11

Анонимен

преди 3 години

До БаровеБаровете отварят за 1-ви март.

10

Анонимен

преди 3 години

До Ром"сКакво и е най-доброто на Ковивак?Разясни ни, моля те.

9

Анонимен

преди 3 години

До ГосТБлагодарим ти, че ни каза експертното си мнение.Ти ваксинира ли се междувпрочем?

8

Ром"с

преди 3 години

Новата руска ваксина "Ковивак" е най-добрата засега ,но още не е излязала на пазара,а засега е само за приблежените до властта в Русия(Медведев,Онищенко...). Очаква се тази или следващата седмица да излезе ...и да започне да се предлага и за населението .

7

Анонимен

преди 3 години

Вижте какво става в Русия - клубове и барове работят без ограничения докато в ЕС носят намордници и са затворени в домовете си. Какъв вирус, какви пет лева, правят ни на мамуни, предаванияте от този клуб се излъчват на живо по телевизията, качват ги и в ютюб, никой не спазва мерки никой не носи маски:Камеди Клаб Ночной клуб Марина Кравец Гарик Харламов Демис Карибидис

6

ГосТ

преди 3 години

"Тя е на мнение, че до този момент знаем много неща за традиционните ваксини, а РНК-ваксината е от ново поколение." Моето мнение е същото. И още по важното, на китайците - също. Повярвайте и те знаят за РНК технологиите.

5

Барове

преди 3 години

Дори и след ваксинирането баровете остават затворени.

4

До 2

преди 3 години

То за баровете не трябват ли най-вече пари? За ваксината добре. А на пари се съмнявам да го докарваш.

3

Анонимен

преди 3 години

За толкова време не разбрахте ли, че Чорбанов прави ваксина, която ще е конкурент на сегашните. Човекът има интерес да се забави ваксиниранете. Колко е реалистично това при положение, че скоро събираше пари за започне изследвания върху мишки, е интересен въпрос. Забавен ми е как се пъне

2

Е,

преди 3 години

аз с простичкия си мозък разбрах следното - ваксините, които се поставят в момента едва ли са ефективни срещу новите щамове.

1

:)

преди 3 години

Аре на 20г съм и вече ми сложиха първа доза.Скоро всичките барове ще са за мен.Възрастните чао, чао.