25

Анонимен

преди 3 години

До рпг-7За кой елит говориш?Между другото, руснаците колко от тяхното население са ваксинирали или изнасят, а при тях няма достатчъно?Или лъжат за ВСИЧКО (и за това колко изнасят и за тва какво ще направят и за това колко са ваксинирани и за това колко са жертвите на КОВИД в Русия)?:)))))

24

Анонимен

преди 3 години

Този сайт мирише на рубли

23

ЧЕХИЯ ПОМОЛИ ПУТИН

преди 3 години

за ВАКСИНА. Заглавие от сайта ДНЕС

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21Такива като твоите са всичките сметки на комунистите, затова ни докарвате за нула време до разорение.:))))

21

рпг-7

преди 3 години

Либерално- демократичният политически елит Демонстрира, че Политиката стои пред Здравето и Интереса на хората!За тях ние сми биологичен материал!Демокрация? Друг път.Гола пропаганда и словоблудие!

20

Анонимен

преди 3 години

6 милиона по 1000 евро за 1 фаза с 1 доза прави 6 милярда евра за България за ваксини.

19

НАЛИ БЕШЕ МОСКВИЧ БЕ

преди 3 години

Че кой ви кара да се редите за СПУТНИКА. Хибридно оръжие на ПУТИН, мултфилм... Аре на ОПАШКАТА най-отзад

18

Анонимен

преди 3 години

Нека да вкарат всички видове ваксини и хората да избират, а не да лобират само за американските компании. Политика с живота на хората не трябва да се прави. Астра Зенека даже е забранена в много европейски страни, а тук предимно с нея ваксинират. Изобщо баламска работа. Пак клекнахме на Америка да оскубе бедния български народец, без да му оставят право на избор.

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8Пред вратата на Русия реват само хора, които са умствено увредени или продажници. В спучая с Орбан се касае за второто, със Земан, за първото. Земан не е разбрал, че сега ще му "обещаят", а ще получи някакви мизерни количества, колкото да се покажат, след което ще им доставят, когато западните компании отдавна са си изпълнили ангажиментите.В Сърбия има доставени 10 хил ваксини Спътник и над 200 хил Пфайзер и Астра Зенека, но се омазаха да пищят за руската "помощ".

16

Анонимен

преди 3 години

Ваксини има на черно но бизнеса иска по 1000 евра.

15

Кога станеш кмет

преди 3 години

тогава се изказвай Васе. Засега намали ракиите

14

кмето Васе

преди 3 години

аз па претпочитам да умрем ама нема да се ваксинирам с русняшката ваксина щото съм европеец и убичам америка и бате бойко

13

ТИКВО КАЖИ СИ

преди 3 години

Колко кюлчета зарови в двора с тая АСТРА

12

ЧЕКМЕДЖАН

преди 3 години

не иска и не иска да връща комисионната с АСТРА. Ако ще да го закачат на някое дърво и да му изпадат пачките от потурите

11

ГЕРБ - СДС

преди 3 години

са ГРОБАРИ, а не другари

10

СПУТНИКА и АСТРАТА

преди 3 години

са от един клас, но руската е двувекторна и е с 90-95% ефикасност, Оксфордската 60%, а при възрастни под 20%. Пфайзера и Модерната са ДНК бърникащи и са опасни, защото както сочат последните данни има риск от Алцхаймер при по-възрастните. А и всяко бърникане в гените е нож с 2 острета

9

Анонимен

преди 3 години

До НЕ МОГА ДА СМЕТНАГЕРБ и СДС са господари а не другари.

8

Анонимен

преди 3 години

Нали Русия ви беше най-големия враг, що сега ревете пред вратата й за ваксина...

7

НЕ МОГА ДА СМЕТНА

преди 3 години

Каква комисионна се пада, ако предплатиш 100% 18 000 000 дози ваксина за 7 000 000 включително бебетата, мъртвите души и тия, дето даже никога няма да се ваксиниат. Ако може другарите от ГЕРБ да помогнат... Изчисленията в кюлчета или *** банкноти ЕВРО на кг

6

Както

преди 3 години

Казали хората - Абе това добре че искате, ама ние за нас си нямаме. Но пък при соца си спомням, че и ние ток нямахме и ни го пускаха през два часа, пък изнасяхме към Турция за долари. И после Виденов дето изнесе житото на България, а ние нямахме хляб. Така че в Русия управляват бивши комунисти - за износ може и да има, пък народа да мре.