171

Горан

преди 3 години

Първо докажете, че ваксините са наистина ваксини, и са преди всичко безвредни за човешкото здраве! След това обяснете, как това се случва в такъв кратък срок, когато за да се докаже, че една ваксина е безвредна за здравето и реално действа точно срещу това, за което е създадена са нужни 5 (пет) години. Чак после карайте хората да се ваксинират масово и дискутирайте ваксинационни паспорти и т.н.

170

Анонимен

преди 3 години

Не съм антиваксър, аз и детето ми имаме всички стари ваксини, но антигрипни и антиковидни няма да си сложа. Това не е ваксина

169

2134

преди 3 години

Според "учените" ваксиниран може да се зарази и да предава зараза .Ситуация - срещат се ваксиниран с друг ваксиниран ,единия заразен ,значи може да зарази другия ваксиниран .Срещат се не ваксиниран - заразен с ваксиниран ,ваксинирания може да се зарази .И ваксиниран-заразен среща не ваксиниран ,не ваксинирания може да се зарази ,ама това той си го знае .Е за какво ни е паспорта в случая ? С какво ще предпази някой допълнително наличието на паспорт ? Я някой по умен да обясни :) :)

168

Бинямин

преди 3 години

До Хелзинкски Комитет! Подкрепям изказването ти колега...с едно малко уточнение.....за 30 шекела.сребърниците...са демоде!

167

Лекар

преди 3 години

Или ваксина - или вкъщи, да ревете свещу дискриминацията че ви спират да разнасяте зараза.

166

Анонимен

преди 3 години

Направо да закачат по една еврейска звезда като нацистите на всички които не искаме да се ваксинираме за да и легне сърце на място

165

Анонимен

преди 3 години

Дискриминацията е в ход. Само ние можем да спрем геноцида над човечеството. Хора, не се страхувате. Ние сме много, а съвременните фашисти-единици. Не продавайте свободата и правата си да някакви пътувания. Ако сега се огънем терорът и контролът няма да имат край.

164

Анонимен

преди 3 години

Проблем-реакция решение

163

Анонимен

преди 3 години

На Почивка през Лятото Извънннн ЕС. !!!! Пътуване и Почивка без Дискриминация !

162

Германец

преди 3 години

Ей че хубаво. По-малко кривокраки протопицети в официален шушлек и черно кожено яке ще ми развалят пейзажа тук :)Малко множко ми дойдойхте последно време, ако трябва да сме честни...

161

Анонимен

преди 3 години

Цвета на новият Дискриминационния Паспорт ще е Жълт !

160

Анонимен

преди 3 години

На ваксинираните да дадат *** Звънци да подрънкват горделиво

159

Анонимен

преди 3 години

Тогава ще пътуваме извън ЕС там, където Не е нужен Дискриминационнен Паспорт ! ЕС Не е център на Вселената !

158

Жоро

преди 3 години

Май май ще спрете да ходите по Европа. Нищо в БГ е хубаво, тука никой няма да ви кара да правите нищо :))))

157

Хелзинкски Комитет!

преди 3 години

Мария Петрова е сериозен промотър на Матрицата. Добре е да се слуша и гледа само за ориентация откъде можем да очакваме удара и как ще изглежда той. Ние не сме в самолета, в който вкара публиката на TEDx, Мария! Но затова пък обичаме Щастливеца, а ти си само негов антипод. Бягай за тридесетте сребърника!ПРИЯТЕЛИ, ВНИМАНИЕ!

156

³

преди 3 години

На ваксинираните им закачете жълто етикетче на ушите. По подобие на кравите! Така ще знаем от кого да се пазим по улиците, хипохондрията е психическо разтройство!

155

САТАНА

преди 3 години

Чудя се да поканя ли бразилския коронавирус в България, че сега е във Великобритания?

154

Анонимен

преди 3 години

Фашизъм!Няма кой друг да го спре, да не се ослушваме и скатаваме, ами да запрятаме ръкави и да се погрижим за бъдещето на децата си.

153

Анонимен

преди 3 години

Тези,които се опитват да ни убедят колко е хубаво и нормално да има "ваксинационни" паспорти да идат да се прегледат.Психопати.

152

Реалист

преди 3 години

Няма ваксини, няма паспорти, но това не вдига локдаунда. Сетих те ли се целта на тези нови паспорти. Трябва да се увеличи срока на паниката и от там фалита на населението. Всички отиват да задлъжняват към банките.