415

Анонимен

преди 3 години

Да ние жив и здрав президента Втори мандат ще му гласуваме

414

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 480 не ти разбирам начина на мислене Защо мислиш , че одобрявам зверствата през комунизма ?И тогава не е било по-различно Преди девети много от видните комунисти са били с тогавашната власт Задухва различен вятър - хоп и те си сменят боята и идеитеКакто стана и след 10ти , нищо ново под слънцето

413

Анонимен

преди 3 години

До Ужасена1878 г. България няма армия и ако не влезне Русия, влизат турците изнасилват и колят в Батак и децата.

412

Ужасена

преди 3 години

Защо днес се споменава русия. През 1878 година те окупират нашата държава. Нашата свобода е благодарение на Англия, Франция, Германия, САЩ, Австрия и Турция. Нужно е, да се разрушат всички паметници за русия в България. Нека младите хора да знаят истината, а тя е: РУСИЯ ОКУПИРА НЕЗАКОННО БЪЛГАРИЯ.

411

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 475"И стотици други като теб . Не ви ли е гадно"Хиляди хора бългрска интелигенция са избити от Комунистите след като съветската армия влиза в България. Десетки хиляди са избити в лагерите. Не виждам въобще да ви е "гадно", но ви е гадно, че са почетени войници паднали в битка, и да, българските ПВО са обстрелвали американски и британски самолети на път за рафинериите в Румъния, което е предизвикало тия бомбардировки. Да се правим, че нищо не сме направили е жалко.

410

1918г.

преди 3 години

Днес цяла Русия трябва да коленичи пред подвига на капитан /генерал/ Иван Колев.

409

Хахахаах

преди 3 години

Россиииии! Няма такива *** ! Алкохолик русофоб има ли ?

408

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка 468 Ако си е в тяхното посолство , си е тяхна работа Ама някак си е грубо - над 1000 души изтрепали , хиляди ранени , разрушения ,а ние се съгласяваме с това , да им се вдига паметник .Официалната българска делегация при откриването е легитимирала този акт . Правителството тогава е било на ГЕРБ Ти имаш 1000 пъти повече акъл от Борисов , ама го търпиш , защото е американски слуга . И стотици други като теб . Не ви ли е гадно

407

1

преди 3 години

До Анонимен 474"Чрез Русия можеше да се избегне балканската война и да сме сега на Бяло море. "Русия е насъскала Сърбия да ни нападне, като същевеременно е оставила България без висш офицерски състав, тъй че червените муджахидини не сте си доучили, а България можеше да получи излаз на Бяло море само като територия на Русия, защото Русия искаше този излаз за себе си, а не за България!

406

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 469"Почти всички русофили са безработни алкохолици и наркомани"Не само това, но имат все пак някакъв сносен живот, защото България просперира в ЕС. С едната ръка грабят от Европа, с другата ръка козируват на Империята на злото и Отровителя в Кремъл.

405

Анонимен

преди 3 години

До 1Батенберг и Фердинан са васали на Турция докато изтече Берлинския договор. Руската армия е подинена на руския цар и много ясно че няма да се подчнняват на Турция или Англия който командват Батенберг срещу обещание да му дадат и Румелия ако не се отделя от Турция. Чрез Русия можеше да се избегне балканската война и да сме сега на Бяло море. А сега нищо.

404

Анонимен

преди 3 години

Заповед на кмета, един булдозер и след 20 минути и следа няма да има от паметника на американските терористи военнопрестъпници които избиха с бомби хиляди мирни граждани в София. Но българите са страхливци, жалки васали и си заслужават съдбата.

403

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка"Паметник има, по-точно паметна плоча висока около 2 метра и на територията на американското посолство. Издигната е от американци".Все едно немското посолство в Израел да направи паметник на Хитлер. Но жалките васали се гушат срамежливо и унизително мълчат, не смеят нищо на кажат срещу господарите.

402

1

преди 3 години

До Анонимен 469"Убивали са терористи или щпиони на НАТО които искат да унищожат България."Абе, приятелю, когато Русия е преследвала всичко българско НАТО дори не е било идея още. То и българската модерна държава не е била идея. Русия преследва всичко българско от векове. За това са писали още бълграските възрожденци масово!

401

Петърчо

преди 3 години

Радев беше този който говореше че ако бил управлявал нямало да има толкова починали от корона. Сега ще говори как властта искала да поставя под карантина паметта? Това по дефиниция е лицемерие. Вместо да се държи като подобава на президент и да говори за празника и да отдаде почит на хората дали живота си за България той точно днес намери да се прави отново на говорител на БСП. Точно е когато казват че човек най-много си страда от собственото си его. А в неговия случай и от манията му за величие

400

Анонимен

преди 3 години

Почти всички русофили са безработни алкохолици и наркомани

399

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 466"русофил (аз съм си нормален българин де)"Няма русофили, които да са "нормални българи". Всъщност, няма русофили, които да имат българско самосъзнание въобще. Това са хора, които симпатизират на една страна, която во веки веков е работила за унищожението на българщината НАВСЯКЪДЕ по света.

398

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаПо-добре е да сме в Русия от ЕС. Сега сме в ЕС и народа беше ливкдиран или герб зомбиран от евро янмичарете

397

1

преди 3 години

До Анонимен 465"Въобще някъде по света , дали има паметници на тези , които са бомбардирали"Да, в България има паметници на руснаци обстрелвали и убивали мирни български граждани. Стотици, ако не и хиляди паметници. Има паметници, улици и знаково сгради , които са било отявлени гробокопачи на България, като Аксаков, който е казал:Всяко тържество на българите е смърт за Русия ......те трябва да бъдат притежание на русите .."

396

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка"Русофилите никога не сте били и никога няма...."Нарече ли ме краварски *** русофил (аз съм си нормален българин де) , някак си съм по доволен , нещо.