45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42"Нормално, евтина и много ефективна ваксина по класическа технология, нормално е да я търсят, но руснаците нямат ресурси за да произведат и реално не изнасят нищо, освен за сърбите на които наистина помогнаха много."Я кажи колко "много" са помогнали на сърбите?Колко ваксини са им доставили руснаците и колко да речем Западните фирми?

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 44Мда, и то от Русия и това се приема, щото реално руснаците не го пипат да го променят.

43

Анонимен

преди 3 години

Нали Русия ви беше най-големия враг, що сега ревете пред вратата й за ваксина...___ Кой точно, мислите, реве за спутника?На Земан ли говорите?

42

Анонимен

преди 3 години

До до Чебурашка"Русия е подала документацията в Европейската Медицинса Асоциация, през февруари, но още чака.."През Февруари ... но още чака.Ахахахахахахахаххахахаххахахаха.Другаре, днес е 1 март.Ахахахахахаххахаххахаххахаххахахахаха

41

Анонимен

преди 3 години

От русия се вземат само природни суровини и нищо друго. Другото е Издялано в русия с топора и става само за руснаци и африканци.

40

до Чебурашка

преди 3 години

Русия никога няма да може да изпълни заявките от чужбина.--------------Русия дори не се опитва да изпълни всички заявки за Ваксината!Тава е невъзможно за една държава, дори за САЩ!!!!Затова Русия предлага на държавите, които имат технологиите за производство на Ваксини сами да започнат производството й!Русия е подала документацията в Европейската Медицинса Асоциация, през февруари, но още чака...

39

Анонимен

преди 3 години

Нормално, евтина и много ефективна ваксина по класическа технология, нормално е да я търсят, но руснаците нямат ресурси за да произведат и реално не изнасят нищо, освен за сърбите на които наистина помогнаха много.

38

Анонимен

преди 3 години

До Не гласувам...Нито ми казваш нещо ново, нито ме плашиш. По-важното е не какъв е бил, а какво прави, а "Буда" прави повече отколкото тия, дето се пишеха демократи в България и затова управлява вече 10 години, а "Демократите" никой не ги знае има ли ги.За БКП (БСП) дори няма смисъл да коментирам.

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 38Не, че чехите са отчаяни, а явно Земан го е страх за властта му, но и там ще стане като навсякъде, където комунистите са се опитали да направят нещо: излагация след излагация.Руснаците биха тъпана в Италия с "помощта" изгониха ги с камъни оттам, на Сърбия са доставили 10 хил ваксини срещу над 200 хил на Пфайзер, в Унгария даже не смеят да кажат колко ...

36

до 21

преди 3 години

Ъъъ, цената на доза Пфайзер е 10$ на дребно, а на Модерна- 20$. Не знам какви хиляди са ти в празната глава, ама няма нищо вярно.

35

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаСтава дума за обикновена комунистическа измама, каквито червените правят дори когато спят.По-изненадващото е, че има политици, които се хващат още на тая измама, нищо че страните им с десетилетия са си патили точно от такъв тип измами.

34

Анонимен

преди 3 години

Чехите наистина са отчаяни щом са се обърнали за помощ към хората чиито ръце са навряни в задниците. Каквито им са самолетите, ракетите, колите и каквото още се сетите под бренда "сделано в расии" такива им са и ваксините.

33

Анонимен

преди 3 години

До До РУСИЯ НЕКАДЪРНАТя определено го е поела. Лъжите им не минават никъде, а руснаците продължават да *** като мухи, нищо че "имат" ваксина.

32

До

преди 3 години

Лара Кьовеши - То и руските ваксини лично Путин не ги изнася , ама знаем за какво става дума.

31

Не гласувам...

преди 3 години

до до анонимен 21Такива като твоите са всичките сметки на комунистите, затова ни докарвате за нула време до разорение.-----------------Шъ ти кажа нещо, мъ ти не съ плаши!Знаеш ли, че всички, които са нъ управлявали са все "бивши" комунисти или кандидат комунисти!Знаеш ли, че твоя "Идол" Винету също е "бивш" ч.лен на БКП и дори агент на ДС с псевдоним "Буда"?Ха, сега *** си вземи малко Валерянче и съ успокой!

30

Анонимен

преди 3 години

Русия: за 2020 в Русия има т.нар. допълнителна смъртност (т.е. разлика в смъртността с предходната година) от 335 хиляди души, докато властите в Москва са обявили досега 86 хиляди жертви от КОВИД.Изводи?

29

Анонимен

преди 3 години

Иначе казано - отзад на опашката. Да сте поискали по-рано.

28

vlady

преди 3 години

До Лаура КьовешиМагистър-борец Илия Павлов.

27

Анонимен

преди 3 години

Ще се изкефя максимално ако продажните поляци ревнат за ваксината на Русия. Щото господарите не дават от свойте достатъчно.

26

РУСИЯ НЕКАДЪРНА

преди 3 години

До ЧЕХИЯ ПОМОЛИ ПУТИНПесков: Русия няма нужния капацитет да произвежда нужните ваксини.ЧЕТЕТЕ!