80

Ха, ха,ха СМЕШКИ

преди 2 години

АЗ , ПЪК НЕ СИ СПОМНЯМ , НЯКОГА ГЕРБ ДА Е ИСКАЛ БСП , ЗА СЪЮЗНИК ИЛИ КОАЛИЦИОНЕН ПАРТНЬОР...ХА,ХАААААААААААААНЕ ЗНАМ , ЗАЩО ПОЗИТАНЦИ , НЕПРЕКЪСНАТО ПОВТАРЯТ ТАЯ ОПАШАТА ЛЪЖА!МОЖЕ БИ Е ОТ БЕЗСИЛИЕ И ЗЛОБА....ХА,ХА,ХАААААААААААЙДЕ , ПОСОЧЕТЕ МИ ТАКЪВ СЛУЧАЙ...!!!

79

Анонимен

преди 2 години

До Време за промяна- Я ДА ВИДИМ: 2007Г БГ ВЛИЗА В ЕС С МИН ЗАПЛАТА 160ЛВ- КОЙ УПРАВЛЯВА ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ ОЛИГАРСИ, НО СОЦИАЛИСТИ- СПРАВКА УИКИПЕДИЯ, НОИ МИН ЗАПЛАТИ ПО ГОДИНИ, СЕГА 650ЛВ.

78

Време за промяна

преди 2 години

Не е толкова важно кой ще има повече депутати след изборите - ГЕРБ или БСП. Важно е кой ще състави правителство. А патериците на Бойко се поизчерпаха. Марешко-патриотите я минат 4% я не, а с ДПС Бойко няма да посмее да направи явна коалиция (те са скрита патерица).Така че, ще се наложи да се направи правителство с мандата на някоя от останалите партии, а без участието на БСП това няма как да стане.А времето на Бойко и ГЕРБ изтича. Вече трети мандат на Бойко сме все на опашката на ЕС.

77

до 87

преди 2 години

За Луканов помня, братле като го ликвидираха беше точно няколко дни след като каза, че главата му е като компютър и помнел на кой е дал куфари с пари.Така си замина. Дни след като го каза. Може би нямаше и 3 дни и го очистиха. Говореше се по онова време, че е дал пари на кредитни милионери от БСП. Най-верните на партията майка са получили пари без списък. Само Луканов знаел кой е взел парите от първата банка, която отвориха с кредит от БНБ. След това отвориха втора банка с кредит от първата.

76

Анонимен

преди 2 години

Бойко: "Много тихо тук. Няма кой вече да ни се смее сега за тадуф-тадуф. Тишина. Всички отсечки трябва да станат така. Така ще качим хората на влака. Четеш си книжка и за нула време пристигаш, за където си тръгнал."

75

Анонимен

преди 2 години

Борисов: "БСП с толкова провалени политици ни доближават и ако не ви светне червената лампа, аз ще ви светна синя."

74

Анонимен

преди 2 години

Ще има правителство, което ще изкара пълен мандат. Ще бъде коалиционно: ГЕРБ, ДПС, ВМРО и онова на сестра Галева и партията на Куневица. За интересите на Русия ще се включи и БСП в гласуването.

73

Анонимен

преди 2 години

И слава богу, че не може да се намеша БСП.Ако можеше, тогава ще видите какво значи крадене.При Луканов пэрвото правителство на БСП окрадоха складовете на хранителните стоки тотално.И пуснаха купоните.А съпартийците на Луканов му теглиха куршума

72

баси форума

преди 2 години

Тук е пълно с десни избиратели,дето ще гласуват за БСП!:))))))

71

Анонимен

преди 2 години

Кой ще повярва на Нинова като още навремето я обвиниха в корупция? Никой не излезе да обясни защо отстраниха Корнелия Нинова за корупция през 2007 год .

70

Анонимен

преди 2 години

Никой образован няма да подкрепи БСП. Хората са информирани. Не подценявайте българите! Българина оцеля през гладната Виденова зима. Оцеля с празните равтове и нямаше ток (през 3 часа имаше режим на тока). Народа оцеля и след фалитите на банките. Не подценявайте фактите и миналото! Миналото на БСП със схемите:- приватизация- банкови пирамиди- кредитни милионерище си окажат влиянието завинаги.Българите имат инстинкт за самосъхранение и няма да допуснат четвърти фалит на България от БеСеПе.

69

Анонимен

преди 2 години

Предния път ги даваха равни, а Герб разби БСП. Сега БСП ще са трети, но кой нормален ще гласува да му направят данъка 30% за хора които имат в листите си бивши министри от кабинета на Жан Виденов и наследниците на Р.Офч. и кой ли не още.

68

до 75

преди 2 години

Подтиквате хората да гласуват за нещо, което не познавате.Или се надявате Нинова да ви подари 3 нощувки на Халкидики в хотел "Мираджио Термал Спа Ризорт"? Хотела не го е купила за 8 000 - колкото струва един чифт от очилата и със златни рамки. Дори обучението на Рафи в Америка и струва само 400 000 щ.д.Никой не пречи на БСП. Те сами си пречат. Самоизядоха се от лакомия за пари и власт.Ниновица ли е Импексовица ли е - народа помни как на 28г. влезе в политиката и седна на министрески стол.

67

Анонимен

преди 2 години

Гадове, обвиняваха Нинова, че била с ДСБ и герберите водеха пропаганда на лъжи и омраза срещи нея и БСП, а герберите са се обединили с ДБ, въпреки,че герберите плюеха и срещу ДБ.Няма отърване от тези кърлежи герберите,те ще унищожат и затрият България.И на всичкото отгоре герберите се договаряли да няма ответна реакция(отмъщение) на бесепарите за това,че ги преследваха и облъчваха

66

Анонимен

преди 2 години

Който работи срещу БСП е враг на България,на недоброжелателите на България им пречи БСП!Гласувайте масово за БСП!

65

Анонимен

преди 2 години

До АнонименГлупости,престани да лъжеш, Радев и Нинова изобщо не са в конфликт.Пожелавам им победа!

64

Чичо

преди 2 години

Абе, нефелните редактори на тая пропаднала медия не разбраха ли, че има разлика между "й" и "ѝ". И не се слага какво ти падне, понеже смисъла е различен?!?!?!

63

асоциолог

преди 2 години

До: номер 67Малко се обърках: До 30-ти април исках да кажа е заповедта на другаря здравен министър, не до 30-ти май. Но нищо не пречи да я удължи (предвид майските празници и т.н. - за да ни защити от страшния корона-торбалан-вирус разбира се, щото се грижи за нас)!Затова докато съм жив и дишам ще гласувам с двете си ръце, двата си крака и цялата си душа ПРОТИВ ГЕРБ!!!

62

Анонимен

преди 2 години

Ами той министъра ще я промени като разбере, че ДПС ще бутнат БСП.Хора.. от смях се залях тука и ми загоря филе миньон готвя :D не ме разсмивайте, че ще ям букви като се сътрие манджата

61

до 66

преди 2 години

Хахаха "другарят здравен министър Костадин Ангелов издаде указ (декрет, заповед, все тая)до 30-ти май всеки който влиза в България да представи отрицателен PCR тест на границата."Ами той министъра ще я промени като разбере, бе ЮДПС ще бунта БСП.Шегувам се разбира се..Но нали Ангелов промени така за Англичаните заповед. Уж не можеше, а им пратиха и самолети да ги докарат или какво беше точно не искам да споря - не обърнах внимание.. но имаше нещо на летището в Лондон и скандираха Мафияяяяя :D