268

Анонимен

преди 3 години

И се юрна народът български да се ваксинира, както ваксинират ветеринарите бройлерите в птицефермите.

267

Браво Бойко!

преди 3 години

ЛИЧНО ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА РАЗБИТИТЕ И ОПАСНИ ПЪТИЩА В СОФИЯПО КОИТО ПЪТУВАМ ВСЕКИ ДЕНС МАГИСТРАЛАТА С БАБУНИТЕ СЪЩО СЕ ГОРДЕЯ....КЪДЕ МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ ТАКОВА НЕЩО ОСВЕН В ТИКВОЛАНДИЯ

266

Анонимен

преди 3 години

До Браво Бойко!ТИ ЩО ИМАШ ТОЛКОВА МИНУСИ БЕ

265

Позитано - НАПОМНЯНЕ

преди 3 години

Давайте по-усърдно другари !!! Днес много сте пасивни в броя на коментарите !!! За какво ви плащаме ??? Стегнете се и да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването. Слава на БСП и лично на другарките Нинова , Йончева и другаря Радев !!!

264

ИСКРЕНА РАДОСТ

преди 3 години

То цялото управление е на принципа "Каквото дойде, това се прави". Идва държавен секретар на САЩ (Джон Кери) и се спира Южен поток например., Пристигат от ОЛАФ и се правят показани акции срещу престъпността, ама корупцията не се пипа.ДА МОЖЕШ ДА ЖИВЕШ ЧИСТО И ДА СЕ РАДВАШ ИСКРЕНО И РАЗВИВАШ В ТАКАВА СРЕДА, ТОВА ГО ПОЖЕЛАВАМ ОТ СЪРЦЕ НА ВСИКИ!

263

Анонимен

преди 3 години

Бойко и Цецо са национални предатели по всички параграфи, а колко хора и семейства се разболяха или измряха заради изпълненията им е отделен въпрос, какво е наказанието за предателство питам?Хм?

262

Анонимен

преди 3 години

Боса не е Пеевски,а този на снимката и Цецо, ако държавата не е наред ,ако се краде и извършва насилие,ако се ползват институциите като бухалки и рекет,ако всичко се руши,граби и нищо не се създава,ако хората са подслушвани,мачкани и преследвани като диви животни и убивани, питайте Бойко и Цецо защо е така! Това са отговорните лица за случващото се през последните 20 години,след 2001 година до днес!

261

До Калеко Алеко

преди 3 години

"Астра Зенека, Модерна или Пфайзер ... и трите ваксини са одобрени от ЕС и отговарят на стандартите му" Ала бала. просто американците наредиха да се дадат парите на тези фирми. На никакви стандарти не отговарят. Реално ако трябва да отговорят на изискванията още не трябва да са на пазара.

260

Калеко Алеко

преди 3 години

То е ясно какво ще дойде - Астра Зенека, Модерна или Пфайзер ... и трите ваксини са одобрени от ЕС и отговарят на стандартите му, що се отнася до руската и китайската, те са за русофили и граждани на страни от Третия свят ... !!!

259

...

преди 3 години

Отваряйте ВЕДНАГА! От началото на пандемията с тези заключваници имаме нови 400 000 безработни! Това е невъзможно за издържане. Познайте дали тези 400 000 няма да избягат в деня, в който някоя западна страна се отвори? Хората са без работа, скоро ще настане брутална криза! СТИГА С ТЕЗИ ЗАКЛЮЧВАНИЦИ, всеки си носи отговорност дали ще се пази, бабите и дядовците да си седят вкъщи. Останалите обратно на работа щото става страшно!

258

Ани

преди 3 години

Заведенията трябва да се отворят. Първо, защото те имат воята функция. Остава въпрос на лична отговорност хората да решат дали трябва и дали е безопасно да влизат, а и защо да се лъжем, естествения имнитет е незаменим.От друга страна, хората знаят вече за вируса и стават по-предпазливи. Така собствениците на заведения ще са с по-малък но съществуващ оборот. И ще знаят че проблемите им не произлизат от правителството, а от пандемията. Без значение колко е действителна и колко раздухана.

257

Браво Бойко!

преди 3 години

Pycoфилистиците бълват огън и жупел.Нека ги е яд. Тайната на Бойко е че винаги е на терена. Работи ден и нощ. Няма време да припари до нощното си шкафче. И не му трябва, защото каква по-голяма награда от любова на народа и омразата на враговете.Рашистите просто нямат кадри с които да застанат пред него.Жалкия пРезидент който се укрива в президентството или Злокобната Орисница?

256

така е...

преди 3 години

Каквото дойде ....... все в чекмеджето влиза.....

255

ЕЙ АСФАЛТ ТИКВЕН

преди 3 години

Я МИ КАЖИ ЩО:81- годишният Бай Георги от село Бата и днес запълва дупките на пътя за съседното село Медово.

254

Зозо

преди 3 години

До Чао Би би, ЧАО ШАЙКАКой протест? Оня с 15-те платени и Дионисий - зарята ли :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

253

Анонимен

преди 3 години

Стига, бе?! Да не дойде някоя марсианска ваксина, а, т...п:)

252

Анонимен

преди 3 години

Околна среда , Буда бар!

251

Дарвин

преди 3 години

Уникален индивид ......

250

Анонимен

преди 3 години

Национален предател -- прави сигавра с българите, а те за наградаще го избират до живот.

249

Анонимен

преди 3 години

Ужасна епидемия- с 98 процента оздравели