198

карантината

преди 3 години

До ВенциславСтанахме доброволни затворници както в казармата - нов вид наборна служба!

197

Анонимен

преди 3 години

Това, че "Цялата индустриализация на СССР и БАМ са построени с каторжен труд" го разказвай на пубертетите. Не и на мен.На бившите шумкарски дечица не се разказва а доказва!:))))))))))То се вижда даже и от Космоса! Руската кола копие на Фиат! А българската - каруца с кончета! Голямата "БКП индустриализация" от 1920 година западен стандарт! Къде сега сме ние и къде са примерно чехите и унгарците??!

196

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да се дереш тука, така хубаво ще изпищиш, като видиш, че сините пак са АУТ...

195

чупи-купи

преди 3 години

До АнонименСекс.комаза чаша мляко цяла крава купуваш и няма за една нощ а завинаги....

194

Анонимен

преди 3 години

До АнонименРК-БКП във страната издирваха специалисти и ЦК им предлагаше жителство и работа.По техен пример ВУЗовските комитете си разменяха селски хубавици по семинари...

193

Венцислав

преди 3 години

И гледай да спазваш карантината,че на Запад вече има затвори за неспазващи.и не забравяй че нямаш майка и баща а раждащ родител.и се пази вечер и не минавай през арабските гета,че може някой да те убие и внимавай да не кажеш нещо некоректно,че току някое НПО или ЛГБТ сдружение те осъди.да Вие честита западната диктатура.има зрелища и банани за всички.

192

Анонимен

преди 3 години

Това, че "Цялата индустриализация на СССР и БАМ са построени с каторжен труд" го разказвай на пубертетите. Не и на мен.

191

Няма кой друг

преди 3 години

До Петър ДимитровОсвен султана да се погрижи за раята. Били сме най-богатата северна провинция!!!Изпърдяхме си късмета с руските завоеватели-окупатори. Те обесиха Левски!

190

Анонимен

преди 3 години

Обявяват те за враг на народа и отиваш в трудово-възпитателен лагер. Евтина работна ръка. Цялата индустриализация на СССР и БАМ са построени с каторжен труд! Ура!Ако примерно беше специлист в нещо и не искаше да смениш местоработата те изселваха със заповед като скалъпваха нещо по линията на червен "морал" и хоп на обекта във фургона! Каторгата от типа "политически" или "враг на народа" (по отрано) беше също толкова "убедителна"!

189

Е

преди 3 години

това сините го говореха още преди 30 години, а кой умря - СДС-то.

188

Венцислав

преди 3 години

И сега като можеш да си купиш *** на Западни марки произведени в Китай и трябва да си плащаш при лекаря дали живееш по-добре и по-качествено? И да си купиш западна кола втора употреба.Що не кажеш по колко апартамента имаха хората тогава и къщи на село.сега си робувай на банките и си кротувай и се радвай на демократичните банани.и си плащай пср тестове за да отидеш на почивка и си носи намордника до края на живота.честита западна демокрация.

187

Бойко

преди 3 години

До БКП=ГЕРББлядо копие на Тато както Симеончо на баща си!

186

БКП

преди 3 години

До АнонименУмиране има - отърване няма! *** комунистически и Комсомолски!

185

БКП=ГЕРБ

преди 3 години

Тодор Живков = Бойко Борисов !!!

184

що е кореком?

преди 3 години

До АнонименКорекция на комунизма! Сега няма западни туристи на морето - източник на валута...Хотелиерството и ресторантьорството вече не струват пукната пара! Има си Интернет!

183

Анонимен

преди 3 години

***, дето бълбука из народното събрание ще си иде по човешлки, а не по идеологически причини.просто един ден ще умрат и народа ще си отдъхне.

182

Анонимен

преди 3 години

доста хора ще гласуват за тях точно заради произхода. А болшинството изобщо няма да дадат вот за сините, те отдавна са аут /колкото и да ти е мъчно/.Мъчно за кого и какво??! След като всички са с БКП произход какво значение има как се казват в момента??!!!!!:))))))))))))))Отдавна не лаааапам червени мухи!:)))))))))

181

по съветския почин

преди 3 години

До ВенциславОбявяват те за враг на народа и отиваш в трудово-възпитателен лагер. Евтина работна ръка. Цялата индустриализация на СССР и БАМ са построени с каторжен труд! Ура!

180

Ивайло

преди 3 години

Риторичен въпрос а ГЕРБ какви са и Бойко Борисов не е ли бил комунист? Демократи ли са според теб?

179

Анонимен

преди 3 години

И какво като са били комунистите,по пътища построени от кого пътувате сега,кой ви построи язовирите и панелките, вецовете и тецовете,кой обучи всичките кадри,кой електрифицира селата,кой изгради болниците и училищата.ако не бяха комунистите сега щеше да си на село и да си светиш със газова лампа.най-мразя ***, които не са живяли никога през онзи строй да се изказват.Нерентабилното строителство е налице както трябва така и сега! Евтините клипчета на Киро Брейка не съвпадат с реалността!!!:))))))))Я кажи нещо за корекомите и защо нямаше подобни Рубльокоми в западните държави??!:)))))))