51

Грешиш

преди 3 години

До Анонимен 53 човек се грижи за здравето си когато през трудовия си път не си дава зор.Живот от типа на работата лекото и на хляба мекото.Така правите Вие недомаслените от набор 85 и нагоре.Тази жена е работила и давала от себе си през годините.След 20 години и ти ще изглеждаш подобно въпреки че явно не си от работливите.

50

Анонимен

преди 3 години

Проф. Александрова, със сигурност и зад този коронавирус стоят усилията на колективи, които никак не са случайни и е много вероятно тези способни колективи да са участвали и в създаването на ваксините. Плюс това така като ви гледам... страдате от доста заболявания и някак си ми е странно такъв човек, с мед. образование и който на 50 г. изглежда на 80, който през годините очевидно не е полагал грижи за здравето си да ми дава съвети за моето здраве. Аз ковид го изкарах, но вие и с ваксина едва ли

49

Анонимен

преди 3 години

Гладни на всичко ще са съгласни- нали без ваксина няма работа,особено в чужбина,за работа в старчески домове-ако все още ги има-в заводи за месо,консерви и други.Никой не им дава гаранция за нищо.Опашката е голяма...

48

анонимен

преди 3 години

да се васкинират най-вече говорящите - те са в опасна възраст

47

ГосТ

преди 3 години

Да бе, всички лъжат. Само краварите и баце са честни. Хахахахаха смехотворци.

46

House M.D.

преди 3 години

В заглавието се съдържа фактологическа грешка. Ваксинация и имунизация са две различни понятия и не всяка ваксинация води до усилване на имунитета.

45

Анонимен

преди 3 години

До ГосТИменно де, и китайци, и корейци, и японци все още предпочитат официалната им информация да е на майчиния им език. За чужденците, на английски и с много съкращения...А относно контакти, всеки има. Един нашенци там, друг - местни. Има въпроси, които заради етикета и не се задават, а дори и да пуснеш пердето и все пак питаш, просто те игнорират...

44

Solar Power

преди 3 години

До Анонимен - БГ правителство и иновации ?! Няма такава комбинация изобщо.Тук не се мисли по този начин и никога за 100 години напред.

43

анонимен

преди 3 години

До СериозноБезспорно НОЩ-ниците получават добри пари за това, че са в НОЩ! А някои държави минаха изобщо без такава НОЩ-на структура и хората там не са измрели!

42

Анонимен

преди 3 години

"Ваксината е насочена към хората в по-висок риск - възрастните, хората с хронични заболявания " - с други думи искаме да се отървем от възрастните и болните по-скоро, който не е успял да умре от специално инжинирания за целта ковид, ще го довърши ваксинката ...

41

Анонимен

преди 3 години

Предвид написаното в листовката на ваксината, че не са приключили експериментите върху животни за влиянието на ваксината върху фертилитета, въпросните интервюирани биха ли препоръчали на млади хора, които все още не са създали потомство да се ваксинират?

40

ГосТ

преди 3 години

В Южна Корея не съм бил,но имам колежка и приятелка от Сеул. Освен това, не е нужно да обикаляш и броиш, а да погледнеш официалната информация. И да имаш контакти от първо лице.

39

Анонимен

преди 3 години

Какво става с българската ваксина и защо правителството не дава и 1 лев за нея? Защо далаверата да се внасят чужди ваксини е по-голяма отколкото да се подпомогне българската наука и производство?

38

Анонимен

преди 3 години

Има ли сезонен грип?Как биха интерпретирали текста в листовката към ваксината, че не са приключили тестовете върху животни за ефекта на ваксината върху фертилитета?

37

Сериозно

преди 3 години

Защо калинките от НОЩ не слушат проф. Чобанов и не съветват преболедувалите да не си слагат ваксини? Хирурзите "по-компетентни" ли са по въпросите за ваксини от единствения българин, който взима участие в международни семинари по ваксинации?! Или калинките работят на процент?!

36

123

преди 3 години

До фактпървата ваксина срещу грип е сложена през 1948 г. Не лъжи хората, изроде.

35

Станислав

преди 3 години

Ей тези медии ще ни побъркат. До вчера интервюта на Мангъров да не се ваксинираме, днеска да се ваксинираме. Ами вземете някаква позиция вече.

34

До някой

преди 3 години

Не чухме, някого да са вързали за стола в лекарския кабинет. Нито нарочно, случайно още по-малко? Май в крайна сметка е по желание. Отдруга страна, горе-долу от година се знае, че иде реч за нов вирус и за каквато и ваксината да се говори и предлага, тя ще е още по-нова. Ерго, предполага се, че всеки дето си има глава ще я ползва по предназначение...

33

Анонимен

преди 3 години

Възрастните хора изграждат отдавна имунитет свързан с вирусите различни как причини като от срещи преки с тях или косвени за което им е нужен имунитет,иначе за какво да им е нужен такъв без наличието на вируси щом живота им ще бъде защитен в обстановка стерилизирана не предполагаща и не допускаща никакви вируси,ни еднакви,ни подобни или имунитета им при туй ще е еднопосочен в направление като ДНК теоретично изградено по книга с последователност само по време от приемана храна,която е необходима.

32

Анонимен

преди 3 години

Пандемията ще изчезне тогава, когато нейните създатели спрат да я коментират. Това са МЕДИИТЕ.