435

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 502 Казах ти , не съм в детската градина , или в малките класове . как си представяш някой да ми казва , какво да пиша в нета , и да започна да пиша ?Ако ти искаш напиши " Няма да заставям хората да пишат , каквото и да е . Ще чета , какво са писали в коментарите си "И така 100 пъти , ама ръкописно

434

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 504Неграмотен си. Бомбардировките са прекратени много преди "Сталин" да има да каже каквото и да било. Всъщност, в момента в който сме били принудени да спрем да обстрелваме самолетите на Англичаните и Американците.

433

Анонимен

преди 3 години

Радев ,стига глупости точно на герб трябва да благодарим,че все още имаме някаква свобода,а не като някой други еврофашистки държави.

432

Анонимен

преди 3 години

През април 2014 г. модерният американски миноносец Доналд Кук с 96 крилати ракети навлезе в Черно море, което предизвика недоволство в Русия. Изведнъж над модерният миноносец прелетя тактически бомбардировач от 60те години на миналия век Су-24 с комплекс "Хибин". И разрушителят ослепя и оглуша. "Електронният му мозък" умря. Ако нещо се беше случило, в този момент корабът можеше да бъде унищожен от първата ракета. В резултат на това "Доналд Кук" беше принуден да прекъсне задачата си и да отиде до най-близкото румънско пристанище под ръчното управление на зашеметените офицери...

431

Анонимен

преди 3 години

До 1Бомбите бяха пускани от американски, не от руски пилоти. Американците са искали да избият поне 200 хил българи както направиха в Дрезден, но Сталин лично се е намесил и е спрял бомбардировките. В този смисъл Сталин и Русия спасиха живота на стотици хиляди българи.

430

1

преди 3 години

До Анонимен 499Нищо в поведението на България не налага такова нещо. България е била де факто аут оф войната, и не е имала НИКАКВИ военни намерения в този момент. Акта на обявяване на вона е бил за да могат да ни окупират, което е и станало!Толкова по въпроса за "освободителите".

429

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 500Чакам те да напишеш точно това, което вече посочих. Това е еднозначна декларация за това дали осъждаш зверствата на комунистическия режим!Защо имаш проблем да го направиш?

428

1

преди 3 години

До Анонимен 497Срещу кои всички, когато Русия заедно с Австро-Унгария още 1876 се споразумяват тайно да разпарчатосат България? Русия няма проблем да насъсква и Турция да ни нападне, когоато обявяваме Съединението. Изобщо, Русия няма проблеми да действа срещу България с всички възможни методи: военни, дипломатически, културни и политически. Това е историята на Българо-Руските отношения откакто такива има: пълна агресия, дори когато сме били де факто в тяхната власт.

427

Анонимен

преди 3 години

До 491 Да не сме в детската градина Какво да пиша , каквото има да го кажа, съм го казал Дреме ми , какво говорят партийните функционери по събранията си , мога да разсъждавам Примерът с "маскарите " няма нищо общо с комунистическите престъпления Написах го в контекста на това , че няма нищо ново под слънцето / с оглед 10.11.89/Винаги има хора , които за власт са готови на всичко - да променят убежденията си и , да се продават и т.н

426

Анонимен

преди 3 години

До 1СССР ни обявява война като съюзник на Германия и Япония и защото е окупирана от Германия. Има германска армия и кораби против волята на бг народа.

425

Анонимен

преди 3 години

Вчера писаха че неповече от 6000 щяли да изкачат връх Шипка, и сравняваха че лани над 100 000 са се били изкачили.та в крайна сметка днес колко истински българи имаше на върха да почетата смелите опълченци и казаци.

424

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 494Австрия насъсква Сърбия и им дават оръжие. Русия има бунтове срещу царя вътре в страната и викат военните си зазашото нямат армия и ако се намеси срещу Австрия, Турция и Англия ще я нападнат. Русия не може да се бие срещу всички.

423

1

преди 3 години

До Анонимен 495Бомбардировките над София са съгласувани с Москва. Също така, до 05.09 България и СССР са в неутрални отношение и въпреки, че де факто България е аут от войната СССР ни обявява война за да може да ни окупира веднага след това!

422

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаБългария иска примирие със САЩ и Англия но те я бомбят вместо това.

421

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 488Затова ли насъскват Сърбия да ни нападне, защото по договор са длъжни да се изтеглят? Затова ли БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ изтеглят офицерския си състава от българската армия? Затова ли Русия е против Съединението и обявяването на Независимостта на България?Червените муджахидини защо сте доброволни роби на руснаците?

420

На шипка

преди 3 години

Руско *** от с. Корашли /славяново/ Одринско под карантина осквернява памет българска.

419

Анонимен

преди 3 години

Страната се норализира.Отвориха заведенията, хората вдигат тостове и празнуват 3-ти март а които има кола е отишал и на шипка.

418

1

преди 3 години

До Анонимен 486"Защо мислиш , че одобрявам зверствата през комунизма ?"Питаш ме защо мисля, че одобряваш зверствата на комунизма и във следващото изречение вече даваш заден, че "всички са маскари", тъй че да няма нужда да ги заклеймяваш. Политиките на вас червените хамелеони са ясни, затова и БСП/БКП още не е заклеймила човеконенавистния комунистически режим.Напиши сега: ЗАКЛЕЙМЯВАМ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ЧОВЕКОНЕНАВИСТНИЯ ЗВЕРСКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ!

417

Анонимен

преди 3 години

Тоя е като пепелянка,изпълзи, изплюе отровата и се скрие до следващия път.Отвратителен,женкар и шпакловичк номер 1 на Републиката.Пълна гнус.Вместо да се скрие то лае пред изтрещелите копейкиновци и стотиците му се виждат хиляди.те така и на Празна Кана Грачева и се виждаха хиляди ама къде е сега?ГАДЕВ КЪДЕ ТИ Е ЖЕНАТА,ВТОРАТА?

416

Анонимен

преди 3 години

До 1По Берлинския договор Русия трябва да се изтегли от България, защото България е турска колония. След съединението България и Румелия са пак турски и изгодно за Турция и Англия са съгласни, но Русия е против, защото България се връща към Турция.