65

руски мошеници

преди 3 години

Абсолютно всички които разчитаха на руска ваксина останаха излъгани. Това е хибридна операция на руското ФСБ-КГБ за повдигане паднолия дълбоко под морското равнище имидж на путинова Русия. В Аржентина която одобри Спутник още в началото декември 2020 с тридневна процедура трябаще да получи 20 милиона ваксини до края на 2020 година. Получи 6000 до края на декември и още 400 хиляди до кроа но февруари. Министъра на здравеопазването си подаде оставката. Сега аржентинците драпат за китайска ваксина.

64

Анонимен

преди 3 години

"Русия е подала документацията в Европейската Медицинса Асоциация, през февруари, но още чака.."_______Русия (и вие) да не манипулира хората... че филите се връзват лесно!!Ако иска разрешение за употреба на спутник в ЕС, да вземе да си подготви всички необходими документи, както преди нея другите 3 компании, да ги внесе, и да чака!А не да разпространява лъжи, че е, а всъщност, не е набавила всички нужни документи!!Стига манипулации!

63

aa1830

преди 3 години

Днес се обаждах в 10-тина пункта за ваксинация, както в РЗИ, ВМА и няколко по-големи болници в София. Или никой не вдига, или е постоянно заето. Ако някой отговри - отговорът е нямаме ваксини, нито знаем кога нито какви ще дойдат, един доктор каза "пълен хаос е, положението и при нас е това което го виждате и по телевезията...!" Тикволандия сме отвсякъде!

62

Анонимен

преди 3 години

Руския измекярин Земан използва всякакъв случай за да повдигне западнолото реноме на нацистите в Кремъл.

61

Анонимен

преди 3 години

КАТ РУСИЯ НЯМА ВТОРА ТЪЙ МОГЪЩА НА СВЕТА

60

до анонимен

преди 3 години

Земан е същото руско мeкeре ...-------------А, ако беше американско *** кът Винету, щеше ли да си истински щаслив??????

59

Анонимен

преди 3 години

""ЧЕХИЯ ПОМОЛИ ПУТИНза ВАКСИНА. Заглавие от сайта ДНЕС""_______Много неточно заглавие!Не Чехия! Не правителството!!!А Земан, президентът на Чехия - комунист.Министър-председателят на Чехия се ваксинира със Синофарм, китайската ваксина!!!

58

Анонимен

преди 3 години

Земан ваксини от Путин да не чака, направо да вика танковете, тогава Путин ще се отзове мълниеносно.

57

Анонимен

преди 3 години

По стар съветско-руски обичай за руснаците ваксини НЯМА.Само за чужбина. А че няма да могат да ги изпълнят след като рват цял месец колко им е велика ваксината беше ясно отдавна.Намремето така си убиха и 10 милиона украинци - след като приключиха с жътвата вместо да оставят реколтата на хората - те я продадоха на Запад, а народа оставиха да мре.

56

Анонимен

преди 3 години

ДО 58. А ТИ КАКВО *** СИ? Вероятно от герберските "комсомолци"!

55

Анонимен

преди 3 години

Земан е същото руско мeкeре като нашия фелдфебел Радев.

54

Анонимен

преди 3 години

"Нека да вкарат всички видове ваксини и хората да избират, а не да лобират само за американските компании. Политика с живота на хората не трябва да се прави. АстраЗенека даже е забранена в много европейски страни, а тук предимно с нея ваксинират... клекнахме на Америка да...без да му оставят право на избор."____________--3 ваксини са разрешени в ЕС. Избор - при повече кол-ва. Само Спутник ли е избор за вас?--Не са само от "американски компании"!--В кои много страни АЗ е забранена, кое точно?

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54 Земан ще се закопае сам че се е захванал с руснаците. Чехите никога няма да му простят тая грешка.

52

Анонимен

преди 3 години

До до Чебурашка/52Нещо имаш да кажеш ли, виждам, че говориш със недомлъвки.Сподели да те подхвана.:)))))

51

Анонимен

преди 3 години

Путин ваксини няма да им прати *** чехите даже и да ги има, но танкове може да им изпрати както им изпрати СеСеСеРе-то през 1968. Виж за това да поробват ги бива много.

50

Анонимен

преди 3 години

До Не гласувам...ДА, повишил е "ръста на икономиката". България има рекорден БВП в цялата си история, а се появяват постояно нови и нови производства.

49

до Чебурашка

преди 3 години

Другаре, днес е 1 март.---------------4 феврари усройва ли те!!!!!

48

Не гласувам...

преди 3 години

до анонименЯ, посочи Конкретно какво повче от Болшевиките е направил Буда-лата!Да не би да е построил - фабрики, заводи, предприятия, фармацевтика, сел. стопанство... въобще да е повишил ръста на икономиката на Бг?ПС----------Както обичат да казват другарите Болшевики - не съществува такова понятие като "бивш" комунист или чекист!

47

Анонимен

преди 3 години

Да се обръщаш за помощ към държава в която коронвируса е засегнал много по-тежко населението отколкото в Чехия не признак на здрав разум.

46

Анонимен

преди 3 години

С руска ваксина ще се ваксинирам точно никога.