101

Анонимен

преди 3 години

Докато чакаха руската ваксина,унгарците си взеха китайска.И Орбан си сложи китайска ваксина.

100

До 99

преди 3 години

В Русия не ваксинират тезиь които са изкарали вируса и тези, които имат антитела. Но там PCR тестове и другите тестове са безплатни, а PCRтеста на частно е 20 евро.

99

Анонимен

преди 3 години

Хубаво че не трябва да моли България иначе ще стане на магистрала

98

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 102 Френската компания "Sanofi " разработва ваксина , ама се забавиха нещо . Тепърва ще започват с тестовете Шефовете на компанията препдолагат ,че може да бъде пусната на пазара през 2022-ра

97

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 101"Но както виждате, Русия раздава ваксини по целия свят,"Я кажи по колко ваксини са доставени в следните държави:СърбияУнгарияСловенияЧехия

96

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 102Най-добрите ваксини са американските, плътно следвани от френските. Това за нашата велика туберколозна ваксина е МИТ. Иначе французите разработват КОВИД ваксина (Санофи -Пастьор), но не са готови.

95

Анонимен

преди 3 години

До МАЙМУНСКИ ГРИП 92 да не си на 10 ? детски разсъждения - " ще си скачам , колкото си искам , ще вдигам шум , какво ме интересуват съседите "Докато живееш в обществото , ще се съобразяваш с нормите на поведение , закони и т.н Виж в САЩ колко комуни има . На който не му харесва , отива и си живее по правила, които одобрява предполагам си чувал за Амишите и други общности , които си живеят по техни си правила

94

Анонимен

преди 3 години

Най-добрата туберколозна ваксина е нашата! И ако беше запознат с имунизационния календар щеше да знаеш че ударно се слагат ваксини до към 15 год възраст, а после са само реимунизации. Но аз съм доста шматкащ се по света човек и ми се е налагало да слагам и допълнителни ваксини. С руски ваксини никога не е имало проблем. А от западните ваксини най-харесвам френските. Никакъв страничен ефект! Но те не разработват ковид ваксини, което ми е странно но...

93

Анонимен

преди 3 години

В Русия ваксинацията върви бавно, защото руснаците са по правило подозрителни към всичко руско. Там държавата се мрази по подразбиране. Но както виждате, Русия раздава ваксини по целия свят, и никой от получилите ваксините не се е оплакал досега. Напротив - щастливи са и си ги слагат. Странно е, че всеки тук си мисли, че разбира повече от ваксини от лекарите и учените.

92

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 97Вероятността да си ваксиниран с руски ваксини в последните 20 години е близка до нулата, а поливаксините не са разбработени от руснаци а от французи и американци, ътй че дори "руските" ваксини са правени със западна технология. Руснаците всяка година имат туберколозни епидемии заради некачествените им собствени ваксини.

91

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 94"А в самата Русия ваксинирането става бавно така както и в другите държави."Всъщност, ваксинирането в Русия става по-бавно от където и да било, като се има предвид, че те уж са производител. Никъде няма толкова бавен темп на ваксинация сред страните произвеждащи ваксини.

90

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 89 пропусна да кажеш само , че изолации , мерки , ограничения ще отпаднат , ако ваксините са ефективни и доведат до ограничаване разпространението на вируса .не са ли ефективни ваксините горните неща ще продължават Да не говорим , че са крайно недостатъчни като бройка , за да се гонят 70 % ваксинирани , ако въобще има такова нещо като стаден имунитет

89

Анонимен

преди 3 години

На 43 години съм!Всичките ваксини, които са ми сложени са руски или български по руски образец.Оказа се, че сме по-здрави от англичани, франсета и т.н. и то при условие, че ядем ***, живеем под стрес, затлъстели сме и здравеопазването ни е.. Явно руските ваксини са качествени!

88

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 95Не, навсякъде има недостик и намалени доставки, но все пак компаниите работят бързо.Жалко, че така се зарадва, но май забрави на основание на какво!СПРАВЯНЕ С КОРОНА ВИРУСА.Русия не се справя добре, ама никак, сравнимо със Запада.

87

Анонимен

преди 3 години

Кога САЩ ваксинираха 22%?Тръмп нали отказа да признае ковид!Ха!Да не би тия милиони ваксини дето ЕС ги поръча и плати да са пренасочени към краварите и за това да няма за нас? Значи ние поръчваме и плащаме, те произвеждат, идва дедото и дава заповед да бодат с тях невярващите в ковид хамбургерчета, а ние седим затворени, дърпаме шалтера на икономиката и плюем децата си че били заразни гадини... Я кой бил гадината! Я защо нямало ваксини?

86

Анонимен

преди 3 години

Ако ги слуша човек ще излезе ,че всеки втори на планетата се ваксинира с руска ваксина.А в самата Русия ваксинирането става бавно така както и в другите държави.Защото няма достатъчно ваксини.

85

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 3 години

До Анонимен 89Не, мой човек. Никъде няма да се изолирам. Тебе те е страх да не се заразиш - изолирай се ти или се ваксинирай! Твоя си работа. Аз заради теб няма да се ограничавам. Вече имате избор и средство. Повече никого няма да пазя.

84

Анонимен

преди 3 години

До Обичащ Българиякой ще се обединява с антибългарите=русофили=еврофоби. А за европейския съюз едва ли някой го обича. Не сме животни като куманистите да обичаме или мразим съюзи или държави ахахахахахахахах.

83

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 87Фашизъм е имало само в Италия.Справяне с корона вируса:САЩ; 22% ваксинирани от 335 милиона населениеРусия: 4% ваксинирани от 145 милона населениеРусия: мумуфициран в центъра на Москва на който главата на държавата ходи да се кланя.

82

Анонимен

преди 3 години

Маймунски грип, напълно те разбирам!Имаш право да откажеш ваксинация! Искам да има ваксини в държавата и всеки желаещ да може да се ваксинира!Така ще се отвори държавата! А който не желае ваксина или той да си се изолира или да живее на своя отговорност.Изолацията е оправдана само дакото няма ваксини. Но при условие че има, народа да психясва докато някой отвъд океана се накуми да му докара онова което вече е платено, стига! И да се благодарим че тука сме свободно двежещи се....