141

1

преди 3 години

До Ийон ТихиРуските *** сте изключително посредствени в работата си: единствената компания, която има някакви значими забавяния е Астра Зенека и обяснението е, че има производствени инциденти, което бави навременното производство (имаха наскоро пожар в един от основните им заводи), а не липса на капацитет за производство.От друга страна говорителя на Кремъл директно си призна, че нямат капацитет за производство.Това е ЛОША новина за балъчетата, които се прецакаха да си поръчат Спутник.

140

Анонимен

преди 3 години

Тя вече помага и работи в много държави.......в третия свят, около 85 индивида са ваксинирани с нея.

139

A

преди 3 години

Тя вече помага и работи в много държави, ес не е целия свят. ако някой не го знаел случайно)). А и в Европа вече я има също. В тези държави, които се управляват от мъже, не от пикльовци.

138

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Ало , тук Спутник, Търси земята, Край !,Ало, Спутник Търси Земята, Крак!- Кажи ве Спутник !- Обикалям обаче, Незнам Къде се Намирам,Ще ми кажете ли къде се намирам ?ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

137

Анонимен

преди 3 години

Само Спутник V

136

Анонимен

преди 3 години

До ХариАми то аз вече я споделих: проекта на БСП е бил: или руската ваксина или НЯМА ПРОЕКТ.Толкова за загриженосттта на БСП за здравето на хората.

135

Хари

преди 3 години

До 147 Доколкото управляващите сега не са БСП, а от управляващиге ухото ми дочу, че нещо можело да стане, ама не било позволено от законите (или закона). Само де попитам Кой кове законите сега?! А за въпроса Ви, не мога да гадая. Ако имате ясна и точна информация, няма по-просто решение освен да я споделите.

134

Анонимен

преди 3 години

До ХариИма, обаче БСП не искаха да се махне текста който изрично изискваше САМО руската ваксина. Познай защо?

133

Анонимен

преди 3 години

Astra са мафия. Италиянците хванаха пратка за Австралия днес а не са си изпълнили задълженията към Европа. Пък вие се редете на опашка

132

Хари

преди 3 години

Не мина и час и новините на БНТ потвърдиха моят коментар. Какъв цирк от управляващиге само скудоумни мисли на скудоумни хора, попаднали в неудобна ситуация. Много ми беше забавно решението на НОЩ всяка област да се оправя сама. Измиват си ръцете като Пилат Понтийски. Само ще напомня, че освен руска има и китайска ваксина.

131

Анонимен

преди 3 години

До ---"Доколкото знам, третата им ваксина, която е одобрена преди седмица позволява алкохол."Мдаааа. След два маесеца пак ще е следващото извинение и така докато Запада не се е ваксинирал масово а блатото още обяснява кой му такова в гащите.Както обикновено.

130

Анонимен

преди 3 години

До Карал съм ЛадаА принципно, сега караш ли Лада, още ли си с руска жена и още ли си мечтаеш за Калашников?

129

Карал съм Лада

преди 3 години

Е*** съм руска жена.Стрелял съм с Калашников.Знам че и руската ваксина ще свърши работа.

128

Хари

преди 3 години

Още по коледа коментирахДед Мороз, дед Мороз,я хочу щобы ты меня принсСпутник V, Спутник V.Я не буду спать,тебя буду ждать.Но сбърканият вектор в политиката на управляващите е ориениран само към Астра Зенека, Пфайзер и Модерна, за разлика от унгарците и словаците, които не се съобразиха с европейското лицемерие.

127

---

преди 3 години

Хора, руснаците разработват Спутник-а от средата на януари 2020...Август беше одобрен, а преди това е изпробван върху около 40 000 военни.Няма как да ме убедите, че руските микробиолози са назад в сравнение със света, все пак става дума за държава, която е наясно с химическо и биологично оръжие!А руснаците не искат да се ваксинират, понеже алкохола не е препоръчителен след ваксинация. Доколкото знам, третата им ваксина, която е одобрена преди седмица позволява алкохол.

126

Анонимен

преди 3 години

До АнонименРуската ваксина е одобрена вече от 40 държави. Стига с вашите инсинуации. я изброй поне 10

125

Анонимен

преди 3 години

Махайте руските ***

124

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 133"толкова вече фантазирате, че и най-простите не ви вярват."То и те не си вярват, и си личи.

123

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 130При Путин платформата е тази на КГБ с най-доброто от Сталинистките времена.

122

Джони Уокър

преди 3 години

Не е "Ладата", а "Калашника", сред ваксините.