11

Ken

преди 3 години

Ако се ваксинирам:1.- Мога ли да спра да нося маска?- Не2.- Могат ли да отворят отново ресторантите и да работят нормално?- Не3.- Ще бъда ли имунизиран срещу covid?- Може би, но не знаем със сигурност.4.- Поне няма да съм заразен за другите?- Зависи, никой не знае.5.- Ако ваксинираме всички деца, ще има ли отново нормални учебни занятия ?- Не6.- Ако се ваксинирам, мога ли да не спазвам социална дистанция?- Не

10

Ken

преди 3 години

7.- Ако се ваксинирам, мога ли да спра да дезинфекцирам ръцете си на всеки 5 минути?- Не8.- Ако ваксинирам себе си и дядо си, можем ли да се прегърнем?- Не9.- Ваксинираните ще могат ли да се събират?- Не10.- Каква е реалната полза от ваксината?- Вирусът няма да ви убие.11.- Сигурен ли си, че няма да ме убие?- Не12.- Ако вече съм бил болен и не съм починал, защо трябва да се ваксинирам?- За да защитим другите.

9

Ken

преди 3 години

13.- И така, ако се ваксинирам, останалите са 100% сигурни, че не ги заразявам?- Не14.- Ако всички бяхме болни, щяхме ли естествено да развием стаден имунитет?- Не, само благодарение на ваксината стадото процъфтява.

8

Анонимен

преди 3 години

Ваксината не те прави защитен, както и това да не си преносител, също така може отново да се разболееш. Тия паспорти са натиск върху хората и ограничаване на правата им. Само се чудят как да извиват ръце и да принуждават населението за нещо. Паспортите гарантират ли, че ако има странични ефекти поставилите ваксината или държавата ще носят отговорност за това? Има ли избор за ваксини?

7

Анонимен

преди 3 години

Да не забравяме,че всичко зависи от нас!Нищо не може да се случи без нашето съгласие и сътрудничество, просто защото ние сме 99% те процента. Те са една шепа.

6

Анонимен

преди 3 години

Няма какво да се заблуждаваме, това е знакът на звяра от Откровението на Йоан.Много хора ще се откажат от Бог като го приемат и ще последват Лукавия.Божието наказание няма да закъснее. Времената ще се съкратят заради верните на Бога души. Останалите ще горят вечно в ада.

5

Анонимен

преди 3 години

ако на хората които не желаят да експериментират с тях с ваксини им казват Антиваксъри, на тези които искат Ваксъри ли се казва?

4

Анонимен

преди 3 години

Контрола им се услажда

3

Анонимен

преди 3 години

Ако сега се подадем на страха и ни яхнат с тия паспорти, после няма да се отървем от контрол и погазване на свободата

2

Що се правите на

преди 3 години

ул,ави!!! Който се чувства застрашен и убеден, никой не му пречи да се ваксинира. С тия паспорти през колко месеца трябва да се бодат?И да, трябва да имат значки, за да се пазим от тях като вирусоносители.

1

Анонимен

преди 3 години

Фашизъм!