59

Анонимен

преди 3 години

Няма нищо по-лошо от ренегатите! Те са по-правоверни от правоверните, защото всеки миг трябва да доказват на себе си, че не са това, което са! Оттам е антикомунизмът на ГЕРБ! Фашизмът настъпва, но подценяваме опасността точно така, както са я подценили през 1933 година. Превръщат света в концлагер...

58

Анонимен

преди 3 години

Ако ваксините стигат за всички няма нужда да се "преразпределят". И това го казва човек с научна титла професор!?

57

MKII

преди 3 години

Покрай тоя ковид така ще ви ресетнат, че ви е бедна фантазията. И не, нещата не свършват скоро. Това през последната година беше само началото на голята промяна.

56

Еесовска пропаганда

преди 3 години

Еесовската пропаганда върви с пълна сила в най-добрите традиции на Гьобелс. Това, че видите ли Хитлер се появил от някъде един лош чичко с мустачки и повел след себе си стотици милиони са приказки за наивници - Хитлер беше изразител на вътрешната потребност на западна Европа. А западно европейците са фашисти по природа, еесовския съюз е продължение на политиката на Хитлер с по меки средства, но сега при паднемият лъсна фашистката същност на ЕС.

55

ВАКСИНАР

преди 3 години

ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ВСИЧКИ ДЕЦАВАКСИНА ЗА ВСИЧКИ БРЕМЕННИ ДА СЕ ПРАВИ КРЪСТОСАНА ВАКСИНАЦИЯ ЕЖЕГОДНО

54

Анонимен

преди 3 години

"Всички ваксини са ефективни, заяви директорът на "Пирогов" проф. Асен Балтов пред БНТ."=====================Отново нищо не каза. Всъщност всяка липса на ваксина също е ефективна. Нещо напоследък много директори на болници не си гледат подопечните заведения ами кесят по телевизиите. Няматли си по-спешна работа, всичко ли е свършено.

53

Анонимен

преди 3 години

Абе стига лъгал бе, вчере една лекарка обяснява, че не й дали цял флакон и ходила до областна да й дадат 12 спринцовки с ваксини. Това е недопустимо първо, защото са термо лабилни и второ, защото след смесване на ваксината с дилуента трябва веднага да се поставят... безумието му в пълният си потенциал....

52

Балтов

преди 3 години

Я кажи, като така агитирате в лаборатория в България проверихте ли какво съдържат ваксините?! Нали така . Проверката е висша форма на доверие!

51

Анонимен

преди 3 години

А аз с мойто пиджи говорих тази сутрин, болеше ме малкия пръст на левия крак като се събудих и си викам дай да се обадя на пиджито да не съм фанал некой щам такова.

50

Анонимен

преди 3 години

Снощи говорих с джипито ми. Докторът ходил вчера в РЗИ с хладилната чанта за вакскини, но го отпратили с твърдението , че ваксини няма и няма да има до края на седмицата.Какви ваксини ще разпределят, като няма такива. Или пък има скрити някъде?!!!Масовата ваксинация продължи три дена, на четвъртия свършиха ваксините.Тия от НОЩ съвсем се оплетоха в лъжи и манипулации.Но да видим какво днес ще дадат по Севда ТВ?! Може за кратко мъглата около ваксините да се разсее?!!!

49

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Този какво общо има с вирусологията питам?Този да пише за ваксини е все едно зъболекар да доклади за оперативното лечение на апендисит...

48

Анонимен

преди 3 години

Еесовският режим в Брюксел е купил 2.3 милиарда ваксини при условие, че населението на ЕС е 470 милиона. Има за всички да се ваксинират по 5 пъти, даже и бебетата. И сега натискат васалите да се ваксинират.

47

Анонимен

преди 3 години

Балтов, а руската ваксина защо не се предлага? Засега тя се оказва най-ефикасна и най-надеждна, каква е тази демокрация и свободна пазарна икономика, защо хората не могатъ да избират?

46

Българин

преди 3 години

Едно нещо съм разбрал в живота си - комунизмът е зло. А ГЕРБ са комунисти. Следователно не гласувайте за ГЕРБ, гласувайте за некой друг, нема значение за кой, важното е да махнем комунистите и да си турим капиталисти.

45

Анонимен

преди 3 години

Тук е местото в което могат да се преброят и пресметнат каква част огромна е про'стото Бг-население ! Само като се прочете коментар в който ГЕРБ се оприличават не на комунисти а анти такива и веднага се знае, че този е от овчето стадо ! Абе му'шами, ГЕРБ са създадени от БКП, не виждате ли, че цялата им сг'ан е от комунисти и наследници на шумкари, ятаци и бивши ком'унски слуги и "глашатаи" ? Хамаво пр'осто племе !

44

Анонимен

преди 3 години

По времето на Тодор Живков всеки имаше правото, но и задължението на труд. Да се дават пари на някой който не работи беше немислимо извращение.При демокрацията хората са стока на пазара на труда, а задължение е само да плащаш здравни застраховки, независимо дали чорбаджия те е наел и дали имаш доходи.

43

Демократ

преди 3 години

Васкините са най-демократичното средство, но българите са червени боклyци и не искат да се ваксинират.

42

До нЕкой

преди 3 години

Единственият който лае тука си ти - какво общо имат червените *** с антиваксърите? Какво общо има ГЕРБ с ваксинацията - освен че я извършва мнооооооого бавно?

41

Бял българин

преди 3 години

Да им спрът децките! Раждат по 10 деца, а белите българчета не могат да се раждат!

40

Анонимен

преди 3 години

Този клоун ще надмине тиквун по лъжи,манипулации и стъкмистики ! Колкото пъти се появи в ефир толкова все по-нова измама декламира от екран ! Такова червено уро'дливо и крадливо правителство и слугинаж около него никога не е имала България, но все пак да не забравяме,че това е следствие на огромната прослойка про'ст народ ! Комунистите ще управляват България още дълги години,след като оставиха навремето само овчарските родове да се развъждат !Не се олаквайте от изборът си на ГЕРБ-ко'мунетата !