5

Анонимен

преди 3 години

Спутник не е лоша ваксина. Векторна, поостаряла технология, но не лоша. Израел беше заявил бройки от нея, но везните се наклониха към Пфайзер, защото по-съвременна и малко по-добра, както и не на последно място- може да се достави много, много по-бързо. Русия няма производствени мощности и то никакви. Това е лошото в случая.

4

ТИКВАТА ЧАКА

преди 3 години

да му разрешат двете НАЧАЛНИЧКИ от БЕРЛИН и АМБАСАДАТА. Докато се начака току короната отминала.

3

Анонимен

преди 3 години

"Чешките власти се надяват Европейската агенция по лекарствата възможно най-скоро да регистрира и "Спутник V", добавя руската агенция, цитирана от БТА."Комунистите от руската агенция пак правят пропаганда "ако мине"Чехия няма нужда да се надява на такова нещо: от ЕС вече заявиха, че всяка страна може да одобри използването на която иска ваксина за вътрешна употреба. Руснаците сеят дезинформация, за да излезе, че ЕС им е проблема.:))))

2

Анонимен

преди 3 години

дайте руската васкина и водка, нека във всяко заведение да се сервира ваксина с водка- бият ти спутник и удряш една водка на екс

1

1

преди 3 години

АХАХАХАХАХАХХААХАХАХАХАХАХАХААААААМдааааааа.Другарете правят пропаганда и обещават. Тя Нинова за това се пъне, щото обещанията са лесни.