111

Анонимен

преди 3 години

До Абе...А ти досега какви работници наемаше? Като ти чета писанията ще имаш голям проблем, ако дойдат кухи "разбирачи" антивасъри, дето от всичко разбират и нищо не могат да свършат.

110

вива ла вирус

преди 3 години

Ей хората под пари останаха от този ковид, само *** още мрънка и се вайка и чака някой да го научи... Толкова много възможности се отвориха и пак има недоволни.

109

Случаен минувач

преди 3 години

Дискриминацията е исторически факт.През 1940 на евреите се давала жълта голяма шестоъгълна звезда и всеки трябвало на улицата и в обществени места да я носи на ревера си... И тогава тръбели, че не било дискриминация... Така се започва!Пак ли ще се връщаме към тези времена преди 80 години? Това си е чист фашизъм!

108

Анонимен

преди 3 години

До ДртПрчСъгласен съм стеб никой не трябва да те кара нищо на сила !Но и ти от своя страна, не трябва да хулиш и плюеш тези които са си взели решение да се ваксинират и ли да спазват мерки каквито си решат.Е те тогава не разбирам къде е спора.Това, че извън нашите граници хората ще имат изисквания, това е извън моите и твоите възможности да го променим.

107

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаКрокодила Гена попитал Чебурашка:"Знаеш ли какво е псохологичекса проекция?""Не""Товае е, когато ти твърдиш, че аз имам малка уста и големи уши."Та същото и ти правиш. Същото, което правят и ГЕРБ, обвиняват всички в техните грехове.

106

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимeн 119 "Другите /ваксинираните/ те са ясни."Затова на на всеки 8-10 месеца "боц"!И Кантарджиев, и Кунчев и бройка други светила/ без Мутафчийски - той не може да е светило поради тъмната си униформа / се изредиха да казват, че за тялото не е ефективно и изгодно да поддържа дълго време голямо количество антитела! Т.е. ваксиниран/преболедувал е все тая за бройката антитела! С времето намаляват! Предвидено е още поначало да се ваксинира стадото периодично! А защо?! За документа само?!

105

Чебук с Прашка

преди 3 години

Пандемия или пландемия .Безкрайно съм учуден ,че има хора ,които вярват ,ч е настинката или хремата наречена коронавирус е свръх смъртоностна.Аз лично обикалям денонощно навсякъде ,коли ,влакове ,автобуси ,около НДК ,Витошка не нося никакви маски и все още ни съм чул ,ни съм видял тази свръхстрашна болест1Най абсурдното е обаче пра-зног-лавците или крат-унковците да се ваксинират срещу нещо ,което го няма !Просто не е за вярване !Чебураш изкихай нещо по въпроса!

104

varg

преди 3 години

Мамка ви фашисти,този път ще ви *** до крак вас и децата ви !!!Този медицински фашизъм ще спре скоро вярвайте ми.

103

Handel

преди 3 години

Франсетата има лаф "търсете жената" (която е причина за нещо). А с ковида лафа е "търсете парите". От нищото възникнал глобален бизнес който вече е надминал 10 милиарда долара само в Щатите, а ако престъпниците политици успеят с техните "занзибарски щамове" да го продължат още някоя и друга година, в рамките на целия свят ще надмине стотици милиарди долара - и поне една трета от тях ще остане по разни чекмеджета,

102

Чорбаджията

преди 3 години

До ПрограмистТези знаеш ли от кога ги слушам от разни програмисти на перални? Мине се не мине и пак на моята врата чукат да им подхвърля нещо... и така до следващия ми фалит. :)

101

Анонимен

преди 3 години

Ваксина или отрицателен тест. Тогава на никой не са нарушени правата.

100

Анонимен

преди 3 години

За кой ли път ще го кажа, че всичко е доброзорно - а тези, които ни наричат "конспиратори", да се върнат малко назад в историята и да прочетат.

99

До Ами да

преди 3 години

Те май ваксинираните са страхливите...другите са си добре.

98

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 100Пич, я дай определение за "либерален фашизъм"? То съм повече от сигурен, че нито с"фашизъм", нито с"либерализъм" си наясно какво означават. Правата ти свършават там, където нарушаваш правата на другите. Ясно? В Русия сега разхлабват мерките! Сега отварят детските градини, ресторанти, МАГАЗИНИ. В България освен в МОЛ-овете не са затваряни магазините въобще! Ресторантите в хотелите работеха! Що си се бъгнал така? Ковид лагери за антиваксърите. Нали гоним 70% имунитет експерте?

97

ДртПрч

преди 3 години

Абе винаги мога да си изкарам фалшив сертификат за ваксинация, вкл. с вписване в международния им електронен регистър на ваксинираните, и то без пари, обаче защо ме карате насила да мамя и да се наглъгваме?!?На всяко действие си има противодействие, на всеки проблем - решение. Дайте да се разберем като хора - вие не ме закачате и аз не ви закачам. Иначе ще трябва да се разбираме като зверове, а тогава не гарантирам вашето здраве.

96

Анонимен

преди 3 години

Тука някакви наивници още бленуват за разни клишета - "връщане към нормалността". Мине ли ковида, започва екофашизмът. Мине ли му модата - идва следващият вирус и т.н. То е ясно, че няма да се съпротивявате, ами поне се адаптирайте, че ми надухте главата с мерките, ваксините и глупостите си. Цяло чудо е, че още няма официална забрана да се говори срещу ваксините, но е въпрос на време. Докато дойде удобен момент разчитат на обикновена цензура.

95

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 122Мангъров, ти пък от къде се включи, нали беше в Благоевград и дойдоха да те видят трима, и тримата с маски ха-ха-ха

94

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка "има припокриване на 90% на привържениците на Радев, Путин, БСП, Мангъра и антиваксърските движения."Ами айде, прави си изводите, ама не така профански, а помисли малко ако можеш! Наблюдава се едно разочарование от правителството заради угодническата му политика и сляпото подчинение на заповеди на Меркел, и то у тези, които до скоро го подкрепяха! От месеци говоря, че тая мания по пандемията и следването на заповедите на Меркел ще им изяде главата! Тази тенденция беше ясна!

93

Анонимен

преди 3 години

Пандемия няма.Оттам-нататък всички дискусии относно мерки, ваксини, паспорти са безпочвени и нямат нищо общо със здравето!

92

Анонимен

преди 3 години

Това някаква пропаганда ли е,че всеки ден пишете такива статии? Искате да подготвяте населението,че насилствено ще им бъде наложено нещо,което не искат ли?