238

Киро Кюмюря

преди 3 години

каква е пък тая агенция - афуз ...хахахах

237

негласуващ

преди 3 години

До Анонимен2А с гласуването какво променяте?

236

Време за промяна

преди 3 години

Експертно или програмно правителство. Ако тези, които са за промяна искат да работят в интерес на избирателите си, ще намерят около какво да се обединят.Най-лошият сценарий би бил ако пак започнат да се делят на леви, десни, либерали консерватори, русофили и русофоби. Така ще ни докарат пак банкянският хитрец Бойко.Първо трябва да се оттървем от крадливата гербаджийска дружинка, заради която сме все на дъното на ЕС. След това, след нови избори ще управляват тези, които имат по-голяма подкрепа.

235

Анонимен

преди 3 години

В столицата никога не е имало партизани и комунисти всичко идва от гов нярско.

234

ЕЛТЕХНИК

преди 3 години

КЪРПЯ ОБЩИНСКИ КАБЕЛИПО КАДАСТРАЛЕН ПЛАН10000 НА КАБЕЛ

233

ФУГИРАТОР

преди 3 години

ЗАПЪЛВАМ ГЕЕРБЕРСКИ ДИСТАЛАЦИОННИ ФУГИ

232

:))

преди 3 години

До БОЙКОТ ЗА НИНОВАИ да бойкотираш,и не,все ти е отзад!

231

Граовец

преди 3 години

Слави го гледах защото имаше музика. Хубави момичета се разхождат леко облечени, но вече има достатъчно други предавания и той вече не ми е интересен. Трябва да го гледам някой път. Ама ще изключвам звука докато не се появи балета.

230

Фрагментатор

преди 3 години

Защо върнахте субсидиите на партиите ? Нали нямаше да хрантутим всякакви *** ? Заслужаваме да плачем , че има такава тълпа устремени да стават политици, че накрая народа ще работи само да изхранва тия пл.у.ж.е.ц.и !!! Трябва да СПРАТ всякакви субсидии !!!!! Политик ли си - работи без пари "на ползу роду" !!!!

229

такъв е живота

преди 3 години

Струва ли си да създаваш такава партия като "мутри вън!?".Радев нали пробва. Излязоха 2-3000 мутри, вдигаха врява стотина дни и се изпразниха.Сега Решетников ще трябва да отговаря за неуспешния си избор.От една страна разклатиха доверието в Българската държава, но както се получава в живота, държавността намери ново устойчиво положение и реално губещия се оказва социалистическата партия която иницира процеса.

228

БЕН

преди 3 години

Има такъв народ ,е подигравка измислена от хитроуния гологлав кариерист.

227

Ани

преди 3 години

По-лесно е да се разбереш с лош човек отколкото с ***.Но какво да се прави, Слави събира гласовете на простолюдието.Колкото и да не ни се иска, такива има във всяка държава. Независимо от раса , пол, религия . . . Те тежат като бреме на обществото, но за щастие не държат да управляват, защото няма да има по адрес на кого да злобеят.Ярък пример за това е Румен Радев. Той се чустваше много удобно да критикува, но когато дойде неговия ред да бъде във фокуса, нещо не му хареса . . .

226

Кармен Златарева

преди 3 години

Без хрантутници,кърлежи,крадци и нищо неправещи - безпартийна система!!!

225

Анонимен

преди 3 години

Даже и с белезници, пак няма да гласувам за ГЕРБ.

224

Анонимен

преди 3 години

Айда пак Баце... Честито.

223

Анонимен

преди 3 години

Герб и сдс пьрви - това някаква черна шега ли еХаресвам черният хумор но това ми идва в повече

222

Анонимен

преди 3 години

НАЙ ВИДНИЯТ И ИЗЯВЕН ПОЛИТИК В БЪЛГАРИЯ Е СЛАВИ ТРИФОНОВ- СЕГА КАТО ГО ИЗБЕРЕМ И МИН ЗАПЛАТА ЩЕ СКОЧИ ЧЕТИРИ ПЪТИ ЗА 10 Г КАКТО ПРИ ГЕРБ, А МИН ПЕНСИЯ 3ПЪТИ ПАК КАКТО ПРИ ГЕРБ- САМО СЛАВИ МОЖЕ ДА УВЕЛИЧИ МИН ДОХОДИТЕ- СПРАВКА 2007Г БГ ВЛИЗА В ЕС С МИН ЗАПЛАТА 160ЛВ И МИН ПЕНСИЯ 102.18ЛВ- СПР В НСИ И НОИ.

221

Трън

преди 3 години

Ще цъфнем и ще вържем. Пак. С тези "партии". "Сигурните".

220

komitata

преди 3 години

тез проучвания са ясни ,като всеки път преди изборите от цялата работа соц.агенциите трупат пачки за промиване на мозъци а във форума всеки спори м=кой бил комунист и кой не след като всички старо и ново поколение комунисти.

219

Майка ви гадна,

преди 3 години

как пък станахне сигурни, ясен ли е вече фалша на изборите? Питат 1000 човека, и това го смятат за сугурност в сметките!? Че тогава да не харчим пари за избори, тези мошеници-социолози, да подредят партиите и да се започне с краденето. Купиха ли си депутатски нощни шкавчета!?