114

Работодател

преди 3 години

Сега всеки е свободен да си ипотекира имотите, да изтегли кредит и да прави бизнес. Който не иска, в Лидл на диета- кренвирши и кисело мляко с палмово масло

113

Щирлиц

преди 3 години

Да избавим света от пенсионерите,та да си отдъхне земята!Петилетката за три години да изпълним!

112

Работодател

преди 3 години

Заплатите и пенсиите трябва да са ниски, ако иска една държава да е конкурентноспособна!

111

Анонимен

преди 3 години

До ЗороЩо не провериш да не се е отковала някоя дъска на втория етаж. С тия реплики какво да мисли човек!

110

Аз

преди 3 години

Аз много се радвам че ще.имаме ф 16,ще може побързо да летим от София до Варна.Корабите пак ще помогнат на Баба от Село.Ще я спасят от Руснаци и Извънземните.Като цяло с 300 лв. е много щастлива.Вече може да си купи и прясно мляко,не само кисело мляко и хляб.Плаща си всичко.И тя се радва на ф16,даже онзи път вика да е жив и здрав Каракачанов че ги купи.Сега вече спокойно ще се готви за ония свят.

109

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 143Ако това е твоя мисъл, искрено желая и ти като станеш пенсионер една либерална демокрация да те "помете" със някаква либерална епидемия да речем, та да облекчиш либералните и социални фондове. АМИН

108

Зоро

преди 3 години

До ПенсионерНе, ти ще ядеш *** пътин пътката!!!

107

Анонимен

преди 3 години

20% повече напечатана хартия без покритие. УЖАС!!! Това е 20% инфлация. Какво повече да кажа?! Добре че сме във валутен борд - доколко се спазва никой не знае. Но поне го има на книга и все малко от малко възпира.

106

Пенсионер

преди 3 години

Аз ще ям Ф 16 и кораби осемнайста употреба!Стига ми!Бойко да е жив!

105

Бг съдба

преди 3 години

Едната ми баба преди 1989г вземаше около 35лв пенсия, защото работеше в една шивашка кооперация. Към края на 80те малко им вдигнаха пенсиите но пак бяха 60-80лв. Другата пак беше с някаква подобна 80-90лв и от време на време им даваха някой лев за сезонно събираните овошки, грозде и т.н. Това го помня, защото въпреки че бях малък можех да сметна че са 2лв/ден. Това никога няма да се промени и никога няма да има пенсии свързани с това какво си работил.

104

Анонимен

преди 3 години

Аз не искам мойте данъци да отиват за пенсии от 1400лв на някакви хора работили.сладка държавна работа без много труд

103

тъп

преди 3 години

Чудя се ,като "напечатали банките 15-20% повече пари" ,защо не ми дават 15-20% повече към пенсията?Тогава-като се вдигат цените на стоките с 4-5% ,няма да ми пука,защото и на мене са ми дали повече.Та - въпросът ми е- къде са тези много напечатани пари?

102

Анонимен

преди 3 години

Айде да се разбули вече загадката ЗАЩО някои хвърлят купища пари и златни накити на "ало бригадите".Не че не се знае, но защо да не се знае и защо досега никоя медия не се зае с разследване по въпроса. Иначе, ало бригадите имат добро разузнаване и уцелват винаги в десятката.

101

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

АМИ ОТИВАЙТЕ СИ НА СЕЛО ,БЕ ЦЪРВУЛАНКОВЦИ...!ТАМ ВСИЧКО Е ЕВТИНО И "НАРОДНО"...ХА,ХА,ХАААААА...НАЛИ СТЕ ВСЕ "СОЦИАЛНО ОРИЕНТИРАНИ".....РАБОТЕТЕ "НА ПОЛЗЕ РОДУ"....!ТАКА ПИШЕ И В КОНСТИТУЦИЯТА ---"БЪЛГАРИЯ Е СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА"..ХА,ХА,ХАААА

100

Анонимен

преди 3 години

До Кравето млякоТака е, нищо е нямало - точно както преди Големия взрив или както е описано в библията преди бог да направи света. А когато сте учили, все още е нямало дистанционно обучение. Представям си, ако бяхте се обучавали онлайн.С кози са орали чернозема в Северна България. Вземете прочетете какво са писали пътешествениците, минавали през нашите земи или пък османските документи за данъците на раята.

99

журналистически лъжи

преди 3 години

Другаря Радев също е пенЦионер, пък въобще не изнемогва !

98

Lina

преди 3 години

Бочка се надява че с 3×50 лв ще подкупи пенсионерите да гласуват за нея, но кой знае.Обикаля с жипката и навсякъде държи да и благодарят за богатството.Ще!

97

Анонимен

преди 3 години

Нали това беше целта да пукнат

96

Мажд !

преди 3 години

Колеги, тук приключихме. Прехвърляйте се на статията за Бакалова. Всичко българско трябва да бъде оплюто !!!

95

Handel

преди 3 години

Как бе! Това е fake news! Не прочетохте ли миналия месец че цената на стария чесън е спаднала с 0,4%...