61

Анонимен

преди 3 години

До МАЙОРАмайоре не се хаби да обясняваш на копейковците. Вият от сутрин до вечер срещу заплащане, няма смисъл.

60

Анонимен

преди 3 години

ЕС не е клоакa, ами нас просто много ни крадат. Магистрали, тунели, паркове ....усвоиха се милиарди, а проектите се срутиха или ги отнесе дъжда.

59

Анонимен

преди 3 години

Руския квас бил ваксина смях в залата.

58

Krom

преди 3 години

До Анонимен 52 - и аз се питам, що не изскочиш от клоаката и не хукнеш направо към Майчица Русия. Там ще ти бъде толкова добре. Моля те, вземи със себе си поне още сто свои съмишленици.

57

Санчо Панса

преди 3 години

Вижте си първо кирливитe ризи и тогава се подигравайте на другите.

56

Москвич Алеко

преди 3 години

До Калеко АлекоБах та у ''професора'' по всичко!

55

Анонимен

преди 3 години

Орбан се ваксинира с китайската ваксина и каза, че е престъпно здравето на хората и политиката да се смесват.

54

Анонимен

преди 3 години

Никой не го интересува канчето на Русия, защото знаем какво има в него.Тя сама пищи за тая ваксина вече 2 месеца та ни проглуши ушите.Лично аз с вериги да ме теглят няма да отида да се ваксинирам със Спутника.

53

Анонимен

преди 3 години

Русия е готова да даде ваксината на държавите, които искат да я произвеждат. Не крие какво има в нея! Не разбирам защо ние да не я произвеждаме. Имаме целия праизводствен капацитет, а и заводите ни са сертифицирани по ес стандартите. Руските ваксини са едни от най-добрите в света, а и сега прилагаме Астра Зенека, която е в разработка съвместно Оксфорд и руски учени!Трябва да си решим проблема хора, не можем да чакаме американски ваксини, защото ще ни слагат 1 доза до 2030 г!

52

Krom

преди 3 години

До Българин - щеше. Ако България не я управляваха вече 30 години зле пребоядисани комунисти, на които партийните билети се подават от задните джобове. Няма как да си "европейски политик" докато в сърцето и душата си си още "син на партията". Така че, заври си иронията на онова място дето не наднича слънцето. ЕС не ти е виновен.

51

Анонимен

преди 3 години

А Германия и те ли не могат да се справят с високотехнологично производство на ваксини Защото седят и чакат на други страни да им произведат ваксини

50

Анонимен

преди 3 години

Русия не се интересува от запада. Защо само гледате в канчето на Русия. Гледайте си вашите гей-паради и си носете намордниците.

49

Анонимен

преди 3 години

Питам се, защо е тази злоба и пропаганда срещу Русия. Толкова са могли, толкова са направили. А ние и другите от клоаквта в ЕС какво направихме освен да плюем срещу другите?

48

Калеко Алеко

преди 3 години

Дали е Лада, Запорожец или масквич е спорен въпрос ... щом е пипната от ръката на руски механик ще стигне до крайната цел, ама с цената на много ремонти по пътя ... А иначе и нейният патент е краднат, като на всяко руско чудо ... Братушките да я изнасят в Куба, където техните братя по оръжие още ползват старите ладачки, масквета и жигулки ... !!!

47

преживял

преди 3 години

Платих и 14 години чаках за Лада и я спряха, сега къде да платя и да чакам за ваксина.

46

Анонимен

преди 3 години

Спрете да храните троловете с новини за Русия и Спутникъ Въ. Нормалните хора не се интересуваме от тези теми.

45

те такааа

преди 3 години

Какво става?! Нови жертви след ваксиниране с "Астра Зенека" в Южна Корея!

44

Анонимен

преди 3 години

До БългаринТочно така.:)

43

Доналд Кук

преди 3 години

През април 2014 г. модерният американски миноносец Доналд Кук с 96 крилати ракети навлезе в Черно море, което предизвика недоволство в Русия. Изведнъж над модерният миноносец прелетя тактически бомбардировач от 60те години на миналия век Су-24 с комплекс "Хибин". И разрушителят ослепя и оглуша. "Електронният му мозък" умря. Ако нещо се беше случило, в този момент корабът можеше да бъде унищожен от първата ракета. В резултат на това "Доналд Кук" беше принуден да прекъсне задачата си и да отиде до най-близкото румънско пристанище под ръчното управление на зашеметените офицери...

42

Анонимен

преди 3 години

До АвтомонтьорКогато стигнеш да обясняваш нивото на автомобила с политическата система ЯКО СИ ГО ЗАКЪСАЛ.:)))))))))))))))))))))))