

преди 6 месеца

3 седмици след връщането на големите ученици имаме вълна. Големите ученици да преминат онлайн незабавно! След 3 седмици болниците ще блокират. Това е брутално!!

357

шмatka

преди 6 месеца

Така, ами трябва да се вдигат болните все пак идат избори!

356

ddd

преди 6 месеца

До стоянКои сте тия вие дето ще ритате и за какви номера говориш. Сигурно Бойко е виновен за целия ковид и ще ритате. Не го подкрепям (макар че така звуча) но ми писна от сополанковци и мръкалници като теб. Един ще изриташ по лош ще дойде така е в нашата държава.

355

Nikolay

преди 6 месеца

Те могат да напишат и 10000 да плашат хората,и да крадът пари.

354

стоян

преди 6 месеца

Пак гербаджийските номера в ход.Пита се защо все още Боко Тиквата е на свобода.На 4 април трябва да му забием мощен шут.И след това задължително при бай Ставри.

353

Анонимен

преди 6 месеца

Ако наистина има такъв рязък "скок", досега поне големите ученици трябваше да са преминали онлайн!! А Вълчев- не се показва от дни, МЪЛЧИ.

352

Козяк

преди 6 месеца

А сега накъде? Един от най-важните боци протв пандемията, Коцето Ангелов, е в предизборна отпуска! Накраят ще излезат и другите а нашата съдба ще е в ръцете на Марияна. Бедната, тя се справи леко с туризма ще успее да овладее и настъпващата трета вълна. Коце. спи спокойно а през деня яхвай коня и ...на барикадата. Напред! Победата е близко!

351

Д-Р ИСНЯ

преди 6 месеца

ОТ БАНКЯ;А СЕГА ЗА ЕКОТАКСИТЕ; ЩЕ ВИ НАБИЕМ ОТ 12 ЮЛИ:1 стикер с чип за екологична група И ще оскъпиМ прегледа с не повече от 5 лева.;2 кмeтoвeтe нa oбщинитe ЩЕ нaлaгaт oгрaничeния зa движeниeтo нa пo-зaмърcявaщитe.3 зoнитe зa oгрaничeния ЩЕ бъдaт oпрeдeлeни oт кмeтoвeтe4 В зoнитe зa oгрaничeния щe бъдaт пocтaвeни кaмeри.5 Oбщинитe щe oпрeдeлят рaзмeрa нa глoбитe зa нaрушитeлитe.6 ОТ 2022 "Автомобилна администрация" ще дават разрешение колата да преминЕ ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕДГЛАСУВАЙТЕ ЗА МЕ

350

АнонимеН

преди 6 месеца

ТО БЕШЕ ЯСНО, ЧЕ ЩЕ СМЕ 5-10 ХИЛЯДИ ЗА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ!!!БОРИСОВ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ НА СПАСИТЕЛ А НАСЕЛЕНИЕТО ДА Е ПОД СТРАХ ЗА ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ!

349

Че как иначе

преди 6 месеца

Пуснахте ваксинираните да сеят вируса и сега се вайкате. Сложете ги под карантина за няколко дни и може би няма да се разминем с вируса, но няма да е толкова масово за кратко време. Пък може и точно това да искате.

348

Мда

преди 6 месеца

Тия вълни повече ми приличат на умишлено разпръскаване на зараза и нови щамове,отколкото на естествен процес...

347

aefan

преди 6 месеца

До FallschirmspringerКакви заведения те гонят - бройките се качват от две седмици. Айде по-добре направи връзката кога пуснаха детските градини и училищата - месец и половина преди започване на покачването на бройките. Хайде сега да видим кога тръгнаха случаите нагоре през есента - хм - края на октомври - месец и половина след начало на учебната година. Жалко, че много малко хора все още могат да правят причинно-следствена връзка между събития

346

Анонимен

преди 6 месеца

Айде дядовците и бабите дето мразите внучетата да спрете да се плюнчите по форумите. Съберете смелост и кажете на щерката и сина, че не щете да се грижите за отрочетата им докато ходят на училище! Не ходете за минерална вода в час пик, спазвайте коридорите в магазините и ни оставете на мира!Ако трябва да избирам между психическото здраве на децата и чалгарите, избирам децата!___________Съгласен с почти всичко! Но не всички имаме баби и дядовци да помагат!Някои сме сами си гледаме децата!!!