60

Анонимен

преди 3 години

Аз ще гласувам за Мангъров, АБВ!

59

Анонимен

преди 3 години

Брюксел ще ни назначи генерал-губернатор и няма да се карат за власт. Ще спестим пари за електронно правителство от сървър-председател и сървър съвет.

58

до 69

преди 3 години

Добра кондиция имате. Щях да се съглася напълно с Вас... но за малко се разминаваме заради парите, които ДПС ще налее за изборите. Дори и тестове ще им платят.ДПС за разлика от БСП имат пари. На БСП касата е празна и не дават отчет къде са парите. Докато при ДПС пари има бол. Няма да се скъпят за тестове. Антигенните тестове са 30 лв.Както и да е.Само исках да кажа, че не гласуват единствено турци за ДПС. Дори и сега има християни в партията им.

57

асоциолог

преди 3 години

До: номер 67ДПС няма да са втори както очакваш. И искаш ли да ти кажа защо?Ами защото другарят здравен министър Костадин Ангелов издаде указ (декрет, заповед, все тая) до 30-ти май всеки който влиза в България да представи отрицателен PCR тест на границата. Познай колко гласуващи турци ще извадят 100 лева да си платят само за да ходят да гласуват за ДПС (или за която и да било друга партия против ГЕРБ)?Впрочем, и за българите в Англия е същият проблем. А изборните секции там ги намалиха!

56

Анонимен

преди 3 години

Първи ще са ГЕРБВтори ДПС (много са мотивирани в момента и ще налеят много вот)Трети ще са БСП или Слави.Борбата ще е за третото място. Слави ще изпревари БСП.

55

асоциолог

преди 3 години

Точно в този момент не може. Обаче в малко по-следващ момент - със сигурност!Другият вариант (по-вероятен) е правителство ГЕРБ-Има такъв народ (на Слави).Вервайте ми!

54

Анонимен

преди 3 години

Слави Трифонов ще обере протестен вот. Той категорично отказа на Черепа.Нищо, че на гърба му е тропосана татуировка "Без милост" и още една "Аз идвам и водя Ада със себе си". Народа не знае английски. Не му виждат гърба. Ще изберат Слави пред БСП, които приватизираха държавата и я окрадоха. Реално БСП създаде първите банкови пирамиди и обезкостиха държавата. Те докараха България до режим на тока и заплати от 3 щатски долара. Народа помни и гладната Виденова зима. Луканов за това го ликвидираха.

53

Анонимен

преди 3 години

За тридесет години БСП се превърна в ОЧЗ.ОЧЗ- Организация на Чудови щата и Злодеи те.

52

Анонимен

преди 3 години

Какъв премиер ще ви е Слави като е с патерици?Не знам как толкова болен човек се надявате да оправи България?!Той себе си не може да оправи.Цял живот си остана като стар ерген, щото е с чепат характер и дори в екипа си е диктатор.Не ви разбирам празните надежди да ви оправи човек, който е една от най-големите мутри от времето на баща ми.Сега пари няма-пуснал по 78ст абонамент за телевизията си в Ютюб.Той е не само болен физически.Психически е нестабилен.Сценаристите му също са много крайни.

51

От тъмните стаи

преди 3 години

Правителството вече е направено.

50

Анонимен

преди 3 години

Когато загубят след 4 април 2021г. Нинова (както Първанов) ще обяви номинацията си за Президент.

49

Анонимен

преди 3 години

WTF! През 2001г. БСП беше трета. Тази година БСП ще се бори със зъби и нокти за третото място. Вие сте седнали да ги сравнявате за правителство. :D :D Нинова за това не подкрепя Радев. Тя знае как ще падне от коня и ще се сгромоляса партията. Когато загубят след 4 април 20г. Нинова (както Първанов) ще обяви номинацията си за Президент.За партията може и да не изкара много гласове. Но за изборите като Президент ще събере повече гласове от Румен Радев. Битката ще е епична. РАДЕВ СРЕЩУ НИНОВА.

48

Анонимен

преди 3 години

БСП няма моралното право да бъде изобщо в парламента. Ала вероятно ще бъде отново втора, благодарение на електората й, който не е поумнял досега, но пък е още жив.

47

Ха-ха

преди 3 години

Какво БСП бе. Тия "социолози" още ли ги броят за партия способна на нещо. Ще си вкарат бройките в парламента и ще са но хранилка още един мандат

46

анономен

преди 3 години

До 50 - Про-ст си човече затова. Ама споко това не се лекува. Затова не разбираш- толкова си можеш. Пък и не е лесно да си малотен позитански ***

45

анономен

преди 3 години

ГЕРБ си прави ГЕРБ 4 и това е. Какво го мислите толкова. Всички тия протежета на Фигуранта дето отиват на изборите, дори и да влязат в парламента, няма да имат съществена тежест.

44

Анонимен

преди 3 години

Баце пак ще бие БСП-то като шкем бе у дувар.

43

-

преди 3 години

Аз не разбирам народ , който може да гласува за тикви, *** та, гърне и биковци, десислави , цветановци, кюлчета пачки, корупция, мафиотизъм, опростачване , калинизация, чалгалицация, чуждопоклоничество и още много такива отвратителни и гнусни характеристики на герберясалата па см ина! НЯМА такъв народ!

42

Анонимен

преди 3 години

БСП ще се бори за третото място заради нестабилната политика, която водят над 30г. в България. Румен Радев играе със Сливи Трифонов покрай Десислава Радева. Радева завърши политически патологии и ще влезе скоро също в политиката.Но да не се отвличам от темата. Та накратко - Бесни Страшни Пенсии ще загубят този път както никога. Нинова вкара в листите бивши агенти от ДС и разследвани за корупция,и други далавери. Листата на БСП е некролог за партията им. Ще видите! Малко остана. БСП потъват.

41

тъй де

преди 3 години

Не може да се направи, понеже герП изпада от класацията.