31

факт

преди 3 години

Защо ли изобщо използват думите имунитет и имунизация??? Няма доказателства за траен имунитет, само се боцкат=ваксинират и се надяват на нещо неизвестно какво... Реално, участват в експеримента на фармацевтичните компании. Преди 100 години също се ваксинираха срещу инфлуенца= испански грип, а последствията бяха катастрофални. За около 4 години имаше милиони жертви, точно сред ваксинираните, повечето от тях бяха участниците в боевете по фронтовете...

30

Анонимен

преди 3 години

На преболедувалите няма причина да се поставя дори една доза. Няма разумно обяснение за това, освен стремежът да имате повече опитни мишки.Ще се наложи да се задоволите само с настоящите - панирани хипохондрици. Достатъчни са ви, мисля.

29

Анонимен

преди 3 години

Имат нов водещ Днес (Bulgaria ON AIR) не изглежда лукав като предишния, подкрепям :)) Като ги гледам тези мними лекарчета които се изказват неподготвени ми става лошо, не ми трябва ковидче :))

28

ГосТ

преди 3 години

Корейците лекуваха с коктейли. И масово безплатно тестване. В Япония ползват Авиган/Нафамостат. Перорално на цени десетки пъти по евтини от експерименталния ремдесивир. В Китай също лекуваха с коктейли. И трите страни са един прекрасен пример за ниска смъртност. И в трите страни няма истерия по ваксините.

27

Човек

преди 3 години

Ето до това доведе вирусът - дехуманизирането на групи от обществото. Хората, които се ваксинират решиха, че тези, които отказват са ***, необразовани и прости. Ето това е целият абсурд - всеки човек има страхове, важното е да осъзнаем, че страховете на едните са различни от страховете на другите.

26

някой

преди 3 години

Коментарът ми беше до номер 24 (До Бау)

25

някой

преди 3 години

Точно ти си типичния бай ***, който търси далаверата от ваксините.Нито фейса гледам нито БГ-мама.Ще кажа само факти: на сайта ema.europa.eu е написана цялата информация за ваксините, включително че са експериментални. Това не ти е фейса, това са лекари специалисти, които публикуват цялата информация а не части от нея.Специално за Pfizer/BioNtech буквално е написано, че издават "условно разрешително" за срок от 2 години, през които ще събират сведения за ваксинацията. Това какво е?

24

Ром"с

преди 3 години

По ДУМИТЕ на Онищенко (бивш шеф на здравеопазването на Русия)който се е занимавал в последните 30-40 години и с ваксини,то Ковивак е разработан за неутрализация на вируса...... и не е генно... ваксина.Това е казал човека след като се ваксинирал.А мисля,че той знае какво прави ,както и други някои господа от елита на Русия.Имало и някакъв "коктейл" за борба срещу вируса...но май е само елита(тук мога и да греша).

23

До Бау

преди 3 години

Да, щото всичките ***, вкл. и ти, сте огромни медицински експерти и сте подробно запознати с целия процес на изпитване и прилагане на ваксини и лекарства. Фейса и Бг-мама са ви образователните академии и от всичко отбирате.

22

Батко

преди 3 години

Скоро ще почнат да им остават ваксини! Поръчали 18 милиона за кого?Измамници, крадци и далавераджии!

21

Анонимен

преди 3 години

До: 15Ами нормално е да са объркани, предвид факта, че всички досегашни ваксини са експериментални! Но това не ви го казват докторите които ви агитират час по-скоро да се боцнете нали?Не си измислям а казвам фактите - пише го на официалния сайт на Европейската Агенция по Лекарствата - https://ema.europa.eu. Вижте си го сами!На Пфайзер например е издадено условно разрешително със срок от 2 години, през който фирмата се задължава да подава допълваща информация за ефектите от ваксината!

20

Влади

преди 3 години

Не трябва да се ваксинират : Мангъра; протестърите, дето горяха маски и довчера лаеха срещу ваксините, а днес първи драпат за ваксини. Също без ваксина да останат джурналята от БожковТВ, пак по горепосочените причини. Декларираните антиваксъри изобщо да не подлежат на лечение, защото там случаят е ментален и неизлечим и по-добре изобщо да не замърсяват земята, също като "сухата пръчка" Мангъра.

19

Бау

преди 3 години

някой по БНТ/бТВ/НОВА трябва да обясни на гaньoвците как и колко време се тества една ваксина. Това е най-големият страх...

18

Анонимен

преди 3 години

До ГосТАмериканците са над 300 милиона.Системата там е такава, че ако нямаш хелф иншърънс то няма да те излекуват освен ако нямаш пари с които да си платиш лечението но лечението е скъпо.

17

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ Русия баровете са отворени почти от една година.

16

ГосТ

преди 3 години

Не виждам нищо нормално в това американците да имат 500 000 жертви, а британците отдавна да са надминали тези от ВСВ също. Всъщност ми се струва нормална ситуацията в страните с ограничено разпространение и ниска смъртност.

15

Анонимен

преди 3 години

"Конкретно за COVID-19, смятам, че не трябва всички да бъдат имунизирани" - това не го разбрах - нали Бойко каза всички да се ваксинираме веднага с каквото ни предложат и да подпишем документ че се отказваме да търсим отговорност на който и да било?Да не би да ни лъжете нещо?

14

Анонимен

преди 3 години

Гледам,че и докторите все още са доста объркани коя ваксина е по-добра,дали да се комбинират две ваксини,кои хора да се имунизират,а какво остава за обикновените хора.Сега са се юрнали под строй млади,стари,болни,здрави.Да не изреват след няколко месеца от страничните ефекти,че тогава няма кой да им помогне.

13

Анонимен

преди 3 години

Според мен до края на годината ще се приключи с вируса по медиите.Престанат ли медиите да говорят за вируса и при падане на меркити то света ще стане отново нормален.

12

ГосТ

преди 3 години

Сто пъти писах, със сигурност ще се ваксинирам, но предпочитам Синофарм или Синовак. И определено преди това ще отделя средства за PCR, защото не съм убеден че е добра идея да се ваксинирам и да съм вирусоносител.