19

Путин Отровителя

преди 3 години

Имам най добрата ваксина - Новичок. Биеш си я и на момента изчезват всички проблеми

18

До калекото

преди 3 години

Казах, че си прав в часта за "бавното" - много е бавно, в пъти по-бавно, ама в много пъти по-бавно. Останалото което си написал е пълен бул шит.

17

Калеко Алеко

преди 3 години

До До калекото ... Прав съм разбира се ... виждам че ти вече се разлая ... !!!

16

До калекото

преди 3 години

Прав си основно в часта за "бавно" - то - в България е в ПЪТИ по-бавно от навсякъде другате в Европейския съюз. А хем избоцкваме веднага всички васкини които получаваме.

15

Глашатай

преди 3 години

Няма вирус няма вирус няма вирус

14

Батко

преди 3 години

Лакейчето на властта Балтов и другите слуги, са всеки ден в медиите. Питам аз тези хора ходят ли на работа? Много са ми интересни имало желаещи за ваксините пък от 170 списък се явявали 30-35, това показва, че интерес имат бе повече от 20-30 % от населението на страната и друго е интересно: Как щабът ще съществува поне до лятото, Лас то много скоро идват избори и новата власт може да премахне щабът или да създаде такъв с други хора? Как този лакей прави прогнози?

13

Калеко Алеко

преди 3 години

Споко ще стигнат, бавно и напоително до края на годината всички желаещи ще се ваксинират, а тези които не желаят да си траят, че само разлайват русофилите в сайта ... !!!

12

Баче Кико

преди 3 години

От кога Балтов, този травматолог и администратор почна и от ваксини да разбира. Всестранно надарен е, не мога да не му го призная

11

Анонимен

преди 3 години

Балтов, не се занимавай с глупости, ами отиди да провериш дали пътната маркировка шуми еднакво навсякъде.

10

хах

преди 3 години

Как така не очаквахте толкова желаещи бре Балтов? При тая ежедневна, да не кажа ежечасна манипулация и пропаганда ти очакваш да няма толкова желаещи да се боцнат,да та са живи и здрави иначе....нали чувалите с труповете на коремния хирург! Просто се оакахте за пореден път! Ама то всичкото ви е такова на вас, проба-грешка, проба-греша....

9

Някой

преди 3 години

Знае ли съдържанието на ваксините?Тежки метали, РНК то какво е кода....Пълнежа от какво е, въобще някой знае ли какво му бият като химикали? За каква ефективност става въпрос като сега вървят 5 годишните тестове върху хора? Тези хора деца ще могат ли да имат?Много въпроси, без отговори.

8

Анонимен

преди 3 години

"Те не делят ваксините на по-добра и на по-лоша."Поредното мекотело на каишката на Тиквата, което зомбирано повтаря опорките му от вчера.

7

Анонимен

преди 3 години

"Според Балтов ваксинацията е бъдещето и здравето на нацията."Ще си говорим пак като отшуми вируса и се окаже, че само една шепа народ се е ваксинирал срещу "страшния" вирус. Тогава ще искам да ми споделиш мнението си за здравето на нацията.

6

Анонимен

преди 3 години

Вчера за пръв път кандидат за работа се похвали, че е ваксиниран. Имаше ценз за длъжността, но за съжаление е доста отговорна и неподходяща за хора с лабилна психика, поддаващи се на масова психоза.

5

Анонимен

преди 3 години

"Всички ваксини са ефективни, заяви директорът на "Пирогов" проф. Асен Балтов пред БНТ."Най-ефективна към момента е ваксината на Неваксинин. 99.7% ефективност срещу вируса в световен мащаб.

4

Анонимен

преди 3 години

teror diktaturite sazdavat izkustveni lipsi na svobodnia pazar, opashki za stoki na svobodnia pazar. eu v momenta e christianska teror diktatura s burka na evroto.

3

Между другото

преди 3 години

По добре ходи проверявай там магистралите и мантинелите с мутрата....

2

Математик

преди 3 години

Имаме пет души и четири ябълки.Като ги преразпределим ще има за всеки по една...:)

1

Да попитам

преди 3 години

Нужно ли е да се дава такава власт на явно корумпирани хора като Балтов!?