158

99999

преди 3 години

До СЛОЖНОТъпотията Ходи по такива като тебе.А бе преди да го имаше ГЕРБ с кого бяха коалиция ДПС?Със същите с които са се прегърнали и до ден днешен.Наистина ли си вярвате че с тая простотия ще направите нещо?

157

Петър Димитров

преди 3 години

Може да ме плюете,но единствената алтернатива е Възраждане.гледайте делата а не думите.колко паметника са помогнали да се поддържат и приведат в приличен вид,дарявали са пари за майки за ин витро,издават книги и не забравяйте,че те първи почнаха протестите март 2020.всичко останало е помия от Слави,МаяМа,ХаджиМравин.ако тези пребоядисани заедно с Тиквата и сие влезат в парламента,значи наистина сме скотонаселенир а не народ.

156

Анонимен

преди 3 години

"Проучването е извършено със собствени средства. Изводите в анализа нямат характер на прогноза." Щом анализа няма характер на прогноза, тогава какъв характер има и за чий бааастун го правят?

155

Анонимен

преди 3 години

Но нека видим първо кой е Юрий Леонов Асланов. Роден е през 1952 г. в София. Баща му, Леон Соломонов Асланов е роден на 27 януари 1920 г., покойник от 1976 г. Леон Асланов е бил ректор на партийната школа във Варна, после преподавател в партийната школа в София и зав.секция Съвременни политиически учения в АОНСУ. Майката, Венезия Самуилова е член на БКП и АБПФК /активен борец против фашизма и капитализма/. Ето какви хора имат социологически агенции.

154

оооооооооооооооооооо

преди 3 години

Славиииииииииииииии! Трифонооооооооооооооооооооооов!

153

Анонимен

преди 3 години

до 175Ами не е сигурно щото АФИС е червена. "Афис"-собственик и управител е Юрий Асланов. Асланов е доведен брат на Станишев.Щом АФИС дава преднина на ГЕРБ парви си сметката! xD

152

Анонимен

преди 3 години

Айдееее, СДС-то съвсем си пуснаха червената боя, щом се сдушиха с другите ***, от ГЕРБ!!!Знаех си аз, очаквах го - Роднина - милиционер - роднина - милиционер...

151

Бай ВарвАр

преди 3 години

В България социологическите агенции са много точни - точно колкото им плащат , точно толкова прогнозират и точно който им плаща , точно за него дават преднина в прогнозите !

150

СЛОЖНО

преди 3 години

България се управлява от ГЕРБ -Борисов и ДПС Пеевски.Здрав съюз за кражби на еврофондове и т.н.Могат тука да пишат журналята колкото си искат,Тези Пеевски -Борисов -Доган отровното трио обира всички хвърчат милиони.Да видим 04.04.какво ще донесе победата над корупцията.Гешев им пази гъбовете на мафията законо.Х.Терзиев полицията силово ги покрива ,АЙДЕ ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА.

149

Анонимен

преди 3 години

Докато няма нито едно ново лице (или за-д-ник) (както искате го разбирайте) нищо няма да се промени. Не може хора продукт на системата да искат да променят системата и да ви лъжат, че ще направят промяна. Нито едно лице от посочените в партиите не може да бутне Борисов. Няма как да го бутне. Дори след фалшивите компромати и всички гну-сотии от троловете им - хората помнят и знаят лицата на всеки, който докара Б-я до 3 фалита. За това нямат шанс. ТЕ СА ПРОДУКТ НА СИСТЕМАТА. НЕ СА АЛТЕРНАТИВА.

148

max

преди 3 години

10% за славчуповече не мой събра

147

30 ГОДИНИ НЕ СТИГАТ

преди 3 години

за балканските овчици да разберат, че няма никаква разлика мажду ГЕРБ, СДС, ДПС, ВМРО, Атака, воля, НДСВ, РБ, ДСБ, доносника Слави трифонов и останалите помияяри. ялата дандания се организира от милиардерита на БКП/БСП след одобрението на Путин. Ако смятате че ГЕРБ и сдс са демократи разгледайте им цивито - агенти и доносницци като филип димитров, желю желев, бойко борисов, каракачанов, симеонов, сидеров и смешника слави чалгаря. ако ти кажат че си простичък българино благодари защото ти си ***

146

Анонимен

преди 3 години

Само във затвора им е местото а не в парламента - тяхното вечно скривалище!БКП на БКП око не вади!

145

размисли и страст

преди 3 години

Г-н Борисов не трябва да се хвали с асфалта, защото асфалтирането ни е от най-калпавите..днес купувам винетка, защото е задължителна. Карам през града и почти няма дупки(или са малки) и само след 25км селски път трапове по 15-20см. Повече от 60 е невъзможно да се кара без да уцелиш трап. Само главните пътища се правят и то на вълни. От друга страна са работили роу ми и пияни ***. Кой е виновен?ГЕРБ или фирмата/роу мите?

144

Разбойниците от Герб

преди 3 години

До ГНЕВЕНСамо във затвора им е местото а не в парламента - тяхното вечно скривалище!

143

Анализатор

преди 3 години

Пеевски и Славчо се борят за 3то място. Че то нали Пеески му беше спонсор. Нещо далавера ми се вижда цялата работа. Май пак Шиши ще реди кабинета

142

30 години

преди 3 години

Българите се правят на важни и не отиват да гласуват. После мрънкат и какво от това...

141

Всичко е БКП

преди 3 години

До АнонименПреименовани в БСП и Герб!

140

до 158

преди 3 години

Концерта е едно.Политиката е друго.Вие вижте колко са му абонатите на телевизията в Ютюб и изобщо има-няма 78ст абонамент.Ама мераклии няма.ПП ИМА ТАКЪВ НАРОД ПРОДАВА СУТИЕНИ ЧАШКА D И E ТОП КАЧЕСТВО. НЕ, ТОВА НЕ Е ШЕГА!Фейсбук група с името Tradebook с около 50 000 души вече е станала политическа партия, за сведение на членовете и. Такива са му абонатите.Фейк като целият му живот.Остана сам заради чепатия си характер и така ще си иде сам от този свят заради егото си.

139

Хихихихи

преди 3 години

Славиииии!