218

Наблюдател

преди 3 години

Целта на "други партии" е да прескочат 1 процент за да има държавна хранилка ! Всички гласуващи за такива са меко казано глупави ! Елементарно Уотсън !

217

Анонимен

преди 3 години

Аз предлагам анархия, камъне, дръве, палим парламенто и се обявяваме за първия американски щат в Европа. Няма друг начин да се оправим докато София е столица на България, това е силно комунизиран град, който е престроен по комунистически стандарти и там все още преобладава комунистическото шумкарско далавераджейско мислене. Трябва нова столица и нова държава, това е.

216

Анонимен

преди 3 години

И предложи някои който е чист като лилия да ни управлява? Има ли такива хора.кажи една партия за която си струва да се гласува.защото с негласуването нищо няма да променим.Ами вместо да се вземете у ръце и да го намерите този някой който в действителност го има, вие решихте да турите каруцата пред коня и да протестирате! Ами сега ще си сърбате "реколтата" от БКП за поредните 4 години пък после дано съберете малко еволюция! :))))))))))))

215

Анонимен

преди 3 години

Ако не си забелязал комунистите,които мислеха за народа не са на власт вече 30 години.това което управлява сега са шофьорите и тези които са държали вратата на комунистите.хора които са били прислуга ........... Обаче не всеки по онова време можеше да стане "прислуга" ако не е бил "ваксиниран" с род на активни борци против фашизма и капитализма! Ще те пусне някой ей така без партийна характеристика да бъдеш "придворен"! Никога не е имало комунист мислещ за народа - само за партията и нейните членове! Шумкарят си е бил от край време *** човечец с претенции и така до днес! :))))))))))

214

Анонимен2

преди 3 години

И предложи някои който е чист като лилия да ни управлява? Има ли такива хора.кажи една партия за която си струва да се гласува.защото с негласуването нищо няма да променим.

213

Анонимен

преди 3 години

Ако не си забелязал комунистите,които мислеха за народа не са на власт вече 30 години.това което управлява сега са шофьорите и тези които са държали вратата на комунистите.хора които са били прислуга и накрая предадоха комунистите,за да седнат те на тяхно място.А Тиквата е бил винаги прислуга и лакеи що не кажеш нищо за Симеончо,които издигна Тиквата.тези сегашните за пари и майка си ще продадат.

212

Анонимен

преди 3 години

Поляците и Чехите си гледат да са те добре но не и чужденците.........А БКПто гледат те да са добре но не и народа! :))))))))))))))))))))))Давам ги за пример защото така трябва да бъде! А в България народа, българите добре ли са????

211

Анонимен

преди 3 години

Поляците и Чехите си гледат да са те добре но не и чужденците.колкото и да се напъваш да ги даваш пример,за тях си един див балкански субект и евтина работна ръка.както Украйнците.и защо имат по-добра инфрастуктура ли,щото в кръвта на *** е да краде и *** всичко. И те още един факт,те не си съсипаха заводите а ги приватизираха умно и запазиха производството.но *** понеже е умен,разсипва всичко и после се чуди .лека нощ.

210

Анонимен

преди 3 години

Защо тогава още една България се препитава в чужбина? Защото тук е много розово?Защото не всеки е като него с червен гръб и червена шапчица! :)))))))))))

209

Анонимен

преди 3 години

.....живял съм в чужбина 20 години и го знам по-добре от компютърни мишки........Определено не си или ако си то е било под "ореола" на булсаткомитата и "нерез-патриотчета" вечно одървени като вакарелски спирачи от мерак!:))))))))))

208

контра

преди 3 години

До Венцислав до анонимнЗащо тогава още една България се препитава в чужбина? Защото тук е много розово?

207

Венцислав до анонимн

преди 3 години

А що се касае до Анонимно ***.Момче,ти явно познаваш света само от екрана на лаптопа.стой си вкъщи мишок и не забравяй и да спиш с маска и вярвай,че на Запад живота е рай и всеки те чака със стейкове и уиски и ще те сложат на най-отговорната длъжност.ако не си изключителен специалист ще бъдеш винаги втора класа и чужденец.живял съм в чужбина 20 години и го знам по-добре от компютърни мишки

206

нов Стамболов

преди 3 години

До Няма кой другДа неутрализира руското влияние и ни насочи към промишлен преврат на Запад.

205

Анонимен

преди 3 години

Факта че комунистите индустриализираха страната ни не може да го отрече никой..........Не може също така никой да отрече че всичко българско и родно е доказано негодно! Така ни върви още от времето на цоциализма! Шумкарин така индустриализира държавата си че после ставаш пишман за около век ако си късметлия!:)))))))))))

204

Анонимен

преди 3 години

Я отидете в Полша и вижте каква инфраструктура построиха след падането на цоциализма! Вижте им селата и селското стопанство! И те бяха някога от легиона на цоциализма но който си може и не е осакатен от ленинско булшевишки сифилистичен модел се справя! Много общо-национална червена простащина вирее в България и скоро няма да се стопи!

203

Венцислав

преди 3 години

Чехите и Унгарците са били индустриални страни и преди Втората световна война а ние сме били бедна земеделска страна с тук таме някоя фабричка.Така че те и без комунизма са били напред и не са били под турско а под Австро-Унгария.Факта че комунистите индустриализираха страната ни не може да го отрече никой.а това че след 90 разбихме индустрията е също факт,ако бяхме приватизирали разумно сега щяхме пак да произвеждаме дори и да сме част от чужди концерни като Дачиа и Шкода са в момента.

202

Защото

преди 3 години

До Що беВъв страната няма вече чисти родове! Всичко е мешано - комунисти и фашисти и др.

201

победата

преди 3 години

До АнонименС дженерал моторс и куполи на танкове от САЩ и Ролс-роис он Англия за самолети.Водката също от Америка, както и горивото...

200

Анонимен

преди 3 години

И гледай да спазваш карантината,че на Запад вече има затвори за неспазващи........Да има но само в българската червена глава претъпкана с милиционеро-цоциализма и ленинско булшевишки сифилис! :))))))))))Варенето в собствен сос е аналогично!:)))))))

199

НЭП-индустриализация

преди 3 години

До АнонименСъс западни концесии и технологии- тангото на СССР две напред и една назад