188

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли,че дори българския химн е продаден и за да го пуснем да го слушаме,трябва да си плащаме, до там се стигна, че безродниците с наколенки всичко изпродадоха!

187

Случаен минувач

преди 3 години

Когато едно нещо е безплатно - стоката си ти!Еврейска поговорка.

186

Анонимен

преди 3 години

До EmigrantПреди се чудех защо лаят срещу БСП,сега ми стана ясно, че само БСП защитават що годе българските интереси, а хората лаещи срещу БСП са бивши нацистки престъпници или техните наследници, избягали в чужбина, за да не бъдат осъдени за престъпленията си и убийствата през фашисткия режим, дълги години работили срещу България ,а сега и срещу БСП

185

Анонимен

преди 3 години

Оставите ли Цецо в управлението, стъпка по стъпка ще бъде избито цялото население и българския бизнес обречен на пълно изчезване.Кога ще го спрете?

184

Тонката

преди 3 години

до190 Ти в Ф16 вярваш ли?:):):)

183

Анонимен

преди 3 години

Колкото по-невероятна е една лъжа толкова повече хора вярват в нея !Пример : Марсоходът Пърси.... и така нататък успешно кацна на Марс ! - кой може да докаже обратното и кой може да отиде да провери , Никой ????

182

Тонката

преди 3 години

Кирчо Добрев от Бесепето преди беше хиперактивен,но сега нещо се губи по трасето:):):)Корни да не му намаза и на него ските?:):):)

181

Анонимен

преди 3 години

Кога ще махнете Цецо?Цяла България трепери от страх от този бавноразвиващ и хората капят като круши край него, останахме без население! Кога ще изчистите и неговите хора,предатели?

180

с две думи

преди 3 години

с две думи.... квот ни каат , това праим

179

Паразити!

преди 3 години

Вие с Цецо сте предатели не само спрямо България,а и спрямо ЕС и Европа изобщо, прав беше Пеевски, преди години трябваше да ви вкара в затвора двамата, за да миряса държавата и сга нямаше да сме в задънена улица!Още от сега се блокират партии за следващите избори и не им дават право на регистрация,което означва , че няма никаква свобода и смяната на властта,няма да доведе до промяна към по-добро!

178

паразити

преди 3 години

Бойко заедно с Цветанов разградихте и разрушихте държавата ни и предадохте всякакви български интереси,всякакви,за една шепа жълтици за лично ползване съсипахте съдбата на милиони, а колко хора бяха избити е отделен въпрос, а това че службите ни са пробити,а Цецо си слага жената и хората в ДАНС и нямаме българско, самостоятелно държавно управление е отделен възпрос,сега се разделихте единия(ЦЦ) в ляво,другия в дясно(ББ),хората не знаят за кой да гласуват,защото и двамата не сте желани,особено ЦЦ

177

друго си е ...

преди 3 години

Когато разбираш от ''всичко'' !

176

Каквото дойде,..

преди 3 години

,..... в чекмеджето !

175

Анонимен

преди 3 години

Kaji be tikva schto kriete kolko dni imunitet dava bsqka vaksina i ima li nqkakva polza ot neq????????vredi ima qsno i to mnogo

174

Pitam

преди 3 години

Kolko dni imunitet dava Moderna?Kolko Pfaizer?Kolko Astra zenek?Nikoi ner otgovarq molq nqkoi ako znae da gi pische tuk molq.Vsicki kkriqt tiq otgovori kak da se vaksinirasch??????

173

стой малко !

преди 3 години

До стоянА шефа Доган ?

172

Даа!

преди 3 години

Така се печели ''доверие'' !Днес едно , утре друго , в други ден трето ...Нали ''уШ'' всеки щеше да си избира ,.... А ?

171

стоян

преди 3 години

Продажната прокуратура не предприема нищо срещу Боко Тиквата.За това на 6-ти тръгваме към Банкя за да извършим граждански арест на мутрата.Шествието тръгва в 11 ч.от БНБ.Мутри като Боко и Пеевски трябва да са в затвора.Не да ръсят глупости пред ибрикчийските медии.

170

Анонимен

преди 3 години

Термометърът ми на балкона е по-умен от Боко... Поне показва нещо.

169

няма изненади

преди 3 години

Обещания , обещания , и на края !Няма по ИЗБОР !Контра фалц :КАКВОТО ДОЙДЕ !