148

Немски наблюдател

преди 3 години

До aa1830Не, никой не е спал, като е поръчвал АЗ ***, ами просто си е правил далаверата, щото има комисиони за наши хора. Справка - вижте кой е представител на АстраЗенека за България и каква роля има тя в партийната хранилка. Иначе и в Германия, и в Швейцария хората отбягват тази ваксина и я смятат за неефективна!

147

Българин

преди 3 години

Бойко, ние българите вече не ти вярваме, никой не ти вярва вече. Сега на четврирти ще си изберем некой друг да си го турим да ни управлява живота и да ни създава условия да се развивамен и забогатяваме и да живеем като материално богати хора. Да, така да знаеш!

146

Селския петел

преди 3 години

Каквото дойде, това се ваксинира, няма избор. Е, как така няма избор??? Нали ти собственоръчно поръча точно ваксината на АстраЗенека, та остави хората без избор? Ама друго си е да направиш гешефта с ваксините и сам да се дърпаш да се ваксинираш! Хайде да те видим да се ваксинираш с Астра Зенека ваксината, пък тогава да се перчиш!

145

Астра Зенека

преди 3 години

"Каквото дойде, това се ваксинира, всичките са добри!" Казал човекът, дето поръчал предимно ваксината на Астра Зенека, защото аверчето П.а.у.н.о.в.а. е от основателките на партията и знае как се плаща за поръчка на 8 милиона дози.

144

Астра Зенека

преди 3 години

"Каквото дойде, това се ваксинира, всичките са добри!" Казал човекът, дето поръчал предимно ваксината на Астра Зенека, защото аверчето Паунова е от основателките на партията и знае как се плаща за поръчка на 8 милиона дози.

143

Анонимен

преди 3 години

weche nikoj ne ti wqrwa, bojko

142

Тарикатчето

преди 3 години

Днес Тиквата пак е вадил пари от чекмеджето -пълно е със статии със снимки показващи умната му физиономия.

141

Нагъл лъжец

преди 3 години

До Анонимен 103"Каквото дойде, това се ваксинира, всичките са добри!" Казал човекът, дето поръчал предимно ваксината на Астра Зенека, защото аверчето Паунова е от основателките на Г.Е.Р.Б. и знае как се плаща за поръчка на 8 милиона дози.

140

Академик

преди 3 години

Хайде,всички *** н га ли,безделници и крадци на ДДС дет са дошли да висят м,ди в сайта и да плюят по най успешния премиер на България след Стамболов,да хващат кирките и лопатите и на полето,както призоваваха вашите червени гурута,Гошо пиандето и Тошо Мин ди ля!!Стига сте притривали кълки и въртяли за д ници и алчни ,крадливи очи!!Няма кой да плаща на червени рантутници и лентяи освен Черепа,ама и той е на финалът с пароците!!На работа ДРУГАРЕ!!Край на пучите масали и легнал аз си вадя хлябът!!

139

aa1830

преди 3 години

Каквото дойде, когато дойде ако дойде....няма такава наглост. Всеки човек иска най-доброто за близките и за себе си и не ми е все тая, мууутро нагла, с какво ще се ваксинира майка ми например. Живея в Австрия и тези АЗ ваксини им казват Looser-васкини. Поръчани са около 1 млн. за първото тримесечие срещу 150 хил на АЗ. Някой от нашите тикви май много е спал като е подписвал договорите, сега всички били добри..... само заради тези си думи е подсъдим.

138

Нагъл лъжец

преди 3 години

До Анонимен 103"Каквото дойде, това се ваксинира, всичките са добри!" Казал човекът, дето поръчал предимно ваксината на Астра Зенека, защото аверчето е от основателките на Герб и знае как се пълнят чекмеджетата за поръчка на 8 милиона дози.

137

От Германия

преди 3 години

Днес в Германия казаха, че може да се избира ваксина. В Мутрария обаче не!!!

136

Нагъл лъжец

преди 3 години

До Анонимен 103"Каквото дойде, това се ваксинира, всичките са добри!" Казал човекът, дето поръчал предимно ваксината на Астра Зенека, защото аверчето Паунова е от основателките на Герб и знае как се пълнят чекмеджетата за поръчка на 8 милиона дози.

135

В багажника

преди 3 години

Ако некой не иска доброволно, в багажника на BMWто и ще поиска ... доброволно. Всичко е доброзорно.

134

Анонимен

преди 3 години

Поръчай Спутник V

133

Анонимен

преди 3 години

Баце да не почнал с жипката и ваксини да разнася по селата, ей избори идат не е шега

132

Одеве срах

преди 3 години

И замириса почти веднага!

131

Наблюдател

преди 3 години

До Анонимен 117Точно така, тази държава се управлява само от "Хал-хаберници", които освен да въртят геврека на джипката, нищо друго не могат да правят! И затова нямаме оправяне с толкова прости, неуки и меркантилни хора да ни управляват.

130

!

преди 3 години

Не знам защо ,но съм убеден ,че Бойко ще се кандидатира за президент не за премиер тази година! Помнете ми думата! Точно така ще стане остана да видим кого ще тури за мин.предс. ако спечелят мнозинство ,разбира се!

129

Смешко

преди 3 години

А идва това, което сте заявили за да се пълнят нечии чекмеджета.