168

Анонимен

преди 3 години

До "emigrant" - не е възможно да си емигрант, никъде по света няма да търпят пр'оста овца като теб, лъжеш също както банкянската тиква и пр'остащината ти е показателна както неговата, да си симпатизант на същество оприличило всички на себе си като "ПРОСТИ" може би за теб е гордост, а за умните и интелигентните това е обидно и срамно ! Не си имигрант, ти си овца в българското стадо на Ти'квун !

167

Анонимен

преди 3 години

Ааааааха ха ха , е тва е приказка !

166

мак

преди 3 години

Всестранно развита личност, от всичко разбира, от тунели, магистрали, кравеферми, подлези, метро, а напоследък и от ваксини. Всички са добри - де не би е опитал от всичките? см.т.аняк.

165

Анонимен

преди 3 години

"Каквото дойде, това се ваксинира, няма избор. Колкото дойдат, каквито дойдат, всичките са добри."------Борисов всеки ден се опитва да се надмине в простотиите , които говори Нали за хора с автоимунни заболявания , с тежки алергии и други заболяания РНК ваксините не са подходящиВинаги съм се чудил , как слагачите около него, се излагат така . Уж лекари , уж професори , а се оставят на акъла на един *** човек

164

Немски наблюдател

преди 3 години

До Браво!Това е така, щото в България не могат да направят дори списъци на рисковите групи и да направят един ваксинационен план. Виж колко по-лесно е да се метнеш на джипката, возиш професорите по селата да ваксинират пред ТВ камери или да огранизираш зелени коридори в болниците, та желаещите ваксина сами да дойдат и да им свършат работата на държавните чиновници, дето имитират дейност с планирането.

163

Анонимен

преди 3 години

До Браво! 163 Защо говориш глупости ?как ще има за ваксини за всички ?Според теб , ако има 500 000 желаещи , то в БГ в момента има 1 000 000 ваксини ?Повечето ваксини са все още непроизведени , камо ли доставени Ваксината на Sanofi я преместиха за следващата година примерно За руската и китйската все още не се знае , ще ги одобряват ли няма ли

162

Немски наблюдател

преди 3 години

До emigrantХей, ти жалък ***! Ако четеше новините от България, то щеше да знаеш, че Вожда беше болен през Октомври и оттогава са минали почти 5 месеца, които изчерпват пост-Ковид имунитета като преболедувал. Така ваксинацията е наложителна, ако и рискова група и има заболявания като Разбойко! А това ти го казва човек, който тежко преболедува вируса през Ноември в Германия и сега съм включен в имунизационния план тук, даже мога да си избера каква ваксина искам да ми поставят.

161

Анонимен

преди 3 години

Накрая да не излезе ,че навремето Тодор Живков имаше по-малко медийно присъствие от бодигарда си Омръзва му на човек - каквото и да отвориш , все на ББ мутрата те гледа Или хора които го хвалят непрекъснато Нямат ли милост журналистите и собствениците на медиите у нас

160

До Браво!

преди 3 години

Да бе да, никъде по света няма ваксини за всички, и един мармор увива шоколада.Я виж Израел и UK колко народ ваксинираха, докато ние си стояхме на 10-20 000.То управляващите да се радват, че желаещите да се ваксинират бяха повече, отколкот очакваха след цялата поомия по медиите, че да преизпълнят плана без да искат.

159

да знаете

преди 3 години

Дюшеш му дойде "вируса" на Бочко и за година присвои толкова, колкото не успя за ДЕСЕТ!

158

До Академик

преди 3 години

ДрОгарьо герберски кадър - вас не ви ли научиха, че дрОгаря борисофф не е просто най-успешният ни ръководител от времето на Стефан Стамболов, ами и още по-успешен от Хан Крум, Хан Аспарух, Александър Македонски, Фараон Рамзес трети и Исус Христос взети заедно?Нали сега дружно ще ти набият кофата на поредната партийна вечеринка, организирана в ресторант като "частно парти" и където дружно ще ти се изредят всички "млади и неопетнени" стари муцуни от герб?Как не въ беше срам, да попитам?

157

Браво!

преди 3 години

Който дойте, той ще се ваксинира, в България има осигурени ваксини за всички желаещи.Това е във много малко държави по света. За справка дори във Германия все още няма ваксини за всички желаещи и в момента се ваксинират само рискови групи.

156

Nona

преди 3 години

Така каза вождъ!Да се смее ли човек,да плаче ли?!?

155

МАТА ХАРИ,

преди 3 години

Жалък, дебел, мазен и вреден за България.Не вдигма самолета.Заспа..Ако някой не разбира за кого става дума,ЗА ДЯДО КЮЛЧО ЧЕКМЕДЖИЕВ.

154

Анонимен

преди 3 години

Не, ***! Ние хората имаме избор, искаме най-доброто и на 04.04 ще го разбереш лично и ЗАВИНАГИ!

153

Анонимен

преди 3 години

Мил и роден български език...."каквото дойде това се ваксинира" напомня на оня стария виц, в който шофьор на автобус тръгва по-рязко и отзад един се провиква "Алоууу, шофер, гoведа ли караш бе!" и шофьора отговаря "Ми квото се качи - това карам".

152

emigrant

преди 3 години

Ей не се спряхте от ка чал ките, 85%овите им бецили по Иво Христов??!Големи наглеци големи гьо х су рати сте ве из ро ди!!Защо да се вак си нира Борисов след като преди 1 месец изкара болестта!!Ми като сте прости на гле ци,питайте и ще ви обяснят,че тоз пучи масал не върви!!И хиляда ваксини да ви докара,и в гъ зо вете ви на всеки да ви ги навре,пак ще съскате и мрънкате!!Проблемът е ,че Борисов се справя блестящо като премиер,а това никак не се харесва на ДДС крадците,на черепите и на мустаците!

151

Немски наблюдател

преди 3 години

До ББ20300Личи си, че си се ваксинирал вече, щото правописът и изказът ти е като на прекарал нервна криза фен на Бат Разбойко, дето едвам е завършил 8 клас! Мога да се обзаложа по грамотното писане на господина/госпожата от Австрия, че поне има университетско образование и почтена работа, а не ходи да точи социални помощи като теб в белите страни. Защо не остана при Вожда в България, като толкова му се радваш на управлението?

150

Анонимен

преди 3 години

Ти с коя се ваксинира бе Бойко?

149

Л.Иванов

преди 3 години

Дисциплинираният, мислещият, интелигентният народ заслужава да се отнасяме с него по този начин!Много точно казано- да му се карате, да го наричате с най- различни и най- разнообразни епитети, председателя на Парламента да е проста кърджалийска, и т.н. , и т. н. Точно това заслужава мислещият народ!Или понеже наближават избори, друга песен пее!