91

Анонимeн

преди 3 години

Според мен по големия проблем ще е, как тези които твърдят че са го преболедували ще го докажат. Антителата и в двата случая /ваксининиран, преболедувал/ постепенно намаляват, и ако си бил болен, ама си се крил и лъгал, нямаш болничен с това заболяване, трябва да си правиш антигенен тест за антитела. Ами ако нямаш? Другите /ваксинираните/ те са ясни

90

Абе...

преди 3 години

Аз пък ще взема като работодател да наемам само хора, които не се ваксинират срещу ковид. Все пак ми трябва интелигентен персонал със собствено мислене, а не послушен работен ***.

89

Анонимен

преди 3 години

Само не разбрах на ваксинираните или на неваксинираните ще слагат по една жълта шестолъчна звезда на левия ревер.

88

мак

преди 3 години

До Анонимен до мак. Носиш ли маска и спазваш ли дистанция заради измислен вирус? Ако да, значи вярваш в него или само спазваш правилата, добри или лоши, но задължителни. Ако правиш каквото си искаш, значи си от хора, за които законът е врата у поле.

87

Анонимен

преди 3 години

То със тази заплата Не мога да си позволя да предприема път във страната , а що остава извън страната !!!!

86

е

преди 3 години

Медицински фашизъм!

85

Анонимен

преди 3 години

До гостЧе стани и ти адвокат, щом е толкова лесно и не се налага да мислиш! Тъкмо като за теб. Ха-ха-ха!

84

Анонимен

преди 3 години

Преди години си сложих ваксина против грип.Получих отит и трябваше да пия антибиотик.Нещо ,което не употребявам .Оттогава казах сбогом на вакдините срещу грип.Файда ,йок.

83

Чорбаджията

преди 3 години

До ПрограмистАми ако тропна по масата и кажа, че олигофpени, ваксинирани и кучета не наемам на работа? За хамалин и общак как да е, обаче не знам кой би наел служител с лабилна психика, лесно податлив на масови психози за някоя отговорна длъжност, където чесгто се вземат решения под стрес.

82

Анонимен

преди 3 години

До макУчудвам се, че все още има хора които търсят логика в действия продиктувани от измислена пандемия, несъществуващ вирус и фалшиви тестове.

81

Сата НАТО

преди 3 години

антивмаксърите платени от Империята но злото постоянно саботират мерките срещу пандемията.---------1. Пандемия няма.2. Никой нищо не саботира. Отказът да си биеш някаква измислена ваксина, неже саботаж, а законно право.3. Това, че наричаш хората, които упражняват правата си "саботьори", е престъпление.

80

мак

преди 3 години

Нали твърдят, че ваксинираните също пренасят вируса, така че, каква е тази дискриминация, за едни привилегии, за други ограничения? гес.тапо ли сте? Каква е разликата, кой довлече вируса в кръчма да речем, ваксинираният или не? И пак ще кажа, дава се дума само на хора, които са "за" ваксина, а противниците стоят настрани и трябва да мълчат.

79

Анонимен

преди 3 години

До 101Само *** с 8 клас е против ваксините....бил прочел в фейса, че били вредни хахахаха------------------Ауу, колко умно мнение, направо заслепи всички. Сигурно ще си родите много готини даунингчета с жена ти.

78

Анонимен

преди 3 години

Паспорта Не е даване на права, а връщане на отнети вече права .....

77

Анонимен

преди 3 години

Само *** с 8 клас е против ваксините....бил прочел в фейса, че били вредни хахахаха

76

Анонимен

преди 3 години

Чиста проба либерален фашизъм е това!

75

Анонимен

преди 3 години

До 96Защото е *** който си изкарва прехраната с тролене. Мисли си, че господарите му ще го пожалят на финала, или нищо не си мисли, знам ли какво става в главата на такива гнусари.

74

Анонимен

преди 3 години

"Когато се изказват хора, които никой не е чувал и регистрирал"Всеки нормален човек знае, че мнението на "авторитетите" трябва да се проверява, а ако са платени авторитети, като тези от статията, тогава дори не заслужават внимание!

73

Анонимен

преди 3 години

Чебурашка, Чебурашка, не разбирам само защо въвеждането на марките/паспортите за ваксинирани/ при хората лично те правят щастлив. Какво ще спечелиш, какво се надяваш да спечелиш от поруганата воля на различно мислещите?

72

х

преди 3 години

Да ню нормъл