79

анонимен

преди 3 години

Най-много се ядосвам и вбесявам като ми липсват едни 8 000 лева за да си купя едно нещо дето струва 5 000 лева!Разпределяш и преразпределяш нещото дето го имаш и ти е в ръцете, склада...все тая! Те ваксините още в Нидерландия, че и ще има резачка в бройките от Астрата - той ги разпредели та и ще ги преразпределя! Що не си седне на д++++о и да си оправи кактото има в Пирогов за оправяне, ами ...!

78

Ваксиниран

преди 3 години

перфектна организация в Пирогов. Любезен ефективен персонал. Много сме доволни за сега. Утре ще ви кажа, за страничните реакции, ако има.

77

Анонимен

преди 3 години

Абе то няма никой пред болницата за ваксиниране така или иначе ! Пълен смях! Разходете се хора , ще видите! Влезте и в някое ДКЦ , то пукнат човек няма, а лекарите спят ! Но другата година, като се почне ходенето по болници, като нормални хора, тогава ще е вече съвсем друг !

76

сиромах

преди 3 години

Тоя професор подмина и Том Сойер от романа на Марк Твен!Когато го питат защо толкова бърза когато боядисва оградата той отговаря,че бърза за да не му свърши боята!!!!Професорееееееееее!

75

нужни са милиони

преди 3 години

а на ден имат няколко хилядикой лъже?

74

Handel

преди 3 години

"По думите му се прави преразпределение на ваксините, за да има за всички."Странно - аз като отида в магазина колкото и да си "преразпределям" петте лева те все си остават 5 лева. Но явно като преразпределеиш ваксините те по някакъв начин се увеличават. Божа работа!!!

73

Анонимен

преди 3 години

До KlinghofferАве, кой ти крие спринцовките на теб? Луд ли си?

72

Анонимен

преди 3 години

По улиците има масов бой за спринцовки с препарати за химиотерапия, само най- силните ще бъдат инжектирани!Лудия кон Бил Спринцовката прелива от щастие.Е, това е от един свят който няма да се състои.

71

антиваксър

преди 3 години

Кои всички и защо за всички?!

70

Klinghoffer

преди 3 години

Кои ваксини, Балтов? Чийпшит ваксините на АЗ за раята, които свършИха вчера, или Файзера и Модерната, които криете?

69

Анонимен

преди 3 години

пълен смях, Военна болница Варна единия ден вика записали се за Астрата, на другата сутрин ги връща щото ги няма ваксините. Смех щом и с армията се еббавват.

68

Анонимен

преди 3 години

Много неприятно започва да става за обикновения човек, когато медици - професори започват да действат политически и предизборно, а не особено интелигентни политици започват да им нареждат какво да правят по медицински проблеми, като цяло го отнасяме ние!!!!

67

Анонимен

преди 3 години

Ваксините не се преразпределят а се поделят между Болниците на личните лекари им удариха една мистрия както казаха личните лекари са 4000 на 10 човека да поставят са 40000на ден в сравнение със сегашните 17хил освен това висят хората по опашки на студа по 2часа никой не ги наблдава след това 15мин на конвейр е -за странично появило се действие сигурно няма да звънят на Балтов а на личния лекар

66

Анонимен

преди 3 години

пълна анархия, докторчета си измислиха фази глупости, ваксини се разпределят на близки и приятели особено Пфайзер, разни общинари и подобни връзкари. Пълен хаос, а дебиллла Винету коридори измислил, е и, то няма ваксини бе индианец.

65

Анонимен

преди 3 години

Ваксините не се преразпределят а а се поделят по между болниците и ДКЦ-тата като удариха една мистрия на личните лекари .Всъщност ваксините са за пациентите и най-добре ги познава личния им лекар а както казаха личните лекари са 4000 на 10души на ден да слагат са 40000 на ден сега се хвалят с 17000 вижте ни как напредваме -всичкото е заради онези 10 лева дето Бойко Бор. ги хвърля в пространството нещо като му се стегне канчето и започва да раздава пари

64

Анонимен

преди 3 години

какво му е зеленото на коридора? Щото казват, който иска да отива, без да записва час, да се струпва на опашка и да чака навън? Това е подигравка

63

Анонимен

преди 3 години

Тоя като плющи глупости дали сам си вярва? Щели да дойдат още 500 хиляди ваксини през март,това означава със сложните досега 12% от населението да бъдат ваксинирани,може и да се получат тия стойности но чак в късна есен,октомври-ноември!

62

Котка

преди 3 години

Какво значи "преразпределят", че да стигнели? Разреждат ги, що ли? Не че за на зенека бозата има значение...

61

Кики

преди 3 години

Алчен, мазен лицемер.Това ли е лицето на Българското здравеопазване?

60

Анонимен

преди 3 години

Добре изглежда, даже пращи от здраве - втора гушка, лъскава кожа, загладен косъм, зачервен гребен...