40

Пухкав Бузест Гербер

преди 3 години

"Очаква ни шарен и фрагментиран парламент, но с колто партии?"С колТо? ами не знам с колТо. Надявах са вия да ми отворите очите, ама...

39

Анонимен

преди 3 години

Като 27-*** република на Европейски съюз ще приемем рубла...еврото.Ще се спасим от още един бг фактор. Българинът е лош търговец, лош банкер, лош премиер.Федералното правителство в Брюксел и Европейската централна банка ще бъдат нашите Била, Лидъл, Кауфланд в политиката и обществения живот.

38

до 39

преди 3 години

Вие изобщо идея си нямате какви данъци се плащат във Франция. Брат ми живее във Франция. Беше 5г.легионер. След това остана там. Заплатите им са така устроени, че една трета от заплатата ти е за храна, една трета за текущи сметки (ток, вода, телефон, интернет) и транспорт, и една трета за развлечения или почивка.Данъците са високи. Но нещата са уредени и хората са доволни. Но Франция е на светлинни години от другите европейски страни.

37

добре

преди 3 години

До 37 до 34че не си ти който да решаваш кой къде да отиде. а аз така или иначе съм в държава където плащам 35 % данък . но тук и метрото е метро а трамваите са бомбардер и са през 4 минути...а за болници и други социални услуги да не ги описват. махс гут

36

Анонимен

преди 3 години

Стига с дясната русофилска политика на плоския данък на десните.Да станем като Западна Европа и Германия, с прогресивен данък, към прогрес.

35

Анонимен

преди 3 години

В Западна Европа и САЩ няма плосък данък.Хората отиват там.

34

до 34

преди 3 години

За плосък народ-плосък данък.Щом искате прогресивен данък- отивайте където има такъв.Няма цял живот мързеливите да ги хрантутят работливите.

33

Анонимен

преди 3 години

В Русия има 13 процента плосък данък.Десните са русофили.

32

я посочи

преди 3 години

До БСП = 30% данъкв коя държава от ЕС има плосък данък 10 % като при нас ??искаме да сме като германия,австрия,дания или....честно не знам коя развита държава има плосък данък

31

Анонимен

преди 3 години

България е 27-*** република на Европейски съюз и се управлява чрез санкции и субсидии от Брюксел.Местното васално правителство може всеки момент да се смени чрез санкции и спиране на субсидиите от Централната власт в Брюксел.

30

само не

преди 3 години

До Принцип на избирателразбрах какво точно пеят герб за да избереш тях ?? относно отвратителност явно ти харесва да те обиждат щото боко каза на хората -вие сте прости и аз съм *** и за това се разбираме...явно айкю-то ти е колкото на еднокнижника ! аз ще гласувам за този който ще краде най -малко ....бсп,герб и дпс ги видяхме как добре усвояват-присвояват. значи трябва да се пробва с другите партии

29

Анонимен

преди 3 години

Федералното ни правителство в Брюксел ще ни управлява.Ще се оплачем за местните дерибеи и крадци васали и да ги сменят от Федералното правителство в Брюксел.

28

БСП = 30% данък

преди 3 години

Предполагам сте ги чували заедно с мунчото ни президент да спомеават за едно нещо наречено прогресивен данък. Ето така се отнасят към успелите и работливи българи, тия били по-малкото зло - моля?

27

баико

преди 3 години

до 33 горивото е скапо 4е, вав цената му влиза и патен данак на лилето кадето я скриха на топло за това има пални 4екмедгета с евраци.

26

Анонимен

преди 3 години

Най-добре е при патова ситуация да се върви към нови избори наесен.Преди това трябва всички извън ГЕРБ и ДПС да гласуват за промени избирателния закон - прочистване на мъртвите души от избирателните списъци, въвеждане на електронно гласуване за сънародниците ни в чужбина и строг видео контрол при преброяването. В крайна сметка ни трябват едни честни избори и резултати, които обществото ще приеме, а не да влизаме в драмите на спорове и протести!

25

Анонимен

преди 3 години

България е унитарна парламентарна република. Всичко се решава в НС. Няма значение кой ще е президент. Президента е последната ду-п-ка на ка-ва.. ла.Но е важно кой ще е мандатоносител. Мандатоносителите са много важни за бъдещето на България.Отивайте и гласувайте! Не се назландисвайте! Ние вече сме на години.... важно е за Вас младите хора. За това гласувайте! После и да пишите по форумите ще е късно. Когато не гласуват хората-след това нямат морално право да плюят по мандатоносителите.

24

Краси

преди 3 години

ГЕРБ и БСП са от котилото на правешкия УМНИК!

23

Краси

преди 3 години

ГЕРБ и БСП са комунисти от котилото на правешкия ***!

22

Принцип на избирател

преди 3 години

Ще гласувам за този,който е най-малко отвратителен.Като се замисля:БСПстава тоталитарна еднолична партия,проводник на чужди интереси;ДПС еподобна,с друг субект на чужди интереси;ИТН е като чалгата-важното е дате пеят,а какво се пее няма значение;ДБ е с ясно джендърско-НПО уклони;за Мутрите-и името и поведението и позициите им мачкат по отвратителноствсички;Явно класацията по отвратителност следва(в обратен ред)класациятапо брой вероятни гласове:1.МВ;2.ДБ;3.ИТН;4.ДПС;5.БСП;Почетен 6.ГЕРБ.

21

Анонимен

преди 3 години

Искам Славчо премиер с министър на икономиката Тошко :) Тогава ще имаме всеки месец концерт на Славитуу, не моем се оплачем :)) Общо взето....хвани единия изхвърли другия...красота балканска :)