39

Gorskio

преди 3 години

37 Анонимен дръ.вник: Забравихте кога хората се накупиха апартаментите - по време на инфлацията в началото на прехода, когато БКП продаде ДЪРЖАВНИТЕ апартаменти на ЖИЛФОНД на НАЕМАТЕЛИТЕ за да прибере някакви пари, с които да плаща заплати във фалиралите ДЪРЖАВНИ предприятия в последните издихания на соц-а... П.рост народ - слаба държава!

38

Анонимен

преди 3 години

Ваксинацията е бъдещето на нацията...Леле, какво бъдеще ни готвят, горката нация набоцкана.Вземи си дозата, спаси човек!Дано ваксините да стигнат не за всички, а за всички желаещи по-бързо, за да започнем да живеем нормално.Страхът е заразен и по-страшен от всяка зараза!

37

Ако го хвана

преди 3 години

Този национален предател, отстъпник от лекарската професия, виден богохулник и натегач ако го хвана, ще го влача по пода с часове...

36

Хасан

преди 3 години

Ти имаш предложение, но аз избирател на ГЕРБ, жената и той. Държавните служители и той са избрател на ГЕРБ. Бойко ще спечели пак за да дава пари за чаветата.

35

Анонимен

преди 3 години

Здравейте приятели, имам следното предложение:Предложениеие: предлагам на четвърти да бутнеме Боко и да си туриме некой друг да ни управлява живота и да ни създава условия да се развиваме и да забогатяваме и да живеем като материално богати хора. Какво мислите за моето предложение, хайде приятели, коментирайте!

34

Анонимен

преди 3 години

По времето на Т.Живков 95 % от хората си направиха собствени къщи или апартаменти.Тока беше 8 стотинки, а парното 20 лв.на месец. И билетчето за гр.транспорт-6 стотинки.И спирам до тук.

33

Затова Боко

преди 3 години

я управлява тази държава вече 11 години и докато сам не се откаже - няма кой да го бутне. Просто е много наясно с народопсихологията на българина. Българина е така - види ли опашка - ходи па се бута. Ей го и сега остави ги медиците да се проявят - фаза -мази . Всеки седи и се ослушва. Ни медици се ваксинират, ни учители. Сега и пред нощните кабинети по 300 човека опашка - висят от 12 през нощта до ранни зори. Сигурно и разни българи в чужбина ще започнат да се редя, че там до тях 2025 стигнат.

32

Анонимен

преди 3 години

Аз ще се ваксинирам. Аз обичам ЕС и САЩ. Аз ходя само с намордник нахлузен до очите и спазвам мерките. ЕС и САЩ са най-добрите партньори, с ЕС и САЩ живеем най-добре. Аз обичам ЕС и САЩ.

31

до калеко алеко

преди 3 години

Защо не вземеш да се гръмнеш най-накрая за да се избавиш от мъките?Напъните ти да произвеждаш мозъчна дейност винаги се увенчават с провал, само абиш кислорода.

30

Анонимен

преди 3 години

дo 26 детето на демокрациятаЕдно към едно,но при бай Тошо нямаше безработни и режеше ленти на заводи.Всичко беше държавно,частно не съществуваше,трудът беше задължителен по конституция и милицията проверяваше паспортите за печат месторабота.А днес полицията идва да ти прави акт ако работиш без да ти е разрешено!!!!

29

Въпрос към Балтов

преди 3 години

Балтов, а защо в Белорус няма ковид истерия, няма кампании за ваксини, всичко е отворено и работи нормално, хората не са принудени да носят намордници и да се затварят по домовете си? Защо диктаторът Лукашенко не използва ситуацията с ковид за да затвори населението и да потуши многомилионните демократични протести?

28

Анонимен

преди 3 години

аз няма да се ваксинирвам.ваксинити са за контрол над масити.масата за балгаринат е свештено място и никои няма право да я контролирва.а ваксинити това правят контролирват масити.тоест са за контрол над масити.ваксината е отрова сас антифрис и гмо.

27

До калекото

преди 3 години

Този лад за майка ми от Вожда си ли го чу? Нещо толкова про сто е достойно за неговата мисъл.

26

Калеко Алеко

преди 3 години

До До калекото ... Питай майка си, дето я доведе баща ти от Коми, тя ще ти каже ... !!!!

25

До калекото

преди 3 години

По-бавна ваксинация ще доведе до повече заболели и от там до повече тру пове на сметката на Боко - но не го приемай този факт много навътре.

24

Анонимен

преди 3 години

Хванете се вземете с Калекото

23

До калекото

преди 3 години

Аз съм дете на демокрацията, руски не съм учил и даже не зная какво "товарищ". Само едно се чудя - едно време пропагандата на бай Тошо по същия начин ли вървеше като при бай Бойко?

22

Анонимен

преди 3 години

последно трябва ли да се разпределят или има достатъчно както се изока банкянското комунистчеразберете се тамщото онова крадливото постоянно кчи чи че имало ваксини а не се ваксинирали

21

Анонимен

преди 3 години

genno modificirane na kravi za poveche mliakonadoi, na kozi, ovce za poveche valna i valnen tekstil, kojeni izdelia za brandirani imena na monopolisti, na plodove, zelenchuci za ustoichivost pri transport, na kone za nadbiagvane, na sokoli, na galabi, na travestiti...e sega i na kokoshki, hem da si sedat doma, hem da snasiat zlatni yaica na offshornite farma genni otkrivateli veterinari ;-) da ima za pojizneni penciiki i lak za nokti na pevicite v zooparka:))

20

Калеко Алеко

преди 3 години

До До калекото ... Споко товарищ, не го поемай толкоз лично и навътре ... !!!