105

Анонимен

преди 3 години

Каракачана затова нищо не каза, когато на два пъти тия ни гориха знамето. Щот ся раздава българско гражданство, с надеждата тия да гласуват за него. Ся няма как да гласуват, щото не са български граждани. Затова той ще им осигури гражданство и свободно придвижване в ЕС, те ще му осигурят от 4 години да ходи с торбата от BILLA и да го храни държавата. За тва е целия панаир, да не мислите че е за друго...

104

ББ

преди 3 години

Армията/която унищожихте по поръчка/няма загубено Знаме...приЕтелите ви сърбомане обслужващи руски интереси....палеха Трибагреника...символа на Свободата на Народа ни...Символа за които жертваха животите си герой като Апостола на Свободата Левски...имате проблем с ценностите...политици и обслужващи ги...имате проблес с Народа които ви плаща и за когото уж щяхте да работите...Ще ви търсим отговорност...на децата ви...на внуците ви...справка Историята!!!...за вас пари...за нас Чест и Оцеляване!

103

ББ

преди 3 години

Вкарвате "Троянски коне"...не си чешете егото...вземате им парите и ни предавате...ще ви съдим за национално предателство!!!Бог да пази България...от пУтриоте!!!няма палено знаме на фалшивата им държава...те палеха Трибагреника...играете опасни игри!!!за пари...

102

да се изисква

преди 3 години

публикация на есе защо кандитата от ФАЙРОМ е решил да придобива българси паспорт, което да се публикува в централната скопска преса. Така по едно есе всеки месец и едва тогава македонеца да се изисква македонеца да си стъпче паспорта публичноо (видео запис) след което да служи 2 години в българската армия и едва тогава. А за руснаците този период да бъде не по-малко от 25 години защото са коварни лъжци.

101

Храбри

преди 3 години

Внимателно със Северна Македония! Там има страшно лицемерие. Много хора с български паспорти. Плюват и псуват по нас. И обратно македонисти се правят на либерални спрямо БГ. Затягане на изискванията - Паспорти само след сигурни проверки на документи, изяви в интернет и т.н.

100

каква лъжа!

преди 3 години

македонците не си сменят паспорта както лъжат в статията, ами придобиват българсо тескере за да пътуват и работят в ЕС. Като разговаряш с тях в Македония или в която и да е държава в Европа плюят България по най-безобразен начин.

99

минаващ

преди 3 години

Никакви паспорти за чужденците!Ако не си роден в Бг какъв българин си?Като онези *** от нькаква си Македония.По -мек вариант-работиш 10 г у БГ-то,плащаш данъци и осигуровки и може тогава да помислим .Тарикати

98

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

И министър Пържолан войвода ще напълни чекмеджето...

97

Мили македонци

преди 3 години

правят ни на *** тия политици влачат дивиденти за сметка на нас.

96

Barba Ganios

преди 3 години

....kakvo shte "savat " ?!?? Ta te vinagi sa si bili takiva ...samo deto gi lajeha ,che ne sa !!!

95

БРАТЯ МАКЕДОНЦИ

преди 3 години

ЗАПОВЯДАЙТЕ В МАЙКА -БЪЛГАРИЯ!ВИНАГИ СТЕ ДОБРЕ ДОШЛИ ПРИ НАС!НЕ СЛУШАЙТЕ , ЗЛОСЛОВИЯТА НА СЪРБОМАНИ И НАШИ РУСОФИЛИ И КОМУНИСТИ!ЕЛАТЕ В СВОБОДНИЯ СВЯТ НА ЕС!

94

Данчо от Елин Пелин

преди 3 години

Скок!? - от трън та на глог...

93

Сульо и Пульо

преди 3 години

Първо да научат правилно езика ни. После изпит по История на България.Трето.-- изпит по конституция.Чак тогава паспорт.

92

A

преди 3 години

Нали много ни мразят, защо се натискат за наши паспорти... Айде много им здраве! Ние нищо не сме им направили, те ни псуват непрекъснато, а накрая искат и паспорти, да си карат със северно македонските паспорти и гражданство!

91

Анонимен

преди 3 години

Най=малко на северномакедонци с майчин >македонски>трябва да се дават паспорти.Омръзна ми от замлатени наивници в България.Стихотворения,глупости,взима паспорта,отива на запад и те псува на татарин и че те пре..бал,а то си е и така.Какви са тия глупави коментари за армии,войни и подобни щуротии,абе изтрещели патриотари,21век сме и връщане назад няма.Каквото било,било.За какво са ви тия псевдобългари??

90

Анонимен

преди 3 години

Един такъв с български паспорт по произход на предците му и учил в България миналата есен предложи българите от РСМ да се изгонят а и обикаляше нашенски телевизии преди това, да ни успива какви сме бракя и сЕстри.Не е единствен,ама не е луд той,а тия дето им ги дават паспорттие та да ни обясняват после как са ни дали култура и писменост.Няма да се свършат продажниците у нас ейй..Понеже Каракачанов ги >дава>айде сега нещо за ГГ да кажете другари.

89

Който се дореди

преди 3 години

Казусът "Ридван Караходжа": Защо страната ни отказа гражданство и се подиграва с българските чувства на хората от Западна Тракия и Южните Родопи?https://faktor.bg/bg/articles/kazusat-ridvan-karahodzha-zashto-stranata-ni-otkaza-grazhdanstvo-i-se-podigrava-s-balgarskite-chuvstva-na-horata-ot-zapadna-trakiya-i-yuzhnite-rodopi

88

Анонимен

преди 3 години

Българите винаги сме имали силна армия, и алчни и некадърни политици.Затова не сме успели да си реализираме преимуществата,а сме дали много,много жертви напразно и сме загубили много територии.После тези политици винаги обвиняват съседните ни държави.Като Фердинанд който е притежавал империя 170км2,но е нападнал за да превземе градове които никога не са били български-Истанбул и Солун.След което следва национална катастрофа за България.

87

Анонимен

преди 3 години

do 75/80изключително кратко, точно и ясно казаноЗа съжаление нищо от това не е направено и ни остава само другото - от пост78 (да минимизираме загубите)

86

Анонимен

преди 3 години

През Балканската война-1912г. българската армия след серия победи достига до Истанбул.Турция проси мир.Предлагат ни всички земи на запад от линията Мидия-Енос,и Автономия на цяла Македония,населена тогава с 80% българи.Която след няколко години щеше да се обедини с България,по примера на Източна Румелия.Българите обаче отказват предложението и атакуват Истанбул.Неуспешно и с много жертви.Войната се затяга,после следва Междусъюзническата,и нашия разгром.Птичето като кацне,не трябва да си лаком!