81

Анонимен

преди 3 години

Цял комунизъм с руски ваксини изкарахме и по здрави бяхме отколкото през модерния, отворен ,демократичен ,толерантен ,нов живот

80

Анонимен

преди 3 години

Западът не се справи с фашизма, справи се Русия. Западът не се справи с корона вируса, Русия се справи. Русия обаче се провали с въвеждането на 45ти пол.

79

Обичащ България

преди 3 години

Скъпи сънародници, време е да се обединим, стига 30 години разединиение. Разединението и делението на "фили" и "фоби" само вреди на Бъгария. Together we stand - divided we fall! Българите могат да е обединят само на основата на евратлантическите ценности, твърда ориентация към ЕС и НАТО и безпощадна конфронтация и санкции към Русия която ни държа окупирани 45 години! Русофилите трябва да бъдат преследвани от закона и наказвани с цялата строгост!

78

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 3 години

До Анонимен 82С ваксини или без, пак ще скочим на управляващите. Това вече не се търпи. Който иска да се ваксинира! Аз и семейството ми сме пас. Ние на наша отговорност, вие на ваша отговорност. Не ща да ме спасявате! Точка.

77

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 82Кои са тия, които "плюят по всяка ваксина" и какво точно се има предвид с това?

76

Анонимен

преди 3 години

Добре че не е Ф35 сред ваксините

75

Анонимен

преди 3 години

Интересно ми е тия хората дето плюят по всяка ваксина, дето не е с американско участие, наистина ли вярвате че народа ще стои затворен и с мерки докато ви донесат заветната бройки ваксини! Осъзнавате ли, че децата стоят в класните стаи с наморници, но при 30 градуса няма да стоят! А и ние родителите ще ви скочим за това! И какво мислите че ще се случи, ако решите да затворите бизнеса и да ни сложите наморници на вън и то защото няма ваксини! Осъзнавате ли че вече се върви по острието на бръснача

74

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 3 години

Не ви ща нито ладите, ни мерцедесите, нито теслите!Нямам ви вяра.Каквото съм се ваксинирал досега, това ще е. Децата също. Много ви знам аз какви гадости слагате вече в тези ваксини. Винаги съм бил ЗА ваксините и съм пропагандирал ползите от тях, обаче вече НЕ ВИ ВЯРВАМ. Политиците взеха да протягат мръсните си ръчички и да бъркат с мръсните си пръстчета и в здравето на децата ни. Не, благодаря!Не желая да ме спасявате.Държа да си остана неспасен от вас.

73

1

преди 3 години

До ВЪПРОСЩото Борисов не е *** като русофил да предлага нещо , което не зависи от него, не е дваж по-неадекватен от русофил да не знае, че руснаците са ненадеждни партньори, които само лъжат. (къде са ваксините на Унгария, два месеца 10 хил ваксини, смях в залата) и не е четворно по-неграмотен да не знае, че руснаците ще ни размотават, докато зад гърба ни се договарят за производство с вековните ни врагове сърбетата, точно както са го правили винаги!

72

ВЪПРОС

преди 3 години

Имам Въпрос към всички гербаджии и русофоби - защо вашето слънце Борисов не предложи Спутник да се произвежда във Фабриките за Лекарства на Братя Домувчииски ?Та нали лично Борисов им даде стотици милиони Евра от нашите Данъци за да направят Ултра Модерни Фабрики за Ваксини и Лекарства ?

71

Анонимен

преди 3 години

То Най-мразения президент преди Радев каза че уредин Инвеститор на немски коли.Взеха че избяха!Май ладта стара ама надежна кола си остана в историята!!!

70

Анонимен

преди 3 години

Хайде да спрем с тая глупост русофили - русофоби!Факт е че американските ваксини не се произвеждат извън Америка! Защо? В същото време руснаците дават всички разработки за производство на тяхната ваксина!НЯМА ДА СТОИМ ЗАТВОРЕНИ ОЩЕ 2 ГОДИНИ, да работим онлайн, да учим онлайн и то защото някой не ни доставя ваксина, но парите са платени!

69

Анонимен

преди 3 години

В Германия първо въведоха комендантски час, но после се усетиха и го отмениха и го замениха с "Ограничение за излизане"!

68

Анонимен

преди 3 години

В Русия никой вече не помни мерките срещу ковид-19, имаше мерки миналата пролет. Всичко е отворено много преди да излезат ваксините, никой не носи маски, руснаците пътуват свободно без ограничения във всичките 22 държави на Русия. Докато в ЕС за затворени в къщи, на улиците само с намордници, нямат право да пътуват и въвеждат дискриминационни "зелени пропуски" за ваксинираните.

67

Анонимен

преди 3 години

"майоре не се хаби да обясняваш на копейковците."Привържениците на банкянския вожд Бойко Кюлчев, май гледат сламката в очите на другите, а не виждат гредата в своите. С тези снимки на вожда няма кой и лев да инвестира в България.

66

Анонимен

преди 3 години

Krom кромида разбира от всичко. Колко стотинки заработи?

65

Krom

преди 3 години

До Доналд Кук - ти беше ли там за да видиш какво е "умряло" или пък беше на руския самолет? Американските кораби поне стигат до Черно море. Щото "Самолетоносача" Кузя Велики а е напуснал пристанището, а е потънал сам без чужда намеса. Не знам, това руските ***, срам нямате ли?

64

Анонимен

преди 3 години

Германците са окупирана територия с комендант от Уса и вечерен час.

63

баба мара

преди 3 години

аз по здрава кола от лада 1200 не познавам ако и ваксината е същата българитетрябва да се ваксинират само с нея

62

Анонимен

преди 3 години

Германците са заложници! Подписаха договор с Пфайзер и не могат да се откажат, защото няма да получат никакви неустойки, а народа им ще ги линчува! А и турчето на БионТех е с немски паспорт!Урсула си позволи да преговаря от името на цялото ЕС, но гледаше само от тяхната си камбанария! Франция, която е огромен производител на ваксини пък се покри като мишка и чака, нямат своя разработка, а американците не дават и да се спомене да покажат технологията си, камо ли някой да произвежда извън САЩ!