395

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка 458 да очакваме ,че скоро ще има и пред посолството на САЩ в Токио Въобще някъде по света , дали има паметници на тези , които са бомбардирали Или както навремето щяхме да ставаме 16ра република на СССР , сега пак сме новатори в кланянето си на Големия брат - в случая САЩ Кой знае , ако китай след 50 години владее света , може в България да се напълни с фенове на Китай Странно нещо са някои хора , особено политиците от ГЕРБ и СДС- вчера комунист , след 89та дружка първа на САЩ

394

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка"Пред посолството е, но се води територия на САЩ."Оня ден един от червените муджахидини ми правеше сметка, дали било на 50 сантиметра от тротоара или на по-малко, а иначе 54 метровата статуя на окупатора в Борисовата градина не му пречи.Такива са радикализираните последователи на човеконенавистната комунистическа идеология.

393

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка"Тотална неграмотност лъха от писанията ти. САЩ и Русия са съюзници в Антантата, против Тройният съюз!"Ахахахахахахаа. ТОВА не го очаквах. Аме русофилите си мислят, че САЩ и Русия са били противници по време на световните войни ли? АхахахахахахаххахахахахахаххааНЕГРАМОТНИЦИИИИИИИ

392

Анонимен

преди 3 години

"...В Япония има ли паметник на пилотите пуснали атомните бомби ??______А имат ли паметник висящ над законодателната им сграда и поне по един в по-големите им селища на техните окупатори?

391

1

преди 3 години

До Анонимен 448"Веднага щом нещата са влезли в някакво русло руснаците са се оттеглили"Ето какво руското посолство в Цариград е мислело за престорените ти наивни думи, а всъщност прикрита ненавист към собствената ти родина: И това е мислимо само когато в българското княжество бъде установен най- малкото траен руски протекторат... Да се застави българското Народно събрание да приеме оставката на принц Батемберг и да се провъзгласи протекторат"

390

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаЯ *** набий жена си Фатмето , после оближи портрета на Линкълн под сайвана и ще се успокоиш.Ние Българите днес пак и пак и пак ще си празнуваме освобождението на България от турско робство от Русия и русите.На тях ще сме им благодарни докато я има България.Пък вие си драскайте щом си вярвате ,че ще промените нещо.

389

Анонимен

преди 3 години

А освен паметната 2-метрова плоча на американското посолство за загиналите пилоти обстрелвали София и др., в България все още има десетки, ако не хиляди паметници на руския окупатор.Защо сме против едни, но не против други...много?

388

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка 438 не е ли пред посолството , а не в двора ?Ако утре си сменят сградата , ще си вземат ли и паметника В Япония има ли паметник на пилотите пуснали атомните бомби ?

387

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 445Без руската армия губим територия и население. Добруджа, Македония, Тракия и даже София.

386

1

преди 3 години

До Анонимен 435"Мъдрият Достоевски е казал още много работи но те си важат за руската действителност и в случая не важат що се отнася до българското освобождение"А когато руснаците дойдат в България руската действителност става и българска действителност и тогава казаното от Достоевски важи и за България.Ето още какво казва Достоевски: "Народ, който блуждае по Европа и търси какво още може да разруши и унищожи само заради развлечението"За руснаците става дума.

385

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТоя *** дето е писал под моето изказване да си го завре .. знае къде. Не обичам хора които като не знаят какво да кажат ходят да се дръгнат с другите. Веднага след войната е нормално руската войска да остане в България. България няма нито още уредена държава нито армия с която да се защитава нито нищо. Веднага щом нещата са влезли в някакво русло руснаците са се оттеглили. Не е имало руски войски, иначе Сърбия щеше ли да посмее да ни нападне, а? Що за *** сте вие?

384

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаТурция е началник на Батенберк а не Русия. И ето проблема хем Турция управлява България хем руска армия в България оидчинена на Русия. Това е решено в Берлинския и то води само до нови войни и бг жертви.

383

Анонимен

преди 3 години

Има бомбардировки, жертви, да, когато като врагове, нашите са ги обстрелвали като прелитали над България към Румъния!И русия ни обявява войни, воюва с нас и ниобстрелва - Добруджа, Добрич, Варна.Проучете и тези периоди от нашата си, българска история...и русия.2СВ също, а сме имали дипломатически отношения до 5.09. - пак ни обявява война и нахлува в България

382

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаСССР и САЩ са съюзници в ВСВ и противници в ПСВ. САЩ даже се бият с белите срещу СССР.

381

Днес

преди 3 години

България празнува 103 год от победата и разгрома над руския завоевател и дава началото за създаването на ссср.

380

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаБатенберк е предложен от Русия но трябва да се одобри от султана и Англия. Берлинския договор е решаващ а там Англия разделиха България и после се правят на лисици за съединението все едно не са били те против България само 6 години преди това.

379

ЦЕЛОКУПНА БЪЛГАРИЯ!

преди 3 години

Да живее ЦЕЛОКУПНА БЪЛГАРИЯ!

378

Анонимен

преди 3 години

До ДимоМъдрият Достоевски е казал още много работи но те си важат за руската действителност и в случая не важат що се отнася до българското освобождение. За нас е важно не само кой ни е освободил а това че сме се освободили изобщо. Това някои *** хора не могат да го проумеят. И явно никога няма защото главите им са толкова кухи, не като *** ами като цистерни. Лошото е че в някои случаи такива се появяват по телевизии и правят *** филми. Лоша работа.

377

радев = предател

преди 3 години

радев = предател

376

Анонимен

преди 3 години

До СтарЛъжеш, защото след руската армия, България остава васална на Турция до 1912 г. Без силна армия няма независимост и на Русия е все едно след като не ги искаме. Съединението не връща и Македония и Тракия които и днес са в НАТО но не са бг. Със съединението е много деликатна ситуация защото ако остане руска армия със съеденинение, Англия и Турция ще ни нападнат. Ако пък е съединение без руска армия в бг, следва Австрия и Сърбия ще ни нападнат, зашото няма кой да ни защити.